Ahoj, všechny vás srdečně zdravím. Ano na Kutnohorské je otevřen nový motoobchod, servis atd., po počátečních potížích s webem atd. snad vše již funguje jak má, včetně reklamy na bmwgs. Přijdte pobejt, jste vítáni... Miloš
Upravil MilosJ dne 12.07.2012 13:22
Milos
take ahoj:-) pocatecni problemy s webem jsou sice vyreseny az na fakt, ze texty a popisy jsou ukradene z naseho webu... coz samozrejme budeme resit dale. Uz tento fakt svedci o "serioznosti firmy" tato firma NENI autorizovanym partnerem BMW v zadne z inzerovanych oblasti tudiz nemuze a nesmi poskytovat zarucni servis. Jakykoliv garancni zasah na motocyklu nebo vozidle BMW provedeny touto firmou muze ve svem dusledku znamenat ztratu naroku na zaruku.
Invelt propadá histerii, neb teď k němu nebude už jezdit nikdo....natož si tam kupovat motorky
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
invelt napsal:
take ahoj:-) pocatecni problemy s webem jsou sice vyreseny az na fakt, ze texty a popisy jsou ukradene z naseho webu... coz samozrejme budeme resit dale. Uz tento fakt svedci o "serioznosti firmy" tato firma NENI autorizovanym partnerem BMW v zadne z inzerovanych oblasti tudiz nemuze a nesmi poskytovat zarucni servis. Jakykoliv garancni zasah na motocyklu nebo vozidle BMW provedeny touto firmou muze ve svem dusledku znamenat ztratu naroku na zaruku.
já Invelt a lidi z něj neznám, postupoval jsem jako zákazník a v hlavních nabídkách jsem si hledal, jak koupit moto a v Inveltu jsem jej nenašel, to zase abyste měli Vy reflexi na Vaší serióznost z pohledu neznámého zákazníka - kam si asi půjdu koupit moto, když jej u Vás v nabídce nenajdu? Budu Vám psát, volat, či jinak řešit? Z vlastní zkušenosti 96% zákazníků se nebude ani obtěžovat nad tím zamyslet.
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Vjetrnik napsal:
Invelt propadá histerii, neb teď k němu nebude už jezdit nikdo....natož si tam kupovat motorky
jses normalni?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Teda ne ze bych tomu fandil, pripada mi jako velkej podraz, aby musel dovozce tahnout zaruky u vozidel servisovanych u jakyhokoli Franty v garazi (coz urcite neni pripad Motogartu, Carservisu apod), ale u BMW to neplati?
invelt napsal:
jirka
A Invelt si ty texty a popisy "pujcil" z www.bmw-motorrad.cz, nebo je ta podobnost ciste nahodna?
Zda se, ze se v Inveltu boji konkurence a asi dobre vedi proc.
btomec napsal:
A Invelt si ty texty a popisy "pujcil" z www.bmw-motorrad.cz, nebo je ta podobnost ciste nahodna?
Zda se, ze se v Inveltu boji konkurence a asi dobre vedi proc.
....a bmw-motorrad.cz zase z bmw-motorrad.de......jak jsem psal, Inv propadá histerii...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Rád bych reagoval na trochu hysterickou reakci jirky, Motogart je partnerem Renocaru a tudíž má možnost participovat na záručních prohlídkách. Je fakt, za to se omlouváme a hned to napravíme, že některé popisy motorek byly možná od Inveltu, nicméně přes víkend bude vše uvedeno po dohodě s webmastrem na pravou míru, případné podobnosti budou pouze s Renocarem, se kterým je to domluveno.Otázkou však zůstává, kde bere invelt texty a popisy k motorkám.
V káždém případě kdo se s členů fora BMWGS zastaví na Kutnohorské bude hezky přivítán ....
