Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina
Strana 1 z 2:   1    2  

Řecko, Albánie, Černá hora atd.. - JSME ZPĚT :-)
mirekcinan
Přidané 16.01.2012 15:03

Registrace: 19.09.11
Hodim to i sem kdyby měl někdo stejnou cestu :-)

Hledáme fajnovej pár na společnou dovolenou, která bude vypadat nějak následovně:

Z Prahy přes Rakousko do Itálie - v Benátkách trajekt, Řecko - cílová destinace Lefkada. Na Lefkádě několik dní proválet a prozkoumat co se dá, potom pokračovat do Albánie, Černá hora a přes Chorvaty domu.

Spaní - většinou stan nebo pod širákem, kde to nepujde tam kemp
Cestovní rychlost - s rozumem, dle místních pravidel
Kdy a na jak dlouho - květen/červen, 14 dní
Rozpočet - netušim, ale hodně žerem, teda já

"Požadavky" na spolucestující - spolehliví pohodáři, ne extrémně památkově postižený (je to dovolená, ve volných chvílích se budu válet u moře a kochat se krajinou, se sklony k dobrýmu jídlu atd.

Jak jsem psal, je to dovolená takže změnám časovýho harmonogramu se nebráníme, kde se bude líbit tam zustaneme dýl, kde ne tam nezustaneme ani minutu Když by to nešlo jinak tak si každý může jet svojí cestou
Upravil mirekcinan dne 22.06.2012 07:38
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali

barokar
Přidané 16.01.2012 21:11

Registrace: 24.08.09
Což o to, vypadá to na pěkný výlet, jen nevím, jestli páry jsou atraktivní pro poměrně adventure jízdu. Přeci jen, Albánie není Itálie. Ale možná se pletu, a jen už všichni všude byli.

smazak73
Přidané 16.01.2012 21:36

Registrace: 26.07.08
To vypadá hodně zajímavě hmm! Vypustil bych polovičku a Řecko Grin.Jinak je to dobrej nápadSmile

mirekcinan
Přidané 17.01.2012 10:24

prouky napsal:
Což o to, vypadá to na pěkný výlet, jen nevím, jestli páry jsou atraktivní pro poměrně adventure jízdu. Přeci jen, Albánie není Itálie. Ale možná se pletu, a jen už všichni všude byli.

Albánie je spíš jenom průjezdní lokalita, neplánujeme se tam nějak víc zdržovat, den max. dva a pak šupky dupky dál.. Tohle bude první výlet na GS a vlastně první delší výlet s polovičkou tak je to koncipovaný jako pohodováý dovolená... Na sebe chystám větší bič :-D

JardaFGS
Přidané 17.01.2012 10:35

Registrace: 16.10.09
mirekcinan napsal:
prouky napsal:

Albánie je spíš jenom průjezdní lokalita, neplánujeme se tam nějak víc zdržovat, den max. dva a pak šupky dupky dál.. Tohle bude první výlet na GS a vlastně první delší výlet s polovičkou tak je to koncipovaný jako pohodováý dovolená... Na sebe chystám větší bič :-D

Jestli pojedete Al až na zpáteční cestě, budete pospíchat domu... ale kdybys to jel opačně, do Řecka už nedojedeš Smile Vyzkoušeno.
jardajerman@seznam.cz

mirekcinan
Přidané 17.01.2012 13:34

JardaFGS napsal:
mirekcinan napsal:
prouky napsal:

Jestli pojedete Al až na zpáteční cestě, budete pospíchat domu... ale kdybys to jel opačně, do Řecka už nedojedeš Smile Vyzkoušeno.

no mě jde hlavně o to se v Řecku zase pořádně přežrat dobrot, pak mi je celkem jedno jestli pojedeme přes Albánii nebo Kazachstán. Cíl mám naprosto jasně vytyčenej GrinGrin

ale ne, aby se neřeklo tak sem fakt na Albánii zvědavej, nicméně tahle cesta bude spíš o vyzkoušení kompatibility spolujezdkyně. Příště už to bude zase o něco víc dobrodružný :-)

mirekcinan
Přidané 24.05.2012 10:10

tak už se nám to blíží.. nemáte někdo typy na dobrý ubytko po cestě? kempíky, penziony nebo rovnou namapovanou cestu? Grin polovička nadává, že sem nepřipravenej.. trochu mě vadí, že nenechává prostor pro improvizaci, přijde mi jako nesmysl mít domluvený spaní předem na konkrétní datum..

TomR1
Přidané 24.05.2012 10:16

Registrace: 08.09.09
Mam typ na výbornej domácí pršut v Černej Hoře....taková biofarma-možnost přespat na seně nebo v domku na podlaze(novej domek dřevěnej),skvělej pršut 10e za 1kg......je tu Kolašinu v černej hoře...

Tom

mandy8
Přidané 24.05.2012 10:52

Registrace: 28.10.08
TomR1> Hmm to zní dobře Smile kde to najdu přesně? Jedu s přítelkyní v sobotu směr Chorvatsko, černá hora, Albánie a zpět domů. Takže bych se stavil na dobrý pršut Pfft

www.maliri-nateraci.cz
Vjetrnik
Přidané 24.05.2012 11:02

Registrace: 09.10.07
mirekcinan napsal:
tak už se nám to blíží.. nemáte někdo typy na dobrý ubytko po cestě? kempíky, penziony nebo rovnou namapovanou cestu? Grin polovička nadává, že sem nepřipravenej.. trochu mě vadí, že nenechává prostor pro improvizaci, přijde mi jako nesmysl mít domluvený spaní předem na konkrétní datum..

