Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Doplňující :: Zkušenosti s prodejci a servisy
Strana 1 z 2:   1    2  

BMW Motocentrum-Sikora BielskoBiala
gaboRT
Přidané 07.12.2011 20:38

Registrace: 07.12.11
Zdravím všetkých, chcem sa opýtať či máte niekto skúsenosť s týmto servisom. Som nováčik s BMW a mam to tam cca 100km. Diky

itchy
Přidané 07.12.2011 20:43

Registrace: 06.06.09
Je zde spousta lidí co tam kupovali nové stroje,a jsou velice spokojeni jak s cenou nového stroje tak i se servisemthumbs up
BMW GS 1200 adventure

Discoverer
Přidané 07.12.2011 20:56

Registrace: 02.11.09
Nekupoval jsem,servis velmi dobrý přístup i ceny,měl jsem dovoz anglie,přehráli software,navíc sami od sebe se dle VIN koukli zda-li byla svolávačka a pod.Na mou žádost mě nechali u motorky v servisu,vyptával jsem se jako nováček na mnoho cenných informací.

12gsa
Přidané 09.12.2011 11:48

Registrace: 01.04.11
Pravidelně navštěvuju. Vše OK. Na doplňcích dělá libová blondýnečka a rozumí česky když se nedrmolí (přidaná hodnota doplňků).

Waltr
Přidané 09.12.2011 12:45

Registrace: 27.06.08
Koupě nové max spokojenost.
Cena, přístup. clap

3X
Přidané 09.12.2011 18:44

Registrace: 07.03.09
12gsa napsal:
Pravidelně navštěvuju. Vše OK. Na doplňcích dělá libová blondýnečka a rozumí česky když se nedrmolí (přidaná hodnota doplňků).

doplňky dělá Alexander Grin, zkus tam někdy dojet za střízliva secret

a nebo myslíš Ewu, ale ta dělá hadry music

Za mě mají 1* - všichni od prodeje přes servis až po kafe. A když tam jsi ve správnou dobu, tak se tam i grilují klobásky yummy

12gsa
Přidané 09.12.2011 18:59

Registrace: 01.04.11
3X napsal:
12gsa napsal:

doplňky dělá Alexander Grin, zkus tam někdy dojet za střízliva secret

a nebo myslíš Ewu, ale ta dělá hadry music

Za mě mají 1* - všichni od prodeje přes servis až po kafe. A když tam jsi ve správnou dobu, tak se tam i grilují klobásky yummy

Ty jezdíš do Polska střízlivý, jo?
Samo že Ewku..

3X
Přidané 09.12.2011 19:12

12gsa napsal:
Ty jezdíš do Polska střízlivý, jo?
Samo že Ewku..

občas jo, ale je to o život GrinGrin

Archie
Přidané 22.05.2012 11:55

Registrace: 23.04.10
Nemá niekto skúsenosti s poľskými BMW-predajňami/servismi aj v i. mestách, napr. Bialystoku, či vo Varšave ? Niekde čo najbližšie k hraniciam s Bieloruskom. Príp. i v Litve. Ak áno - poprosím do SS.

Miki01
Přidané 22.07.2013 14:21

Registrace: 22.07.13
Zdravím Váš GSáci .. chtěla jsem se jen zeptat, kdo máte zkušenost s koupi nové motorky v PL u Sikory ? Jaký je rozdíl v ceně tady u nás v ČR a PL ? Vyplatí se to koupit v PL ? Předem mooc děkuji za odpověď . Miki

Waltr
Přidané 22.07.2013 16:25

Registrace: 27.06.08
Mě se to vyplatilo, teď mají navíc menší daň. Ideálně je tam napsat, nejlépe přímo :
tomasz.sapela@bmw-sikora.pl - a uvidíš co ti nabídnou, řekni že tě posílá 3X a máš slevu tuti, jestli tam ještě dělá ta blondýna. Grin
Hodně štěstí

jezek
Přidané 22.07.2013 17:09

Registrace: 05.11.08
Mam pocit ze Tomek je ted na stazi ve Francii..

petr kamennyujezd
Přidané 22.07.2013 19:28

Registrace: 03.03.12
Tomek pracuje, był jsem v patek na serwisu po 10.000km. Moto mám od nich.
Od Tomka vždy super přístup , vč. náhradní moto apod. /ted LC - jede jak svina :-))/ , ale nedomluvil jsem si cenu /moje chyba/ a stáhly mě o cca 1800PLN /x 6 Kč/ , což je asi na malej serwis docela hodně Frown.

Např. v manualu dle mne nepíšou o kontrole ventilů - prý dělali a hle 320 PLN za zakrok /dle mě nusundali ani TT kryty hlav / ..

Obecně doporučuju, ale dohodnout jasně CO a za KOLIK .. :-)

S tím že o serwisu rozhodujou klucíí dole - w serwisu - jde to mimo Tomka...
Upravil petr kamennyujezd dne 22.07.2013 21:05

3X
Přidané 22.07.2013 21:18

Miki01 napsal:
Zdravím Váš GSáci .. chtěla jsem se jen zeptat, kdo máte zkušenost s koupi nové motorky v PL u Sikory ? Jaký je rozdíl v ceně tady u nás v ČR a PL ? Vyplatí se to koupit v PL ? Předem mooc děkuji za odpověď . Miki

určitě se vyplatí a před měsícem by se vyplatilo ještě více, kdy byl PLN/CZ o 20 hal levnější. Cena je individuální záležitost. Teď jsem tam zařizoval známému motorku na Slovensko, protože takovou cenu nedostal ani v Bratislavě ani ve Vídni.

