Jak už jsme probírali po naší cestě na GG plánujeme příští rok takovou trochu delší projížďku, ovšem v podobném duchu. Čili po více i méně zastrčených horských passech, po březích jezer i říček, hlavně ale stranou hlavních tras. Původní nápad, jakkloli byl lákavý, na otočku někde v Portugalsku, případně dokonce v Maroku jsme se s Bluesberym vzhledem k pracovnímu vytížení rozhodli zavrhnout, nicméně sever Španělska zůstává a i k tomu Atlantiku bychom se mrknout mohli. Každopádně podmínkou je vejít se do nějakých deseti dnů, čili trasa se pude trochu "racionalisovat". Proto se předem ptám, kdo by měl případně zájem se zůčastnit a co by eventuelně cestou nechtěl vynechat. Pokusím se to zahrnout do plánu cesty a věřím, že do června, max. července, kdy bychom chtěli vyrazit dáme všechno dohromady k všeobecné spokojenosti. Já osobně bych chtěl rozhodně projet co nejvíc nezpevněných passů ve Švýcarsku a pořáně prozkoumat Baskitsko a Kantábrii.
PS: slibuju, že kalhoty do té doby pořídím!!!
...
no dobře, helmu taky Maiali nel Fango!
Já tu španělskou akci plánovat s dostatečným předstihem musím, abych na to připravil manželku a nepřipravil jí zase takový šoky jako při koupi gésa.. Týden se mnou nemluvila...
bluesbery napsal:
Já tu španělskou akci plánovat s dostatečným předstihem musím, abych na to připravil manželku a nepřipravil jí zase takový šoky jako při koupi gésa.. Týden se mnou nemluvila...
jenom týdenjá měl kliku,že to nemělo kufry,jinak sem jel hned z baráku
morabo napsal:
Jo a Hicksi, nevím jestli jsme to včera říkali, ale jedeš povinně!
Ano pane, rozkaz pane!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Emilio napsal:
Ten jeho skůůůtr po zimě už nepůjde našlápnout.....
Tak by vás mohl následovat vlakem,na první setkání k aldovi přijel taky autobusem......
A ěl dost prýmovej baťůžek ve stylu CAMEL BAG.....
na prvni sraz jsem prijel autem a uz jsem ti to rikal asi 5x ty trdlo 17 cm
Emilio napsal:
Normandie+Bretaň Vjetrníku,máš pravdu,že to plánujou jak porod,jen nevědi,že jim vemou do té doby noty,tak pojedou maximálně prstem po mapě.....
Jinak do té normandie bych jel taky
urcite planovat! mne to rozhodne bavi a musim se na to delsi dobu pripravovat...
17 cm
DELŠÍ DOBU? co potřebuješ? pojištění, pár drobných v cizí měně, zapakovat motorku, koupit dehydrované jídlo TT a můžeš vyrazit kamkoliv....suma sumárum 2dny....
i když první cestu jsem plánoval taky půl roku...po třech měsících příprav, jsem zjistil, že to na stávající motorku nenaložím, tak jsem musel koupit GéeSo......a další tři měsíce jej tunil na cestu
Vjetrnik napsal:
DELŠÍ DOBU? co potřebuješ? pojištění, pár drobných v cizí měně, zapakovat motorku, koupit dehydrované jídlo TT a můžeš vyrazit kamkoliv....suma sumárum 2dny....
i když první cestu jsem plánoval taky půl roku...po třech měsících příprav, jsem zjistil, že to na stávající motorku nenaložím, tak jsem musel koupit GéeSo......a další tři měsíce jej tunil na cestu
Hlavně jde o to, že jsme to začali řešit teď po návratu z GG (pro klid v duši "příprava" den) a než aby tahle cesta do tý doby než se pojede totálně nezapadla a všichni si nevymysleli něco jinýho, tak je lepší se nějak rámcově dohodnout předem. Prostě aby to bylo v povědomí a počítalo se s tím, toť vše.
Maiali nel Fango!
Vjetrnik napsal:
Hlavně jde o to, že jsme to začali řešit teď po návratu z GG (pro klid v duši "příprava" den) a než aby tahle cesta do tý doby než se pojede totálně nezapadla a všichni si nevymysleli něco jinýho, tak je lepší se nějak rámcově dohodnout předem. Prostě aby to bylo v povědomí a počítalo se s tím, toť vše.
