.. zdravím .. poradíte někdo nějaký slušný, levný ubytování v penzionku pro 3-4 lidi v okolí Stelvia (vlastní zkušenost vítána)
díkes
Upravil chstepan dne 03.04.2013 13:52
(ch)stepan
Chceš to na jednu noc nebo na delší pobyt? A na které straně (to je ale asi jedno)?
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
Spali jsme v penzionu ve Valfurvě mezi Santa Catarinou a Bormiem.Jeli jsme od Gavia.Nocleh stál cca 30E.No jsou to Italové,v Rakousku je ubytování daleko lepší.Ale to je problém většiny Itálie.
My jsem spali v Temú - hotel Adamelo (motorky v garáži, postel, sladká snídaně - no, šlo to... )... kousek od něj je kemp - prý OK.
Krásný den - z Temú na lehko (ženušky si dávali pauzu) přes Gavii do Bormia k přehradám, pak na Stelvio nahoru a dolů, Umbrella a zpátky přes Gavii v bouřce do Temú. Druhý den ještě jednou (tentokrát full loaded) přes Gavii a Stelvio do GaPa na BMW Motorrad days...
Caves. Primo v Bormiu je http://www.baitaalpian.it/ Vloni sme zaplatili 20E/noc. Byli jsme 3. Pod barakem podzemni garaz, takze motorky pres noc schovany.
Oživím tohle téma jedem se ženou poslední týden v Srpnu přes GG směr Stelvio a okolí.
Máte nějaké nové typy na ubytování v okolí?
Jak jsou tam vybavené kempy má cenu brát stan nebo je lepší nocovat v penzionu?jaké jsou ceny kemp vs penzion?
Žena se mnou jede poprvé na motorce někam dál tak bych chtěl aby to pro ní bylo příjemný a nezanevřela na motocestování.
Upravil sloon dne 10.08.2013 21:04
Spali jsme před měsícem v Suldenu u paní Hany Eberhofer.Odkaz na jejich ubytování najdeš v UBYTOVANI ve SVĚTĚ.Můžu vřele doporučit.Cena 50 Euro.Můžeš ji pozdravovat.
Upravil PavelDR dne 10.08.2013 21:30
Vim, ze tohle neni uplne predmetem otazky,ale pod stelviem ve meste Sondalo je exclusivni kemp. Asi nejlepsi,kde jsem kdy byl. Neni ze silnice znaceny,tak je tam malo lidi.
Michal21 napsal:
Vim, ze tohle neni uplne predmetem otazky,ale pod stelviem ve meste Sondalo je exclusivni kemp. Asi nejlepsi,kde jsem kdy byl. Neni ze silnice znaceny,tak je tam malo lidi.
Dík i typ na kemp se hodí, mají nějaké stránky?kde přesně to je?
Já doporučuju pod stelviem kemp Sluderno gloria vallis. Luxusnější kemp sem snad nikdy neviděl což dokazuje pěkná řádka ocenění. http://www.alpske...derno.htmlDvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Upravil hicks dne 29.06.2014 22:53
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
My jsme jeli Stelvio koncem kvetna, vsude bariery snehu, nahore 7°C ale polojasno, takze pohodicka jak na prujezd tak na kochacku. Ale par dni pred tim tam bylo jeste dost snehu i na silnici, takze asi jak na houpacce.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Jedna výzva na motorkářích. Jedou na fichtlech do Španělska a potřebují něco vzít směr Stelvio, Monaco http://www.motork...amp;fid=13 -----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!
Do Itálie jedu za 3 týdny, mám v plánu Stelvio, Cortinu, Giro di sella a pak ještě něco podle situace na místě. Doufám že ten sníh sleze dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350