Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Říjen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 1 z 2:   1    2  

OT - reklamace poskozenych baliku pri preprave - PPL
spea - ToM
Přidané 18.05.2012 14:09

Registrace: 09.06.09
Sorry za OT, ale shanime nazory na reklamace poskozenych baliku u PPL. Bratr provozuje e-shop, denne posila do deseti ks baliku prostrednictvim PPL. Cim dal casteji resime poskozeni zbozi pri preprave. Bohuzel, at delame co delame, at balime, jak balime, nedocilili jsme uznani reklamace. A to ani v pripade, kdy je patrno, ze balik musel prejet tank. Proste, reklamace neuznana s odkazem na jejich k podminky baleni baliku. Jake mate zkusenosti s reklamacema u PPL ci jne prepravni spolecnosti coby odesilatel? Pripada mi to jako boj s vertnymi mlyny.
R 1100 GS r.v. 1995
www.tomphotos.eu

www.tomphotos.eu
Medik
Přidané 18.05.2012 15:38

Registrace: 04.05.08
Takové, že jsme zkusili Českou Poštu, potom se vrátili zpět k PPL a nyní používáme IN-Time a je klid. Pošta je peklo, PPL se dost zkazila.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
maser
Přidané 18.05.2012 15:50

Registrace: 07.09.10
používám DPD

spea - ToM
Přidané 18.05.2012 16:20

Medik napsal:
Takové, že jsme zkusili Českou Poštu, potom se vrátili zpět k PPL a nyní používáme IN-Time a je klid. Pošta je peklo, PPL se dost zkazila.

In-Time - nikde nenachazim cenik prepravy. Nemas ho nahodou po ruce?Klidne PM. Diky.
R 1100 GS r.v. 1995
www.tomphotos.eu

www.tomphotos.eu
Mardock
Přidané 18.05.2012 20:38

Registrace: 28.07.09
spea - ToM napsal:
Sorry za OT, ale shanime nazory na reklamace poskozenych baliku u PPL. Bratr provozuje e-shop, denne posila do deseti ks baliku prostrednictvim PPL. Cim dal casteji resime poskozeni zbozi pri preprave. Bohuzel, at delame co delame, at balime, jak balime, nedocilili jsme uznani reklamace. A to ani v pripade, kdy je patrno, ze balik musel prejet tank. Proste, reklamace neuznana s odkazem na jejich k podminky baleni baliku. Jake mate zkusenosti s reklamacema u PPL ci jne prepravni spolecnosti coby odesilatel? Pripada mi to jako boj s vertnymi mlyny.

ahoj, já dělám na PPL tak se ti k tomu rád vyjádřím, protože co se týče reklamací, tak hodně zákazníků s tím chce nějakým způsobem vytřískat-proto hodně přísná pravidla.Buď konkrétní a řekni co si posílal a z jakýho důvodu bylo zamítnuto, protože, alespoň na našem depu pokud jakožto odesílatel splníš podmínky pro reklamaci, tak není důvod neuhradit škodu.
KOCHAČ AMATÉR
http://mardock.ra...

http://mardock.rajce.idnes.cz/
spea - ToM
Přidané 18.05.2012 22:31

Tak v posledni dobe to je poniceny nabytek. Bratr posila pres PPL sprint napr. calounene sedacky, postele atd. Ted za kratkou dobu mame dve ponicene zasilky. Propichnuta sedacka, urazene rohy atd. Nabytek prijde original zabaleny od vyrobce, preposle se zakaznikovi a k tomu bohuzel dojde poniceny. Budu si rozhodne stat za tim, ze na PPL mate ridice hovada. Nekolikrat jsem byl pritomen nakladani, kdy pri jejich spechani litaji krabice vzduchem bez zajmu, co ze v ni muze byt. Nebo obyvakove stojaci lampy. Po zkusenostech nekolika rozbitych skel v original baleni jsme skla balili zvlast do specialni krabice. Ani to neobstalo. Od zakaznika se dozvis, ze krabice se sklem dorazila snad prevalcovana traktorem a sklo samozrejme namaderu. Pri normalnim zachazeni by musleo prezit. Ale to by bylo na dlouhe vypraveni. Reklamace stale dokola, nesplnujete podminky spravneho baleni. Zamytnuto. Odvolani nikde. Absolutne nepochopim, jak nektere zbozi muze dorazit poskozeno. Co si pamatuji zhruba z pred roku, promacknuty balik s DVD prehravacem. Zabalen do original krabice s polystyrenovym polstrovanim. Po rozbaleni zakaznik zjistil, ze na balik muselo neco spadnout, protoze sasi bylo promacknute. Na krabici to pred rozbalenim nebylo poznat. Vysledek reklamace byl, nedostatecne zabalene. Nikdo se s tebou vice nebavi. Odvolani nikde. Soudit se kvuli baliku za 1500,- nema smysl. A ted babo rad. Wink