No jo, Vetrnik aby nebyl nespokojenej, ze... delsi dobu proto, ze nemuzu jen tak vypadnout ted hned z prace, treba. Musim zajistit hlidani navic.
Ja jsem pro planovani, mne to bavi, mne to vyhovuje a je to v nejlepsi nemecke motorrad tradici.
Toz tak...
pro morabo, bluesberry: -- hele prave jsem regnul motorrad.cz )... nahodim na treba 2009.motorrad.cz wiki a muzeme tam hazet plan cesty a odkazy.
ok? nebo lepsi nazev?
Upravil hicks dne 03.10.2008 16:02
17 cm
bluesbery napsal:
By se mi taky libilo,kdyby zena tejden nemluvila,pekne me obskakovala a prijemne se usmivala.
Ja teda planovaci typ nejsem.Na hrubo tak 14 dnu dopredu.Kdykoli jsem neco moc planoval tak se to nejak vysralo.A nejlepsi akce jsou neplanovany.Hlavne ozravacky v hospode!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak jsem po večerech a brzkých ránech zkoušel původní trasu redukovat, ale ať dělám co dělám, nedá se to prostě stáhnout nijak rozumně, tj. abychom si cestu alespoň trochu užili a nestal se z toho jen megapřesun.... Teda pokud chceme dodržet původní časový harmonogram, což bude s ohledem na předchozí cestu do Skotska alespoň pro mně a myslím i pro ostatní předběžný účastníky rozhodně nutnost! Čili začínám pomalu dávat dohromady náhradní alternativu a mám dojem, že nebude o nic méně zajímavá. Dokonce bych řekl, že možná i lepší. Nádherná krajina, spousta jezer a horských passů-minimálně šest nezpevněných-vynikající jídlo a přesto stále na dosah civilizace a tedy asi i signálu wifi ( něco pro Hickse )! Navíc místní jazyk zvládám, takže o starost s domluvou míň . To je zatím všechno, jen aby jste byli v obraze a zase jsem tady nedostal, že to řeším moc dopředu... Až dám dohromady návrh trasy, hodím to sem a taky na motorrad.cz, zatím se můžete těšit na překvápko.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Tak jsem po večerech a brzkých ránech zkoušel původní trasu redukovat, ale ať dělám co dělám, nedá se to prostě stáhnout nijak rozumně, tj. abychom si cestu alespoň trochu užili a nestal se z toho jen megapřesun.... Teda pokud chceme dodržet původní časový harmonogram, což bude s ohledem na předchozí cestu do Skotska alespoň pro mně a myslím i pro ostatní předběžný účastníky rozhodně nutnost! Čili začínám pomalu dávat dohromady náhradní alternativu a mám dojem, že nebude o nic méně zajímavá. Dokonce bych řekl, že možná i lepší. Nádherná krajina, spousta jezer a horských passů-minimálně šest nezpevněných-vynikající jídlo a přesto stále na dosah civilizace a tedy asi i signálu wifi ( něco pro Hickse )! Navíc místní jazyk zvládám, takže o starost s domluvou míň . To je zatím všechno, jen aby jste byli v obraze a zase jsem tady nedostal, že to řeším moc dopředu... Až dám dohromady návrh trasy, hodím to sem a taky na motorrad.cz, zatím se můžete těšit na překvápko.
perfekt, diky, ze se tomu venujes...
Jinak tady to mistrum asi nevysvetlis, v dost pripadech je to zalejvani sucheho parezu Sice milujou nemecky motorky, ale nemecky smysl pro presnost a planovani cest na motorrad.. at uz v ramci wehrmacht nebo ne... jim naprosto unika 17 cm
Jinak tady to mistrum asi nevysvetlis, v dost pripadech je to zalejvani sucheho parezu Sice milujou nemecky motorky, ale nemecky smysl pro presnost a planovani cest na motorrad.. at uz v ramci wehrmacht nebo ne... jim naprosto unika [/quote]
Mám takovej dojem,že Hicks byl v minulým životě Hans Guderian,nebo něco podobnýho...Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS