Kluci,nevím,jestli to tu někde je,ale hodilo by se dát nějaký seznam dobrých servisáků BMW moto v zůzných částech naší republiky.
Tak jsem ji ji koupil.2008,od prvního majitele,jako z továrny.Před ní jsme sedlal litrové Varadero.
Tonda pod Brnem.
Servisák se v tom taky hrabe...bych řekl, ale nevím odkud je, a pokud jsi kolem Ostravy tak já.
Jo Ježek někde u Liberce?...ale to nevím jistě, vím že dodává origo díly za slušné ceny.
Upravil Waltr dne 15.04.2012 07:11
Tonda je taky PAN MISTR přes BMW,ale adresu neznám,jen vím,že je z Oslavan a kontakt na sebe má tady na fóru.Mám ho sice v navigaci,ale nemůžu z toho krámu dostat souřadnice uložených míst Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Pak mám ještě vizitku nějakýho servisu z Jílové u Prahy.Tu mě strčil do ruky pán,když mě tam potkal na benzínce Prej taky dělá BMW a nikdy nevím,kdy se mě to může hodit...nevím,co tím chtěl říct?
Josef Skružný
Radlík 160
Jílové u Prahy
tel:+420 606 647 364
+420 311 234 590
e-mail: skruzny@autoradlik.cz
Upravil Mr GS dne 15.04.2012 09:00
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
motodíly Havířov.Spotřebák za slušné ceny je běžně skladem,diagnostika co umí přepis mile na km,elektrické nastavení podvozku,kalibrace krok.motorku,tlak pneu(RDC)....
Mr GS napsal:
Pak mám ještě vizitku nějakýho servisu z Jílové u Prahy.Tu mě strčil do ruky pán,když mě tam potkal na benzínce Prej taky dělá BMW a nikdy nevím,kdy se mě to může hodit...nevím,co tím chtěl říct?
Možná tě chtěl na.rat
Upravil vevis dne 15.04.2012 11:45
Mr GS napsal:
Možná tě chtěl na.rat
Na.ranej budeš až od tamtud pojedeš...osobní zkušenost
Mr GS napsal:
Josef Skružný
Radlík 160
Jílové u Prahy
tel:+420 606 647 364
+420 311 234 590
e-mail: skruzny@autoradlik.cz
JJ, ten je i ochotny.. Roztrepilo se mi lanko na plynu na 1150GSA a ja jel k Martymu, on tam byl.. nechal jsem tam motorku a on si ji sam od nej zitra vyzvedne, koupi lanko, vymeni, zapoji pridavny svetla, vymeni pneu a melo by to byt kolem 4-5tKC... Takže asi dobry...
BMW1200LC GS ADVENTURE
EX>>AJPPR7
EX>>KTM1190ADV
EX>>KTM990 Adventure
EX>>BMW1150 GS Adventure
jojo, u Tondy mám teď taky mašinu, předemnou ji tam měl bratranec... Super člověk, super přístup, dobře odvedená práce, bratranec říkal, že ta mašina tak dobře snad nikdy nejela co ji má... Jezdím tak, jak umím...