A sorry, ale argument, ze obcchodnik ma zajem z PPL neco vytriskat na poskozenem baliku me zveda ze zidle.
Upravil spea - ToM dne 18.05.2012 22:32
R 1100 GS r.v. 1995
www.tomphotos.eu

www.tomphotos.eu
bystricke
Přidané 19.05.2012 00:57

Registrace: 04.11.07
kdysi mi PPl něco zničila-poškodila,nedostal sem nic,změnil sem firmu,jezdím s českou poštou i za oceán,žádný problém,nejlepší cenythumbs up
po letech sní jezdím zas(PPL) ale jenom občas,jen vyjímečně
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
Mardock
Přidané 19.05.2012 12:11

zvedat ze židle tě to může, ale je to fakt. Samozřejmě se to zdaleka všech netýká. A proč posíláš sklo, který je vyjmuto z přepravy i za předpokladu speciálního balení?Četl jsi ty obchodní podmínky? Co se týče sedaček, tak sám nerozumím proč se tohle přepravuje.Bavím se o PPL sprint V tom kamionu jedou sračky všeho druhy od tyčí až po lžíci od bagru a to poškození tak křehké věci je snadný. A co se týče řidičů, tak to si nemaj přepravyk asi co vyčítat. Někteří jsou hovada. Dostávaj za to ale slušný flastry, ale musí nám dát někdo vědět! Jen tak tvrdit, že řidič něčím hází a vesele posílat dál a pak si tady brečet prostě nestačí. Je možný, že reklamační pracovník rád zamítá. Hodíš mi číslo zásilky toho DVD přehrávače?
KOCHAČ AMATÉR

Mardock
Přidané 19.05.2012 12:14

bystricke napsal:
kdysi mi PPl něco zničila-poškodila,nedostal sem nic,změnil sem firmu,jezdím s českou poštou i za oceán,žádný problém,nejlepší cenythumbs up
po letech sní jezdím zas(PPL) ale jenom občas,jen vyjímečně

no vidíš. Stará láska nerezaví Grin Pošta má většinou nejlepší ceny ale nic moc za to... Její výhoda je jediná a to její síť poboček. Mě ještě řidič pošty nikdy nic nedoručil-jen oznámení, žádný volání. Vždycky musím sednout do auta a frčet na poštu. Flexibilita nulová. Ale u nás taky jezdí hromada dementu-vo tym žádná Smile
KOCHAČ AMATÉR

radekNX
Přidané 19.05.2012 16:21

Registrace: 13.01.12
DPD...Dvě reklamace a obě uznány, jinak naprosto bez problému. Používáme po celé Evropě a i do Ameriky...

SHREK JAN
Přidané 19.05.2012 16:38

Registrace: 13.04.10
to PPL nevím, mluvil jsem s borcem co unich chvilu jezdil, vyprávěl jak měl do malýho auta naložit hromadu balíků... prej že se to tam nemuže vlezt, došel druhej borec a prej že v pohodě, doslova a do písmene tam vše naházel a nakopal aby dovřel dveře... Sad
Jezdím tak, jak umím...

spea - ToM
Přidané 19.05.2012 21:46

Mardock napsal:
zvedat ze židle tě to může, ale je to fakt. Samozřejmě se to zdaleka všech netýká. A proč posíláš sklo, který je vyjmuto z přepravy i za předpokladu speciálního balení?Četl jsi ty obchodní podmínky? Co se týče sedaček, tak sám nerozumím proč se tohle přepravuje.Bavím se o PPL sprint V tom kamionu jedou sračky všeho druhy od tyčí až po lžíci od bagru a to poškození tak křehké věci je snadný. A co se týče řidičů, tak to si nemaj přepravyk asi co vyčítat. Někteří jsou hovada. Dostávaj za to ale slušný flastry, ale musí nám dát někdo vědět! Jen tak tvrdit, že řidič něčím hází a vesele posílat dál a pak si tady brečet prostě nestačí. Je možný, že reklamační pracovník rád zamítá. Hodíš mi číslo zásilky toho DVD přehrávače?

