Pokud ne tak si ji poslechněte tu! Pozor, s orientací na východ se to myslí vážně, počínaje prezidentem Zemanem, služební cestou p. Filipa do Ruska a novou hymnou konče
To je to, co si říkám taky . Smutné mi přijde i ten fakt, že je zde velká negativní odezva od sboru PČR a oni ji i přesto chtějí mít jako oficiální hymnu.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Hned jak jsem si ji pustil, tak se mi před očima zjevila chmelová sezóna. Zajímavé jak se těm budovatelským songům podobá. A přitom hudbu složil (obšlehl) celkem mladík.
Upravil Spitfire dne 08.11.2014 13:02
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
MikeR1 napsal:
By mě zajímalo kolik za tuhle sr...čku zaplatili. Vlastně jsme zaplatili.
Někde jsem četl, že to "spáchali" v době svého osobního volna, tudíž zadarmo....
Nevím, ale policejní prezident vrátil k přepracování...http://www.novink...cisty.html
to už asi zadarmo nebude. Ale dle mého je to drahé i zadarmo. Hrozný "SHIT".
Také nechápu jak tohle v současné době mohl někdo vymyslet a nazvat to hymnou PČR, ono vůbec hymnou čehokoli, z toho musí zvracet snad každý, teda krom dožívající generace komoušů a jestliže to složil (obšlehl) celkem mladík, tak si říkám proč, někdo mu to zadal jako úkol, politický vliv je znát, mírně řečeno. Nebo je to dement, lépe úchyl nekrofil. To mi rozum nebere Tož tak
Upravil JirkaHK dne 08.11.2014 15:21
JirkaHK napsal:
Také nechápu jak tohle v současné době mohl někdo vymyslet a nazvat to hymnou PČR, ono vůbec hymnou čehokoli, z toho musí zvracet snad každý, teda krom dožívající generace komoušů a jestliže to složil (obšlehl) celkem mladík, tak si říkám proč, někdo mu to zadal jako úkol, politický vliv je znát, mírně řečeno. Nebo je to dement, lépe úchyl nekrofil. To mi rozum nebere Tož tak
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.