Jo,vypadá to dobře.Jen startovný se rozchází.V pravidlech je 1000,-v přihlášce 850,-Píšou že dostaneš roadbook-tak to je dobrý.Doufám že Ti pak zůstane.Tome jste tam jako partneři nevíš o tom něco.Já bych se sklouznul.
Zni to lakave, tak se tam treba potkame panove! uz jsem si vyhlidnul endurotrasu pro muj prvni poradny ofroad a nedavno jsem si ji byl projit i pesky a zastavil se na par technicky narocnejsich mistech na trati. bude to stat za to...
aspon otestuju ladenej vyfuk i s original vlozkou kterou mi dal tonda pouze do ruk se slovy ze to s tim nejede nijak valne, ale aspon NIC neuslysim. nechci moc prudit normalni lidi
To by mě zajímalo taky.
Trapper Trophy byla podobná soutěž jen s rozdílem,
že byla na dva dny včetně noční etapy, takže více kilometrů, ale zajištění a
věci kolem, rychlostní zkoušky mi přijdou dle popisu hodně stejné. Navigace
jen podle předaných map a itinerářů, rozhodně pro majitele těžkých endur
nešlo o žádné závodění spíš o přežití. Když si člověk dal na začátku noční
etapy 40 cm brod, kdo se nevykoupal tam tak se vyválel na tankodromu v louži, která měla i metr a pak několikrát zvedat 200 kg z bláta, prostě paráda nervy tečou jedna radost! Poprvé jsem jel na TKC a dojel, na druhý ročník jsem razantně přezul,odstrojil a nedojel utopil. GSA neni BIG, takže bych asi tentokrát extrémy raději objížděl. Nevím jaké bude MR,byl bych také rád za bližší info.
Livingspace)
Já,já,jáááááá tam sice pojedu,ale urcite netrefim do cile ani do druhyho dne,protoze nemam roadbúúúúúúk a ani podle neho neumim jezdit,ale aspon se poprve legalne svezu po lese.
jinak taky mám problémy a fanoš taky není žádný despres (si myslím), ale jedeme protože nás ofík baví... A nehodlám pouze ukazovat tady fotky (které vyfotím tak aby to vypadalo jakože HARD) a psát jak to byl dnes nádherný ofík.... a dělat ze sebe hrdinu.
TAKE IT EASY
No vzhledem ze jsem motorku koupil vcera vlastne dnes rano a jeste neni opancerovana alespon padakem a chranicem olejoveho filtru a svodu tak se tam jedu dnes alespon podivat. Ale uz se tesim