Asi bych ti tu nejak zaargumentoval, ale po precteni tohoto: "Co se týče sedaček, tak sám nerozumím proč se tohle přepravuje. Bavím se o PPL sprint V tom kamionu jedou sračky všeho druhy od tyčí až po lžíci od bagru a to poškození tak křehké věci je snadný. ", toho radeji necham. Nemelo by to asi smysl. Rozdmychali by se tu zbytecny vasne, co sem nepatri. Argumentoval bych ti na kazdou vetu a k nicemu by to nevedlo. Me slo spis o nazory dalsich zakazniku PPL. S jinym prepravcem zkusenosti nemame. Jen se zeptam, myslis si, ze zakaznika zajima co vozite spolecne v aute? Proste nabizite i preparvu nabytku, berete za tu prepravu penize, tak se podle toho ke zbozi chovejte.

Je možný, že reklamační pracovník rád zamítá. Shock
Upravil spea - ToM dne 19.05.2012 21:46
R 1100 GS r.v. 1995
www.tomphotos.eu

www.tomphotos.eu
LukyGs
Přidané 19.05.2012 21:55

Registrace: 25.08.11
Nebo má za zamítání prémie protože firmě ušetří papírování pojistek.
Jinak já mám radši českou poštu s dodáním do 24 hod. a taky o víkendech, ty víkendy PPL nedělá. Pak mi taky sedí kurýr českých drah kdy na balík čekáš řádově pár hodin. Ale beru to z pohledu příjemce.
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
Mardock
Přidané 20.05.2012 20:24

SHREK JAN napsal:
to PPL nevím, mluvil jsem s borcem co unich chvilu jezdil, vyprávěl jak měl do malýho auta naložit hromadu balíků... prej že se to tam nemuže vlezt, došel druhej borec a prej že v pohodě, doslova a do písmene tam vše naházel a nakopal aby dovřel dveře... Sad

tak nějaká lama co se tam nebyla schopna ani chvilku udržet-to snad netřeba rozebírat. Jen tak to tam naházel a najednou se to tam vlezlo. Fakt tomu věříš? Hrál si někdy tetris? Je to tomu dost podobný.
Upravil Mardock dne 20.05.2012 20:53
KOCHAČ AMATÉR

Mardock
Přidané 20.05.2012 20:30

spea - ToM napsal:
Mardock napsal:

Asi bych ti tu nejak zaargumentoval, ale po precteni tohoto: "Co se týče sedaček, tak sám nerozumím proč se tohle přepravuje. Bavím se o PPL sprint V tom kamionu jedou sračky všeho druhy od tyčí až po lžíci od bagru a to poškození tak křehké věci je snadný. ", toho radeji necham. Nemelo by to asi smysl. Rozdmychali by se tu zbytecny vasne, co sem nepatri. Argumentoval bych ti na kazdou vetu a k nicemu by to nevedlo. Me slo spis o nazory dalsich zakazniku PPL. S jinym prepravcem zkusenosti nemame. Jen se zeptam, myslis si, ze zakaznika zajima co vozite spolecne v aute? Proste nabizite i preparvu nabytku, berete za tu prepravu penize, tak se podle toho ke zbozi chovejte.