V Polsku koupíš bez DPH, které mají 23% (i jako soukromá osoba), u nás se přihlásíš k dovozu na FÚ a zaplatíš 21% podle kurzu ČNB v den vystavení faktury a s CoC a potvrzením o zaplacení DPH si jdeš na registr nechat vystavit TP (neplatíš nic) a následně na registru zaplatíš 500,- za přidělení SPZ.

Tomek tam je a žádnou dovolenou v plánu nemá. Byl akorát týden v GAPA, jak byl BMW fest.

K servisu - ceny jsou pevně stanovené, tak jako úkony. Není problém si u motorky stát a dívat se, co dělají. Když nechceš, vezmeš si demo a jdeš se projet. Samozřejmě, že jejich zákaznicí, kteří koupili motorky u nich mají ceny lepší a když tam jezdíš na garančky vícekrát do roka, tak je to "skoro" zadarmo Wink Grin
Upravil 3X dne 22.07.2013 21:19

3X
Přidané 22.07.2013 21:39

petr kamennyujezd napsal:
Tomek pracuje, był jsem v patek na serwisu po 10.000km. Moto mám od nich.
Od Tomka vždy super přístup , vč. náhradní moto apod. /ted LC - jede jak svina :-))/ , ale nedomluvil jsem si cenu /moje chyba/ a stáhly mě o cca 1800PLN /x 6 Kč/ , což je asi na malej serwis docela hodně Frown.

Např. v manualu dle mne nepíšou o kontrole ventilů - prý dělali a hle 320 PLN za zakrok /dle mě nusundali ani TT kryty hlav / ..

Obecně doporučuju, ale dohodnout jasně CO a za KOLIK .. :-)

S tím že o serwisu rozhodujou klucíí dole - w serwisu - jde to mimo Tomka...

a co si myslíš, že ti tam dělali? akorát umyli motorku? smiley013 Grin

Miki01
Přidané 22.07.2013 21:49

A jak to je s cenou ? Oni by měli mít doporučený ceník podle kterého by se měli řídit ne ? Nevíte jak to je , jestli dokáži třeba dát i nějakou slevu na novou moto a popřípadě pokud jste tam někdo kupovali, jaká ta cena nebo sleva spíše byla ? Pořád zvažujeme jestli koupit starší 2 roky nebo si připlatit a jít do nového stroje :-) . Zase takový cenový rozdíl tam není .. jen sbíráme zatím informace a zkušenosti jiných více zkušených kdo už kupovali novou. Poslala jsem dotaz na cenovou kalkulaci i tady v čr a jsem sama zvědavá jestli se budou ceny lišit mezi jednotlivými prodejci, nebo se budou držet dle ceníku.

Miki01
Přidané 22.07.2013 21:52

a Ještě jeden dotaz, máte někdo zkušenost s tím novým motorem ? _Taky zvažujeme jestli jít ještě do starého , vzduchem chlazeného, nebo už do toho nového vodou chlazeného, toť otázka, budu ráda za jakékoliv rady :-))

3X
Přidané 22.07.2013 22:04

Miki01 napsal:
A jak to je s cenou ? Oni by měli mít doporučený ceník podle kterého by se měli řídit ne ? Nevíte jak to je , jestli dokáži třeba dát i nějakou slevu na novou moto a popřípadě pokud jste tam někdo kupovali, jaká ta cena nebo sleva spíše byla ? Pořád zvažujeme jestli koupit starší 2 roky nebo si připlatit a jít do nového stroje :-) . Zase takový cenový rozdíl tam není .. jen sbíráme zatím informace a zkušenosti jiných více zkušených kdo už kupovali novou. Poslala jsem dotaz na cenovou kalkulaci i tady v čr a jsem sama zvědavá jestli se budou ceny lišit mezi jednotlivými prodejci, nebo se budou držet dle ceníku.

jak jsme psal, s cenou je to individuální. Je oficiální základní ceník BMW, ale každý prodejce ti může nabídnout jinou cenu, protože záleží na dvou parametrech - za kolik nakupuje a jakou si dá na motorku marži. Při nákupu ze zahraničí ve výsledné ceně hraje roli kurz vůči koruně. To, že počítáš cenu podle devizového kurzu asi nemusím ani psát Wink

Miki01
Přidané 22.07.2013 22:07

Jasně s tou cenou je to asi všude stejný, záleží na prodejci .. no nic asi si uděláme výlet a poptáme se přímo tam, zatím děkuji za užitečné informace :-) a snad brzo pořídíme a přidáme se k vám :-)

3X
Přidané 22.07.2013 22:11

Miki01 napsal:
a Ještě jeden dotaz, máte někdo zkušenost s tím novým motorem ? _Taky zvažujeme jestli jít ještě do starého , vzduchem chlazeného, nebo už do toho nového vodou chlazeného, toť otázka, budu ráda za jakékoliv rady :-))

zkušenosti s novým motorem asi nikdo moc za ty cca 4 měsíce nemá. Každý ti jen řekne, že to jede dobře. Čas ukáže, co se bude nejčastěji kazit a na co si dát pozor, ale to si tak aspoň 3 roky počkáme.

Strana 1 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Doplňující :: Zkušenosti s prodejci a servisy :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 60
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,714
Nejnovější člen: Mickey313

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.45 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI