Naznali jsme, že by to chtělo změnu, a tak letošní letni sraz fóra BMWGS nebude na Radarce, ale uděláme ho v Orlických horách v zázemí Kašparovy chaty na Adamu:http://www.chatan... Jedná se o velmi pěkné místo mezi obcemi Mladkov a České Petrovice – souřadnice 50°7'0.019"N, 16°37'31.704"E. Spaní je možno ve vlastních stanech (poplatek správci chaty 50Kč/den za využívání sociálního zařízení) nebo na pokojích v chatě (ceník na webu chaty). Program jako vždy - sejít se, popít, pokecat a společně či individuálně si zajezdit.
V okolí je spousta zajímavých míst, která stojí za návštěvu – budeme se snažit vytvořit seznam míst se souřadnicemi, tak jak to bylo zvykem na Radarce.
Pak už to bude na každém,jestli se přidá k někomu,nebo pojede sám.
Vstupné není žádné – platí se pouze ty výše uvedené poplatky správci chaty za ubytování. Kapacita chaty je 29 lůžek.
Sice je to ještě daleko, přesto nezávazně pište pokud by jste se chtěli zúčastnit.Bylo by dobré pro případné zájemce po PM upřesnit počty osob a typ stravování (polopenze, plná penze atd,).
Uveďte prosím v komentářích od kdy do kdy přijedete, počet osob, případně motorek. Je to nezávazné, ale provozovatel potřebuje mít alespoň trošku představu kolik jídla, pití atd. nakoupit. Co se týká obsluhy na chatě, tak ji znáte z akcí na Radarce (jsou to ti stejní lidé).
Takže se těšíme že vás o víkendu 18.-20.7.2014 uvidíme – Joe a Tonda.
Upravil joe dne 03.03.2014 13:10
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Nejedu, to me stve, znam to tam , super pojezdenicko po lese tam je, nejdu jelikoz termin je pro me dost nahouby cekal jsem, ze bude stejnej jak loni a termin sve dovolene uz bohuzel nezmenim
pokud chceste seznam mist ka ajak vcetne souradnic a sety neam problem Vam to poslat , jezdim uz nekolik let do Bartosovic je to kousek vedle a znam to tam jak svoje boty
Upravil schrek dne 03.03.2014 11:08
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Pokud mi do toho nevleze něco důležitějšího na 100% dorazím. Minimálně já a paní ve stanu. Případně možná kolegové jak na BMW tak na jiných strojích
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
1x clovek
1x motocykl
stan se mi nechce tahat, natoz stavet takze budu spat u Hackeru a hotove dvacet
No jako počkeeeeej máme stan sice pro tři, ale sotva se tam naskládáme s Míšou a bagáží. Leda, že bys spal v předsíňce
Upravil hugitka dne 03.03.2014 15:15
Rudo, rád bych napsal že se zůčastním, ale máme novej nástup v práci a já vůbec nevím jak mi to zahýbá se šichtama, takže stejný jako s radarkou v dubnu, dám vědět těsně před akcí jestli jo nebo ne jestli to není problém.
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958