Je možný, že reklamační pracovník rád zamítá. Shock

to opravdu nemá smysl. Ani si neodpověděl proč posíláš sklo, který je vyjmutý z přepravy.Snažil jsem se nějak zjistit kde se stala chyba ale ty si mi nedal to číslo zásilky abych na to mrkl! Nechtěl jsem ti mazat med kolem huby ale chtěl jsem ti říct jak věci fungují. Vím že to zákazníka nezajímá, ale moc dobře sis nepřečetl co jsem psal minule. Naštěstí máš možnost volby a jít k jiné přepravce. Jinde jsou určitě bezchybní. Naštěstí je víc těch spokojenýchSmile
Upravil Mardock dne 20.05.2012 20:50
KOCHAČ AMATÉR

spea - ToM
Přidané 20.05.2012 21:36

Je možný, že reklamační pracovník rád zamítá. Na to skutecne nemam argumenty. Tahle diskuse by zrejme k nicemu nevedla.

Mam chut napsat tisic argumentu, ale radeji to vzdy smazu. Sorry.
Upravil spea - ToM dne 20.05.2012 21:42
R 1100 GS r.v. 1995
www.tomphotos.eu

www.tomphotos.eu
Medik
Přidané 21.05.2012 07:53

Registrace: 04.05.08
Na ten In time ti mrknu. Má to pod palcem u nás kolegyně, já to jenom občas balím a pomáhám nakládat. Až dorazí, napíšu ti to.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
czunik
Přidané 21.05.2012 08:35

Registrace: 08.09.09
No PPL je story sama o sobě,posíláme teda posílali jsme a le reklamace nikdy neuznána,prej špatně zabaleno.Já to řeknu jinak je to hovadská firma a nikdy se nic nevyřešilo,NIKDY....a tak řešímě jinak a česká pošta je asi momentálně nejlepší a dodá až do mých rukou ,takže co píše boreček z PPL se nezákládá na pravdě
http://czunici.ra...

kdo nemění názory je blbec:-)

www.ventobohemia.cz
Mardock
Přidané 21.05.2012 11:45

czunik napsal:
No PPL je story sama o sobě,posíláme teda posílali jsme a le reklamace nikdy neuznána,prej špatně zabaleno.Já to řeknu jinak je to hovadská firma a nikdy se nic nevyřešilo,NIKDY....a tak řešímě jinak a česká pošta je asi momentálně nejlepší a dodá až do mých rukou ,takže co píše boreček z PPL se nezákládá na pravdě

jakej boreček? Oslovuj normálně. Co se nezakládá na pravdě? Faktem je, že spea-tom mi nechce dát číslo zásilek-možná ví proč... Posílá věci, který se posílat nemá-viz. sklo. Chtěl sem kolegovi motorkáři pomoc a zjistit kde se stala krpa, ale snaším se zbytečně. Místo toho mě tady trapně kopíruje co jsem psal. Asi by se mu víc líbilo když bych mu psal víc formálně. Pak by mě nekopíroval. Seru na to.
Upravil Mardock dne 21.05.2012 12:10
KOCHAČ AMATÉR

spea - ToM
Přidané 21.05.2012 12:57

Bratr se pokousi tu konkretni reklamaci dohledat, ale vzhledem k tomu, ze je to temer dva roky stara zalezitost a navic vse probihalo pouze emailem, tak se nejak nedari. Mozna sla ta komunikace do kose.
Ale byla to jedna reklamace z mnoha. Nevim na jaky pracujes pozici, ale nepredpokladam, ze by se nam cokoli co jste nam rozsekali zaplatili. Nakonec, bavit se o jednom konkretnim baliku je asi k prdu. Tady jde o vas system reklamaci. Predpokladam, ze to je: zamitat, zamitat, zamitat. Alespon tak to doposud bylo. Pripadny dodatecny kladny vyreseni jedny reklamace pro nas, a myslim ze nejen pro nas, nic neresi. Co chces temer po dvou letech resit?
Pokud jsou tve reakce skutecne ve snaze pomoci, tak diky, to se ceni, ale tady jde o cely system, jak to jako firma resite. Evidnetne jen ve prospech vasi firmy a ser.... na zakaznika. Nastesti nejste jedini. Ono nam asi nic jineho nezbyde. Ty bezmoci a pocitu arogance je uz moc.
Upravil spea - ToM dne 21.05.2012 13:00
R 1100 GS r.v. 1995
www.tomphotos.eu

www.tomphotos.eu
Strana 1 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 122
Členové on-line: 2
michi_iglau, Hrabe_X

Registrováno: 8,737
Nejnovější člen: ciky

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.99 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI