super foto, karambol asi odnesl jen kufr podle fotek , jinak chystam se tam pristi rok taky
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
super foto, karambol asi odnesl jen kufr podle fotek , jinak chystam se tam pristi rok taky
moc ostrá zatáčka a TKC už nepobraly náklon. Kamarád prodřel kalhoty a kufr s padákem zachránil moto od větší škody. Bez újmy na zdraví a to bylo hlavní. Kamion, co jel za ním to stačil ubrzdit
Hezky pekne! Poznavam spoustu mist NOY, tu zenskou co tam prodavala, hotel v Guymri atd, skoda ze jste nevyjeli nahore k te Stepantsmida Kameba kdyz uz jste tam byli Jsou ty fotky takovy hezky momentkovy, lidi, deni okolo, dobry oko, to ja nemam...
vojta napsal:
Hezky pekne! Poznavam spoustu mist NOY, tu zenskou co tam prodavala, hotel v Guymri atd, skoda ze jste nevyjeli nahore k te Stepantsmida Kameba kdyz uz jste tam byli Jsou ty fotky takovy hezky momentkovy, lidi, deni okolo, dobry oko, to ja nemam...
díky
Ve Stepantsmindě jsme neměli moc času a hnal se déšť, tak by z toho stejně nebylo nic. Příští rok bude na to více prostoru a už vím, co chci ještě vidět a projet
V Gyumri na hotelu jsem věděl, že jste tam s Honzou spali, protože mi recepční ukázala knihu ubytovaných, kde jsi byl zapsaný. Že prý tam hodně jezdí Češi
Ve Stepantsmindě jsme neměli moc času a hnal se déšť, tak by z toho stejně nebylo nic. Příští rok bude na to více prostoru a už vím, co chci ještě vidět a projet
V Gyumri na hotelu jsem věděl, že jste tam s Honzou spali, protože mi recepční ukázala knihu ubytovaných, kde jsi byl zapsaný. Že prý tam hodně jezdí Češi
Jojo, taky mi ukazovala jednoho Brnaka co tam byl pred nama. Dobry bylo, ze ta recepcni je Rumunka a v tom meste jsme jeste potkali Polaka a oba byli z Armenie nadseni, ze uz tam zijou spoustu let a nemenili by.
mě teda Arménie nějak extra nenadchla, Gruzie je bomba!
Ale lidi byli skvělí v obou zemích.
Výletík to byl fajn, škoda jen, že to je už tak trochu z ruky. Je to stejné, jako s Marokem. 3 dny tam a 3 dny nazpět. Rychlý přesun a potom si tam užívat tu krásu.