Ahojte chcem sa opytat ci niekto njde tento rok na ukrajinu. Ja a 100bubu sa tam chceme ist pozriet len mne by skor vyhovovalo keby sme isly aspon styria piati co vy na to uz len koli bezpecnosti. Budem rad ked tu date nejake navrhy alebo ku komu by sme sa mohly pripadne pripliest. Dik
Upravil lakiluk dne 06.03.2012 21:09
asi by som isiel v 7 mesiaci a kam to este neviem a na kolko tak to tiez. Ti mas daco konkretne hmmm ak ano daj sem nejake napady budem rad a nema problem saaj prisposobit.
asi by som isiel v 7 mesiaci a kam to este neviem a na kolko tak to tiez. Ti mas daco konkretne hmmm ak ano daj sem nejake napady budem rad a nema problem saaj prisposobit.
Nemám zatiaľ nič konkrétne, na UA som ešte nebol aj keď to mám na skok.
Uvažoval som o okruhu UA, Mold. sever RO , taka zoznamovačka s UA.
Glock-plastik fantastik :-)
A poprosim len prispevky ludi co chcu ist jo nie ziadne sproste pripomienky to si rieste na inom fore. Budem rad ked tu budeme riesit danu temu a ****kovia co nevedia co zo sebou nech si urobia svoje forum.
Ved to aj ja tiez som tam nebol alaka ma to tam isiel by som tak na 7 dni co ti na to
Ved to aj ja tiez som tam nebol alaka ma to tam isiel by som tak na 7 dni co ti na to
Ja by som bol najradcej keby sme isly aspon 4 motorky alebo 5 hmmm co ti na to aspon bude veselsie a bezpecnejsie
...čo s takou grupou ? 2-3 je akurát , sám je určité riziko, 4 už ako na nejakej "spanilej" jazde
Keď ťa maju okradnúť tak je jedno či tam budeš s 3 alebo 5, aj tak si tým nijako nepomôžeš.
Glock-plastik fantastik :-)
glock7 napsal: ...čo s takou grupou ? 2-3 je akurát , sám je určité riziko, 4 už ako na nejakej "spanilej" jazde
Keď ťa maju okradnúť tak je jedno či tam budeš s 3 alebo 5, aj tak si tým nijako nepomôžeš.
ok tak 4 co ti na to ja idem aj 100 bubu a este ak ti a skusim sa opitat raptora asi ho poznas nie
Mrkneme na Koločavu a potom to je otevřeno, určitě cestou zpět Rumunsko, protože vloni to tam bylo super, ale jak píšu, nic neplánujeme, prostě si užít 14 dní.