včera ukradnutá R 1200 GS Adventure z Prešova
ak by ste čosi vedeli dajte vedieť
chlapík mal maďarský prízvuk a české telefónne čislo ktoré už vraj neexistuje
majitel mu dal motorku a ešte aj prilbu na dobré slovo a nádejný kupec sa už nevrátil
raptor napsal:
včera ukradnutá R 1200 GS Adventure z Prešova
ak by ste čosi vedeli dajte vedieť
chlapík mal maďarský prízvuk a české telefónne čislo ktoré už vraj neexistuje
majitel mu dal motorku a ešte aj prilbu na dobré slovo *ouf* a nádejný kupec sa už nevrátil
ty lidi jsou stejne svine :(
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ten GPS-SPY moze pomoct ale nie je to vsemocna zbran, podla toho ako jednal by ma neprekvapilo keby v najblizsom lesiku necakala dodavka vhodne vybavena rusickami GPS
dnes bez takychto veciciek, vzhladom na ich cenu kradnu iba amateri alebo fetaci
live fast, die young be wild, have fun
Mozno nie ale ked sa dlhsie neukazuje vypnem motor cez sms. A neviem ako sa pohne bez motora . V tom case uz sedim v aute a idem si pre motorku na miesto ktore vidim na mobile online. Inak myslim malokto predpoklada ze motorka ma GPS vyhladavanie. Horsie to je na luxusnejsom aute. Pri takej fabii, vw pole ... to predpoklada velmi malo zlodejov. zakaznik si takto nasiel VW Polo. Do 20min mal auto . Zavolal na policiu nahlasil kadial ide auto a on isiel na motorke. Hliadka ktora bola presne tym smerom zastavila zlodeja.
samozrejme su aj take pripady o ktorych pises ty ale co chcem povedat je to ze spoliehat sa na to 100% skratka nemozes
Upravil raptor dne 17.09.2013 08:48
live fast, die young be wild, have fun
Je tu nějakej policajt? Proč se nedělaj preventivni zásahy? Někam dám volavku (motorku) a už jen čekám na hejla. Místa kde se často krade jsou známý. Ale asi je to moc práce.
Dedkoid napsal:
Je tu nějakej policajt? Proč se nedělaj preventivni zásahy? Někam dám volavku (motorku) a už jen čekám na hejla. Místa kde se často krade jsou známý. Ale asi je to moc práce.
Policajtů je tady dost.Jenže čeští policajti nemůžou tohle řešit v Prešově
Roptor myslel som vypnut motor nie ked uz je niekde v dodavke ale ked je este na ceste. Ked som predaval motorku ja dal som mu cca 5min. na skusanie povedal som mu trasu kadial. Keby sa nevratil stop motor rovno na ceste, Radsej motorku odhodi ako ju ma tlacit niekde na dohodnute miesto. Jasne ze to nieje vsemohucne ale urcite dobre minutach 150€ ako davat uz neskoro 2000€ ako odmenu
Upravil bubak99 dne 17.09.2013 11:44
Roptor myslel som vypnut motor nie ked uz je niekde v dodavke ale ked je este na ceste. Ked som predaval motorku ja dal som mu cca 5min. na skusanie povedal som mu trasu kadial. Keby sa nevratil stop motor rovno na ceste, Radsej motorku odhodi ako ju ma tlacit niekde na dohodnute miesto. Jasne ze to nieje vsemohucne ale urcite dobre minutach 150€ ako davat uz neskoro 2000€ ako odmenu
Děda vždycky říkával"po válce je každý generál"
Upravil 3axap dne 17.09.2013 11:54