Zdravím, nějakou nešťastnou náhodou mi praskly příčky co jsou na tom hliníkovým kusu na konci podsedlovky u 1150GS. Normálně se na ty příčky montuje plotna na Top Case. Obě drží na vzdálenějším konci, ale ty co jsou hned u zadního sedla jsou prasknutý? Nevíte o někom kdo by to dokázal svařit nebo jinak spravit? Vyztužit? Nejlíp Brno či Jihomoravský kraj, ale i okolní kraje jsou přijatelný. Děkuju
pokud si neměl top podepřený,tak to rádo praská,je to jen otázka času
nikdy sem to nevařil ale zkusit bych to mohl,jsem ze středomorafského kraje
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Zdeněk Klobása z Nosislavi u Židlochovic. Tel 608 872 520. Zavolej a domluv se sním. Opravuje hliníkové disky na auta.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Zajímlo by mě jak jsi s tím svařováním dopadl, mám totiž stejný problém :-D...
Nebo, že bych si udělal výlet k BystřoviŽivot je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Neprodava se nekde nejaky bazmek na podepreni toho nosice? Jedna se mi predevsim o jedenactku. Par jsem jich jiz na moto videl, ale vetsinou to byly home made.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
No to nevím jestli se to prodává, ale každopádně si to událám doma. Myslím že originál to asi nikdo prodávat nebude (musel bys to uzpůsobit na nosiče kufrů atd. Já mám domadech nosiče hliníkáčů, takže to musím udělat zase domadech. Ted se mi jedná o tom to zavařit...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Tak jsem dnes dostal zpět opravenej /svařenej nosič. Nechal jsem si to celé vyztužit 3mm alupáskem, takže by to snad už nikde prasknout nemělo... vložím sem fotku až to blejsknu, musím to ještě obrousit a samozřejmě nechat nalakovat... Teď už to snad vydrží napořád...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Ahojte, řeším to samé, snažil jsem se na webu vyhledat kovový držák topu, nabo podpěru, ale fakt marně. Kdo už to máte home-made vyřešené, nechcete se pochlubit s nějakou fotkou pro inspiraci ... od zadních šroubů v podsedlovce mi to nepřijde kvůli ostrému úhlu moc nosné...asi to bude chtít natáhnout nějakou obludnou konstrukci z držáku božních kufrů a proplést se mezi blinkry a poznávačkou...brr?.. Vyztužit samotný původní hliníkový držák vyvařením na plný 50l topcase hádam asi stačit stejně nebude..?
od těch zadních šroubků je to dostatečný,nebo,zatím mi nikdo nehlásil,že by stím měl problém,je to skovaný a je to furt lepší než nic
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
magoss napsal:
Ahoj já jsem to vyřěšil takhle
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=55253
a zatím do dvouletém užívání a nějakém pádu to drží.
Dík za typ chlapi. Magoss -> pěkné fotky, v každém případě.. Držáky božních kufrů mám podobné, jen příčku mám zatraceně níž... asi provedu něco podobného, jen nejspíš vyhodím poutko za spolujezdcem a kufr dám níž do úrovně původního držáku. Jezdím bez batůžku a každý cenťák těžiště dolů a dopředu si myslím bude dobrý. Zvýšené těmi trubkami to máš schválně hádám kvůli jednoduššímu přidělávání kufru, nebo čistě designově?