no já myslim že o motorce to není,je to o lidech, a fakt mam uplně nejraději názory tak zvaných eMCíček který tvrděj že když nemáš barvy nemužeš jezdit a takový ty keci z americkejch filmů okoukaný
..a já se chci zeptat,jestli můžu být stále členem BMW stránek a jezdit na GS ADV.,když místo sledování Dakaru miluju MotoGP ???..
Topol přiložený následující obrázek:
...a já mám sice BMW cestovní enduro a cestuji jen po zpevněných vozovkách, můžu jezdit na sraz, když nejezdím v blátě??
....jinak jezdím na srazy XJR a MotoGuzzi a nikdo mě nevyhání, budete výjimka, řekněte včas a já pojedu mezi rozumný lidi někam jinam...
bmwivo napsal:
...a já mám sice BMW cestovní enduro a cestuji jen po zpevněných vozovkách, můžu jezdit na sraz, když nejezdím v blátě??
....jinak jezdím na srazy XJR a MotoGuzzi a nikdo mě nevyhání, budete výjimka, řekněte včas a já pojedu mezi rozumný lidi někam jinam...
PROBOHA CO SE TO TADY ROZJELO ZA DISKUZI? COPAK PRAPŮVODNÍ MYŠLENKA NEBYLA SETKÁNÍ LIDIČEK,CO SI SEM CHODÍ DOPISOVAT? ABY SE POZNALI OSOBNĚ A POKECALI NAŽIVO?
A náhodou jich většina jezdí na bmw gs?
Myslim ze jde o lidi, ne o motorky.
A nehlede na to, ze kdokoliv, kdo na tomhle foru je ma urcite k GS nebo stylu motorek nejakej vztah - jinak by tu nebyl.
Taky mam nutkani se obcas mrknout na sraz Vstromaku, maj na webu taky paradni partu se kterou obcas prohodim nejaky slovo
Btw jaky jsi mel GS?
Resp. jaktoze jsi vymenil za Stromka?
LukinoHrusa napsal:
Můžu být stále členem a jezdit na srazy BMW stránek i když už nemám BMW ale suzuki V Strom?
Chci se jen zeptat... už víš že to byl blbej dotaz, že jo? Repektive sem chtel rict, ze pokud nemas na zadku vytetovano BMWGS pripadne Suzuki Sucks, tak nemuzes BMW R1150GS MY02
Taky budu dělat černou ovci... protože mi zloději při snaze zcizit 1150 GSA kterou kupuju od kamaráda... odpálili řídící jednotku a než to dá dohromady (protože v Autecu je to na měsí,c toť slova mechány z Autecu) tak se to řeší přes němce. kdo ví.... no.... Každopádně budu jediný Ducatista oslintávat ty Vaše GS...*pissed* a těžce závidět kdybych byl doma o pár dnů dřív mohla být už u mě. ale... no... nešlo to..
A muzou tam prijet i lidi,ktery maj sice bmw,maj toho dost najeto,ale neumej zapnout pocitac?A uz vubec nevedej co je to web a kam,ze ta soucastka vlastne patri?Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
A muzou tam prijet i lidi,ktery maj sice bmw,maj toho dost najeto,ale neumej zapnout pocitac?A uz vubec nevedej co je to web a kam,ze ta soucastka vlastne patri?
Jo klidně,ale musí jim o tom někdo říct. Nejlépe někdo,kdo ovládá interfernet.
Ale zase je nebude nikdo znát tady z netu a po srazu si už zase nepokecaj...
Upravil BIGR dne 13.06.2008 18:43
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS