Multisranda od bmw....
Za mne blbost, ale proti gustu...
V Reichu cena od 15.200E
PS:nevim jestli mam brat zarazeni v kategorii "enduro" jako podnet k hysterickemu smichu, nebo placi...
Upravil morabo dne 25.11.2014 14:55
Maiali nel Fango!
... tak dlouho jsem si neudělal ničím radost, a přemejšlím, že si ke GSu pořídím něco jinýho )
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Tom_P napsal:... tak dlouho jsem si neudělal ničím radost, a přemejšlím, že si ke GSu pořídím něco jinýho
...tohle je kategorií ke GéeSu relativně blízko, osobně bych doplňoval jinou kategorii motorek, navíc motory na S1000 se dost sypaly...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
morabo napsal:
Multisranda od bmw....
Za mne blbost, ale proti gustu...
V Reichu cena od 15.200E
PS:nevim jestli mam brat zarazeni v kategorii "enduro" jako podnet k hysterickemu smichu, nebo placi...
za mna marketingova treda do cierneho, multisranda napriek cene lame rekordy v predajnosti, ozajstne enduro do terenu dnes potrebuje malokto.. cim viac koni tym viac adidas (pri autach je detto rovnaky trend, predavaju sa X6, Touaregy alebo Evoque namiesto ozajstny offroad strojov)
tomuto modelu predpovedam slusne cisla predajnosti, naopak R 1200 RS je u mna hotovy predajny prepadak.. nakoniec ako aj vzdy bol
Upravil raptor dne 25.11.2014 15:49
live fast, die young be wild, have fun
nemá proměnne sání má jinyy vačky ventilové pružiny má železné vyfukové ventily ne jako RR titanové nemá přívěru na svodech a je jinej soft.
... servis a diagnostika BMW Motorrad