má někdo zkušenosti s laďákem na GSA 08? je skutečně poznat nárůst výkonu v nízkých otáčkách, co spotřeba, zvuk atd. je to dost peněz a origo výfuk je vzhledově fajn, tak abych nevyházel spoustu peněz za blbost - dík
Jestli ti jde jen o vykon, tak to podle me nema cenu.
Chce to pak minimalne komplet i se svody a vzduch. filtr.
A kvuli tak nepatrnymu rozdilu je to dost znacna investice.
Nejakej narust tam je, ale jak rikam.. zdimat z GS dalsi vykon je podle me jako upravovat ridici jednotku ve Fabii.
Ja mam jen koncovku, kvuli zvuku. Ale dost cestuju, takze do ciziny ji stejne ucpu db killerem atd, znovu bych do toho osobne nesel.
No to se mi zda vyrazne rozumnejsi
Ale hlavne se nerid podle me, co clovek, to nazor. A ja mam takovej nazor, ze kdyz budu patrat po vykonu a rychlosti, nekoupim si GS.
novalis napsal:
dík ušetřil jsi mi spoustu peněz, aspoň si můžu koupit hadry BMW
Já zase nemůžu tak souhlasit. Nárůst výkonu v nízkejch otáčkách je si myslím dost poznat. Hlavně jde motor líp do otáček. Zvuk se sice fajn,ale to je co výrobce,to jiná křivka výkonu. Alda má LeoVince já mám BOS. Nevím jak je na tom
leoVince,ale u BOSe je to poznat i na tom grafu někde se to tu už řešilo a budou tam i odkazy na výrobce. LeoVince je dost hlučnej oproti mojemu. Ten bych taky nechtěl. Projdi si zdejší forum a net a porovnej to.Já za sebe můžu říct,že příště bych rozhodně laďák koupil. Je to znát.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
jak už jsem psal jinde, osobně bych začínal jinde, než u laďáku....na GSA lze vylepšit spoustu věcí...laďák je až jedno z posledních....ale záleží na tom, jakým způsobem chce člověk moto ladit....
Vjetrnik napsal:
jak už jsem psal jinde, osobně bych začínal jinde, než u laďáku....na GSA lze vylepšit spoustu věcí...laďák je až jedno z posledních....ale záleží na tom, jakým způsobem chce člověk moto ladit....
Co ty víš. Třeba už všecno má...
Ne fakt. Kup si pořádný gumy,destičky,vymněň náplně a pak řeš ostatní.
Upravil BIGR dne 13.10.2008 14:58
BMW R1200GS
novalis napsal:
dík ušetřil jsi mi spoustu peněz, aspoň si můžu koupit hadry BMW
Já zase nemůžu tak souhlasit. Nárůst výkonu v nízkejch otáčkách je si myslím dost poznat. Hlavně jde motor líp do otáček. Zvuk se sice fajn,ale to je co výrobce,to jiná křivka výkonu. Alda má LeoVince já mám BOS. Nevím jak je na tom
leoVince,ale u BOSe je to poznat i na tom grafu někde se to tu už řešilo a budou tam i odkazy na výrobce. LeoVince je dost hlučnej oproti mojemu. Ten bych taky nechtěl. Projdi si zdejší forum a net a porovnej to.Já za sebe můžu říct,že příště bych rozhodně laďák koupil. Je to znát.
Vincek je hlucnejsi bez vlozky, s ni zase tissi nez tvuj BOS. Jestli se nepletu, mas taky jen koncovku ne? Neverim jakykoliv zmene jen s koncovkou. Nebo se pletu a mas komplet?
Ale jo, ikdyby, dejme tomu nooo.. ale porad proste jsou to jen maly procenta, spis promile vyuziti vuci brutalni cene.
Jo a Romane.. Leo Vinci neni hlucnejsi, spravny vyjadreni zni Leo Vinci ma fakt masakralni zvuk!
Vincek je hlucnejsi bez vlozky, s ni zase tissi nez tvuj BOS. Jestli se nepletu, mas taky jen koncovku ne? Neverim jakykoliv zmene jen s koncovkou. Nebo se pletu a mas komplet?
Ale jo, ikdyby, dejme tomu nooo.. ale porad proste jsou to jen maly procenta, spis promile vyuziti vuci brutalni cene.
Jo a Romane.. Leo Vinci neni hlucnejsi, spravny vyjadreni zni Leo Vinci ma fakt masakralni zvuk! [/quote]
Já mám taky vyndanou tlumící vožku. Proto je hlučnější než tvůj s vložkou.
Samo,že mám jen koncovku. Protože celý se mi to nechtělo kuchat. A navíc ta koncovka je dělaná na origo svody s katem. Ale přesto si dovolím tvrdit,že to je poznat na průběhu krouťáku. Aspoň já to pociťuju jako citelný zlepšení v nízkejch otáčkách.
Co člověk,to názor. Já za sebe můžu potvrdit,že je to poznat a vyplatí se to.
Je na druhých jak se rozhodnou. Nikoho nepřemlouvám.
BMW R1200GS
Vjetrnik napsal:
Co ty víš. Třeba už všecno má...
Ne fakt. Kup si pořádný gumy,destičky,vymněň náplně a pak řeš ostatní.
všechno chápu, ale proč měnit náplně?? jsou snad nějak bolavý??
Emilio napsal:
Alda mluví jako kniha,jen kdyby ho slyšel ten jeho známej co mu prodával ten vejfuk....
To:novalis - proč se s náma nejedeš někdy projet a trošku zařádit,máš to kousek....Ke mě třicet kiláku....
jasná páka, koukám , že máš telefon v kontaktek, tak já cinknu, až bude počasí a pak se uvidí,,,,,,,,,,,,,,
Ahoj. Taky jsem s laďákem spokojenej. Nárůst výkonu je znát hodně od spodu. Ve 2tis otáčkách přidám a zvedne se jak kůň na zadní . Zvuk super a když to chceš utišit na cestování, vrazíš tam vložku (já jí tam teda nedávám vůbec ) Mám LASER komplet se svodama a KN filtr. Jo a taky mu dávám dobré papání
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
novalis napsal:
a jedna úplně blbá - všude je cítit jasná preference TT a co takhle Wunderlich? je TT lepší a kvalitnější, protože levnější určitě teda není??
Náplně mněním když koupím vozítko od někoho o kom nevím,co je zač a kdy tam co dával. Je to jistota že to máš vymněněný a víš od kdy (km). Pokud máš motorku po kámošovi a víš její hystorii,tak je vše OK.
A na téma jestli TT nebo Wunderlich jen tolik. Jsou to obě Německé a kvalitní firmy. Je na každém,co se mu líbí a co si od koho koupí. Já mám třeba od každého něco. Bohužel není víc výrobců a tak je okruh omezený a nabídka "chudá".
BMW R1200GS