Upravil MilosJ dne 15.07.2012 08:43
Milos
MilosJ napsal:
Rád bych reagoval na trochu hysterickou reakci jirky, Motogart je partnerem Renocaru a tudíž má možnost participovat na záručních prohlídkách včetně online diagnostiky.Je fakt, za to se omlouváme a hned to napravíme, že některé popisy motorek byly možná od Inveltu, nicméně přes víkend bude vše uvedeno po dohodě s webmastrem na pravou míru, případné podobnosti budou pouze s Renocarem, se kterým je to domluveno.Otázkou však zůstává, kde bere invelt texty a popisy k motorkám.
V káždém případě kdo se s členů fora BMWGS zastaví na Kutnohorské bude hezky přivítán a nějaká sleva už se také najde....
Milosi, Invelt bere texty za A: od importera na coz ma jako autorizovany partner naprosty narok a dokoncxe povinnost vzhledem ke korportanim pravidlum BMW, ze stranek BMW AG C) importer bere nektere texty od nas, nebot invelt / AuTec byl do nedavna importerem (coz dobre vis) a jedine ofiko stranky, ktere existovaly byly prave ty nase:-) jinymi slovy, nas web obsahoval texty k motocyklum drive nez nove vzniknuvsi web importera:-) o textech cituji: "Kamkoliv vás cesty zavedou, produkty z kolekcí značek BMW, MINI a BMW Motorrad vám nabízejí ten správný vzhled..." asi nema smysl diskutovat vid? zdroj je na http://eshopbmw.com
S postoupenim cele teto nestastne udalosti tedy pockam do pondelka. Do kolika hodin budes ve firme? Rad bych se zastavil... Ani Reno nesmi prodavat motocykly v Praze a to take vis a vis i to. ze tuto skutecnost importer s Renem resi...
Nechápu, proč zde na fóru řešíte svoje firemní záležitosti. Pokud dobře vidím, v profilech máte tel. kontakty tak si to řešte přes mobilní tel. popřípadě osobní schůzkou.
Děkuji.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Byl jsem tam osobne na otviracce, jednak se podivat a jednak zkusit dohodnout nejakou podporu na IR13 pro me F800GS. Mluvil jsem osobne s majitelem a vypada to ze mi pomuzou
Servis je uplne novy a profi zarizeny. Je to spojeno s opravnou automobilu.
V prvni patre maji showroom novych BMW.
Ceny maji polovocni nez Invelt (ach ty jejich casove jednotky za praci > 10 min za 200,-Kc, nebo tak nejak)
Nedavno jsem se tam stavil pro vyvazeni predniho kola a udelali mi to napockani. Nemam zadny vztah k Inveltu a dalsim, ale jelikoz bydlim u Cerneho mostu, tak Motogart je pro me prijenou novinkou pro servis masiny. Do Inveltu to mam prez celou Prahu.
Upravil dufino dne 13.07.2012 15:59
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Já tam byl ted že tam zakoupím 1l castrol actevo na dolití.No není mi jasný jak chtějí servisovat BMW když takovejhle olej nemají .Ale hůl sem nad nimi ještě nezlomil (mám to kousek z práce)
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
swat napsal:
Nechápu, proč zde na fóru řešíte svoje firemní záležitosti. Pokud dobře vidím, v profilech máte tel. kontakty tak si to řešte přes mobilní tel. popřípadě osobní schůzkou.
Děkuji.
Co ti na tom vadi? Neni dobre, ze se tady dozvis, ze mozna nebude platit zaruka kdyz budes servisovat v motogartu?? Ja to tam mam treba kousek, do Inveltu je to pres celou Prahu(coz nekdy trva jako cesta do Brna),takze me to zajima...
Upravil xavier dne 13.07.2012 13:35
Aktualne 1250 GSA HP
Pozor!!! Motogart nebrat!! Mel jsem tam BMW dva měsíce závadu nezjistili a stalo mě to 12 tisíc. Navic výměné díli ztratili!! Slibovali slevu na servis a na oblečení dodnes se nikdo neozval.