Co všechno už museli řešit, aby mohli pokračovat, je zkouška nervů a psychycké odolnosti. Boje s byrokracií, technické závady a jak to vypadá, tak i nějak napnutá vnitropolitická situace v projížděných státech - jedním slovem - síla...
Člověk neví, jestli jim má (v tom dobrém slova smyslu) závidět, nebo je spíš litovat...
Každopádně nezbývá, než jim držet palce a těšit se na jejich návrat...
Co všechno už museli řešit, aby mohli pokračovat, je zkouška nervů a psychycké odolnosti. Boje s byrokracií, technické závady a jak to vypadá, tak i nějak napnutá vnitropolitická situace v projížděných státech - jedním slovem - síla...
Člověk neví, jestli jim má (v tom dobrém slova smyslu) závidět, nebo je spíš litovat...
Každopádně nezbývá, než jim držet palce a těšit se na jejich návrat...
No něco jsem vyčetl z těch Tvých odkazů kde píšou zprávy ale moc informací tam není. Máš jich nějak více? ohledně těch problému (co se stalo atd..) dík, moc mě to zajímá!
Upravil mandy8 dne 16.11.2011 09:59
Nějak nechápu co tím chtěl básník (František) říct Radši si běž zacvičit vopičáku - v posilce jsem Tě neviděl už 100let a na motce jsem Tě nepotkal ještě vůbec
Pravě jsme na jezeru Titicaca a byli jsme se podívat na zdejší plovoucí ostrovy. Vše rešíme s klidem u vodky a piva. Všechny motorky i auto, kteremu fouklo těsnění v motoru se zatím daří držet v provozu, zítra pokračujeme dál.
Ahoj,
kamarád Martin Trojan co prodává KTM v HK byl také s partou v Jižní Americe na svých moto, velice zajímavý článek najdete na mojich stránkách zde:
Všichni už jsme ve zdraví zpět, tedy kromě motorek které čekají na nalodění v kontíku. Fotky samozřejmě budou, jen jsem druhý den v praci a zítra jdu na operaci tak je třeba strpení. Koukněte na Poubese když mu dochází dech.
easyrider přiložený následující obrázek:
easyrider napsal:
Všichni už jsme ve zdraví zpět, tedy kromě motorek které čekají na nalodění v kontíku. Fotky samozřejmě budou, jen jsem druhý den v praci a zítra jdu na operaci tak je třeba strpení.
Tak paráda, těším se na fotky Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jelikož jsem své fotky ješte nestačil na web dát, ale Karča od Poubese byla spolehlivější tak uvádím odkaz pro nedočkavce(Karčo dík). Fotky z Peru jsou dosti bez moto tematiky, zasvěcení ví, že jsme trošku déle bojovali s udatnými celníky.
Fotky z Bolivie dodám, protože tam Poubes nejel.
Peru http://shamana.ra...%2C_Nazca/