...řešit spaní dopředu je nesmysl, někde se zdržíš nebo naopak něco projedeš rychleji a pak řešit, že musíš někde být je hloupost....

KAM ČLOVĚJK DOJEDE, TAM DOJEDE, KDYŽ NEDOJEDE, TAK NEDOJEDE Grin

Jinak máme to projeté, rozhodně to stojí za to....když prohledáš forum, někde to tu najdeš Wink
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

TomR1
Přidané 24.05.2012 11:30

mandy8 napsal:
TomR1> Hmm to zní dobře Smile kde to najdu přesně? Jedu s přítelkyní v sobotu směr Chorvatsko, černá hora, Albánie a zpět domů. Takže bych se stavil na dobrý pršut Pfft

Hele je to fakt super,4 rozpadlý baráky-zvířata a dobytek a maželskej pár co vyrábí domácí sýry,smetanu,mazací sýry a pršut-prostě věci který už v civilizovaný Evropě už dneska nejsou.Mají tam od Unie za dotace postavenej novej zahradní domek-uvnitř sezení kde tě pohostí,případně nechají přespat,ale je to na zemi...mají tam jen lavice.Miško(majitel) má dobrou Rakiji... Smile

Pojedeš z Kolašinu dál na Mojkovac-po pár km bude odbočka na Lipovo tam odbočíš a pojedeš pořád dokud neuvidíš cedulku Miško Cheese farm-malá žlutá cedulka-v podstatě je to pořád po tej cestě dál je to asi 15km od ty odbočky-vjíždíš do takovýho údolí mezi hory-fakt super,akorát dost Spartánský podmínky-pro holky Smile)

Tom

mandy8
Přidané 24.05.2012 11:44

Díky moc Tome! To zní moc dobře, a nejspíš tam opravdu zajedem něco zbaštit Smile V Černé hoře mám domluvený apartmán od švagrové Igora B. takže si tam uděláme jen výlet a spát tam nebudem, přeci jen moje slečna je trošku herečka Grin .... Ale ne, ona by to zvládla možná hilarious

www.maliri-nateraci.cz
TomR1
Přidané 24.05.2012 11:51

mandy8 napsal:
Díky moc Tome! To zní moc dobře, a nejspíš tam opravdu zajedem něco zbaštit Smile V Černé hoře mám domluvený apartmán od švagrové Igora B. takže si tam uděláme jen výlet a spát tam nebudem, přeci jen moje slečna je trošku herečka Grin .... Ale ne, ona by to zvládla možná hilarious

Hele taky si myslím,že je to jenom na výlet lepší,mi byli samí chlapy takže jsme to neřešili,ale zajed tam Miško vás uvítá se ženou a řekni že tam byli kamrádi z Čech před 3tydnama.Nabidnou ti sýr atd...akorát to chce bejt komunikativní Smile)

ALE TEN PRŠUT!!!JEŠTĚ MAM KOUSEK DOMA-KOUPILI JSME KAŽDEJ KILO DOMŮ.

At ti ho ukáže-má ho pověšenej pod krovem v baráku kterej slouží jako udírna-celý kejty-nádhera...

Tom

mandy8
Přidané 24.05.2012 11:58

TomR1 napsal:
mandy8 napsal:

Hele taky si myslím,že je to jenom na výlet lepší,mi byli samí chlapy takže jsme to neřešili,ale zajed tam Miško vás uvítá se ženou a řekni že tam byli kamrádi z Čech před 3tydnama.Nabidnou ti sýr atd...akorát to chce bejt komunikativní Smile)

ALE TEN PRŠUT!!!JEŠTĚ MAM KOUSEK DOMA-KOUPILI JSME KAŽDEJ KILO DOMŮ.

At ti ho ukáže-má ho pověšenej pod krovem v baráku kterej slouží jako udírna-celý kejty-nádhera...

Tom

Už teď slintám jak jsem si to představil yummy

www.maliri-nateraci.cz
mirekcinan
Přidané 24.05.2012 15:17

koukám, že mám o zajížďku postaráno :-) hergot, furt se peru s mapsourcem a to sem myslel, že v něm už docela vládnu

stepan
Přidané 24.05.2012 17:14

Registrace: 05.06.07
Miško Cheese Farm je v obci Gornje Lipovo:
http://maps.googl...m&z=14
Upravil stepan dne 24.05.2012 17:22

http://kouzelnyzivot.cz
mirekcinan
Přidané 28.05.2012 15:53

jak jezdíte ven pojištěný? asistence atd.?

griffon
Přidané 29.05.2012 13:21

Registrace: 24.11.10
Tak my dnes vyrážíme.
Lítat dál....a výš....a dál!!!

griffon
Přidané 29.05.2012 13:23

Tak my dnes vyrážíme.

griffon
Přidané 29.05.2012 13:24

Tak my dnes vyrážíme.

Strana 1 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 71
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,719
Nejnovější člen: Dnepr

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.24 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI