Panove, nemate nahodou nekdo kontakt na servis motorek v Srbsku, idealne v Belehrade. Kamos tam je na velky KTM a tece mu olej z motoru. Zkousim se kontaktovat na servis a dealera KTM v Belehrade, ale to bych se spis zkontaktoval s Martanama. Diky.
Jo teď si říkám že by bylo lepší sedět doma na prdeli.V norsku cca 30km od polárního kruhu se mi na BMW R 1150 R vysypalo hlavní ložisko v kardanu a vytekl olej.Zítra beru auto a vlek jedu si pro ní.
Vencar1150r napsal:
Jo teď si říkám že by bylo lepší sedět doma na prdeli.V norsku cca 30km od polárního kruhu se mi na BMW R 1150 R vysypalo hlavní ložisko v kardanu a vytekl olej.Zítra beru auto a vlek jedu si pro ní.
A kde?v Bodo je sice BMW,ale ty prodávají jen auta,takže není jistota že mi to opraví plus bych musel řešit vlak plus pak odtah z nádraží do servisu.Ve městě Mo i Rana kde jí mám tak je sice servis na motorky,ale ten má dovolenou.Joooo zlatý řetěz.Že já nezůstal u rejže a měl bych klid a ted bych byl někde ve Finsku a razil si to do Petrohradu jak jsem měl v plánu.Koukni kde je Mo i Rana a uvidíš že je to prdel světa a okolo nic není.
Upravil Vencar1150r dne 29.07.2014 16:56
Myslíš, že Brezovar měl v Africe taky servis BMW...?? A asi nebude sám...udělat ložisko na 1150 asi nebude žádný nadlidský úkol, který by nezvládnul každý druhý šikovnější mechanik ve vesnici...
Upravil zetor dne 29.07.2014 16:59
Pomáhali nám Norští motorkáři a volali kde mohli a nikde nic.Bud v Bodo nebo Mo i Rana a tam měli dovolenou.Jinak jedna hodina práce tam vyjde na cca 700 Nok.
Vencar1150r napsal:
Jenže v Africe dáš někomu pár šupů a někam ti to dovezou a tady.Tam by mě odtah 170km do servisu vyšel na 35 000kč
zlatá Afrika, proto se vyhýbám civilizované Evropě
Jasně, pokud to chceš řešit odtahem a autorizovaným servisem, tak to přijde draho.
Stopnu poloprázdný náklaďák, hodíme to na korbu, potom k nejbližšímu kutilovi, co má stahovák a plyn, jako baťoh s kamarádem do prodejny ložisek, koupit ještě olej a potom 2 hodinky práce a jedete dále I kdyby jste tak ztratili 2 dny, pořád si nezkazíte celý trip.
Neříkej, že tam nejsou lidi ochotni v nouzi pomoc?
Lidi jsou tam ochotni.Tohle jde když je něco v okolí.Ano místní mi motorku dopravili 70 km do toho Mor i Rana a zaplatil jsem 500 Nok(Bodo bylo daleko 170 km aby jsi věděl v jaký díře jsem skončil).Ale byl pátek 11 hod.Místní servis měl dovču.Ten by to opravil,ale bohužel smůla.No už jsi pro to jedu.Pořád si myslím,že to bylo dobré řešení.