lidicky nemate nekoho v nemecku kdo ma ebay a koupil by mi zborenej kufr na BMW a pak mi poslal do CR , ten manik co to prodava mi nechce povolit prihodit a dojet si proto osobne.
Kdyby neco tak se ozvi, ale prislo by to asi az pred vanocema, az by to segra dovezla.
1150GSA
Ducttape is like the force: it has a light side and a dark side and it holds the universe together.
to vubec neva ja na to nespecham , uvidim co ales vymysli podku to nepujde pres nej tak napisu diky
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Psal jsem PM, asi jsem Schreka blbe pochopil, muzu to koupit, ale chlapik do Cech neposila a v Nemecku nemam kam to nechat poslat.
asi jsem Schreka blbe pochopil, muzu to koupit, ale chlapik do Cech neposila a v Nemecku nemam kam to nechat poslat.
Co to je za ko.kota co neposiela mimo rajch, ved pladba je predom tak, by mu to snad malo byť uplne u pr.dele no ne?*pissed* Pripomina mi to jednu česku-plzensku moto firmu, ktora mi odmietla poslať tovar ktory som chcel uhradiť kompletne predom na ich učet! I.D.I.O.T.U je porad hodne, tak jak piše Vlastik!
Upravil JRM66 dne 02.12.2012 00:11
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
JRM66 napsal:
Pripomina mi to jednu česku-plzensku moto firmu, ktora mi odmietla poslať tovar ktory som chcel uhradiť kompletne predom na ich učet! I.D.I.O.T.U je porad hodne, tak jak piše Vlastik!
Ahoj ,
jsem z Plzně můžu pomoct?
Milan
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Lidicky jeste jednou HEPL Cermigo mi vydrazil predmet , ale ten borec nema PAYPAL a chce to prevodem a posla mi jen informace aby to slo prevyst pouze z nemecke banky a ne SEPA platbou , nemate nekdo ucet v nektere z nemeckych Bank.
Nenašel by se tady někdo žijící v USA, ochotný mi vydražit tlumič na eBay? Následně zaslat do ČR -> Borec co jej prodává nezasílá mimo USA
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
[quote]geofre napsal:
Nenašel by se tady někdo žijící v USA, ochotný mi vydražit tlumič na eBay? Následně zaslat do ČR -> Borec co jej prodává nezasílá mimo USA[/quote
Zaloz si sluzbu Shipito nebo Zasilkovou sluzbu. Jsou to sluzby , ktere ti to preposlou z USA.
jo ale tyhle sluzby jsou nic moc a navic te to pak vyjde dost draho kamarad je o dost levnejsi Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ono stačí započítat CLO, DPH a přidej si cca 25% a nejistotu s doručením, problémy s reklamací atd... to je to o tolik levnější než např. z německa atd?
HonzaGS-SV napsal:
Ono stačí započítat CLO, DPH a přidej si cca 25% a nejistotu s doručením, problémy s reklamací atd... to je to o tolik levnější než např. z německa atd?
Zpravidla to vyjde cca nastejno, ale neco v Evrope nekoupis / nemyslim veci na GS/
Většinou to je buď na německym ebay (tam jde řešit přeposílání přes mailboxde.cz - za pár korun) a nebo z anglie (tam bývá sortiment podobný věcem z USA atd) - ty navíc většinou posílají po celé EU.
Prosím prosím byl by tady někdo ochotný mi koupit na ebay.co.uk tento model? http://www.ebay.c...1373045617
peníze bych poslal předem. Jedná se o dárek k vánocům. Moc dík za případné nabídky
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko