ke sporáku říkáš?? Já i Lea sporák máme a přesto jsme spolu strávily uplynulých 14 dní cestou necestou každá na své motorce na okružní jízdě směr Ukrajina, Rumunsko, Bulharsko, Turecko, Řecko, Srbsko, Kosovo, Maďarsko a domů...
Příroda parádní, lidi taky, ceny benzínu v Turecku a Řecku skandální
Ukrajina nezapřela úplatné celníky (pokuta 5 Euro hned na hranicích za pošlapání trávníku ) a překvapivě celníci v Kosovu byli milí a usměvaví...aby taky ne, když nás zkásli oficiálně o 15E za průjezd....*pissed*
Cestu na Balkán vám doporučuji, příroda jde do podzimních barev, my měly štěstní na slunečné počasí - fakt paráda.
Albánii dáváme my. Odjezd 20.9. Vše super naplánováno. Minulou neděli jsme rozložili mapu, vypili pár piv a usoudili, že na trajektu bude dost času cestu naplánovat :-). S našima zkušenostma stejně nemá cenu nic plánovat, při poslední cestě na korsiku jsme jeli 4 a v Salzburgu jsme se ztratili a jeli jsme na 4 party, takže každej sám a našli jsme se až v 21.00 někde v Alpách :-)...
ke sporáku říkáš?? Já i Lea sporák máme a přesto jsme spolu strávily uplynulých 14 dní cestou necestou každá na své motorce na okružní jízdě směr Ukrajina, Rumunsko, Bulharsko, Turecko, Řecko, Srbsko, Kosovo, Maďarsko a domů...
Příroda parádní, lidi taky, ceny benzínu v Turecku a Řecku skandální
Ukrajina nezapřela úplatné celníky (pokuta 5 Euro hned na hranicích za pošlapání trávníku ) a překvapivě celníci v Kosovu byli milí a usměvaví...aby taky ne, když nás zkásli oficiálně o 15E za průjezd....*pissed*
Cestu na Balkán vám doporučuji, příroda jde do podzimních barev, my měly štěstní na slunečné počasí - fakt paráda.
Šťastnou cestu
Asi jsme si také nerozumělijá jsem psal o tandemistkách
Už jsem tady jednou psal že jsem naštěstí vdovec...
V těch šanonech jsou seznamy Vás všechJe to archív STB....
Tak si mě najdi a nezlobLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz