Ahoj,
dozvedel jsem se,ze si musim vybrat cast dovolene na prelomu brezna a dubna. Mate nejaky tip kam vyrazit?
Jak je na tom v teto dobe treba Chorvatsko?Rad bych se trosku nekde ohral-myslim tim teploty okolo 20. Je to realne?Nebo nejaky jiny napad?
Kdyz ctu souhrny pocasi z minulych let,tak se ty teploty nejak neshoduji. Nekde pisi brezen 2014 21 stupnu a nekde 12... Mam v tom zmatek.
Upravil Airspeed dne 27.11.2014 08:35
Vlastimile, nemuzes treba napsat, ze je to blbost a ne psat takove nesmysly?
Kazdy treba nema takove moznosti nebo koule jako Ty aby jezdil po svete. A treba ma jen tyden.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Kazdy treba nema takove moznosti nebo koule jako Ty aby jezdil po svete. A treba ma jen tyden.
vlastimil napsal:
No jo Chorvatsko je ideální...jel bych také,bohužel nemám GSA
No,tak to by ses hodně divil,co je v Chorvatsku k vidění a dokonce k ježdění...samo tam nesmíš jet v sezóně a po magistrále do Makarské...což tys očividně zkoušel,že seš tak zpruzelej
Chorvatsko není jen pobřeží a Plitvice...je to kus země mezi pěkným Slovinskem a pěknou Bosnou,takže není důvod,proč jenom tam by mělo být hnusně Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jeli jsme MNO na čárošky, takže konec dubna a začátek května. Na Žabljaku byl sníh, u nás zima, v Srbsku taky docela kosa, až dole u moře už bylo skoro 20 a nám seveřanům i moře bylo teplé. Místní byly v zimních bundách. Občas slušně sprchlo. U moře pouze "města duchů", krapet hoňka s bydlením, ale dali jsme to.
Jet to ještě o měsíc dřív, tak polovinu pořádně neprojedeš (v horách) a když budeš mít opravdu smolíka.......a nebo taky můžeš mít kliku na teplé a slunečné jaro. Těžko říct, teď před zimou, jak bude na jaře.
Asi bych to situoval dle počasí. Buď na motorce za sluncem a nebo bych sbalil lyže a basu rumu někam do hor.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
vlastimil napsal:
No,tak to by ses hodně divil,co je v Chorvatsku k vidění a dokonce k ježdění...samo tam nesmíš jet v sezóně a po magistrále do Makarské...což tys očividně zkoušel,že seš tak zpruzelej
Chorvatsko není jen pobřeží a Plitvice...je to kus země mezi pěkným Slovinskem a pěknou Bosnou,takže není důvod,proč jenom tam by mělo být hnusně
JJ, tyhle výlety mimo sezónu miluju. Kolikrát člověk zjistí, že i vyložené turistické hnusy jsou mimo sezónu docela laskavé krajiny s příjemným obyvatelstvem a vstřícným četnictvem.
Ale třeba Slovinsko je takové "opomíjené" a má co nabídnout i v plné sezóně a v Chorvatsku se dají i v nejvyšší sezóně na Istrii najít pěkná zákoutí. Jen člověk nesmí brousit pořád kolem moře.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Airspeed napsal:
Ahoj,
dozvedel jsem se,ze si musim vybrat cast dovolene na prelomu brezna a dubna. Mate nejaky tip kam vyrazit?
Jak je na tom v teto dobe treba Chorvatsko?Rad bych se trosku nekde ohral-myslim tim teploty okolo 20. Je to realne?Nebo nejaky jiny napad?
Kdyz ctu souhrny pocasi z minulych let,tak se ty teploty nejak neshoduji. Nekde pisi brezen 2014 21 stupnu a nekde 12... Mam v tom zmatek.
Já bych teda mezi prosincem a dubnem nikam na motorce v Evropě nejel...aspoň ne plánovaně.Nechal bych to volně,jako záložní plán,když by bylo nějak extra pěkně po mírné zimě.
Kamkoliv chceš jet,musíš přes hory a na těch dřív nebo pozděj napadne sníh a pak není během týdne pryč,na to zapomeň.Si tady pročti nějaký info,jak byli někteří lidi hrozně překvapení,že v květnu neprojeli Durmitor nebo v červnu přes Fagaraš
I do toho Chorvatska jedeš přes kopečky v kilometrový výšce.Ikdyž pojedeš po dálnici,která bude prohrnutá a prosolená,tak se ti může stát,že pojedeš ve vánici.
U pobřeží bude pořád počasí k ježdění,ale dostat se tam nebude vždycky snadný.
Radši si sežeň parťáka,dodávku a vyražte trajektem do severní Afriky.V Tunisu se prej dá jezdit celej rok
Servis motocyklů BMW Praha- východ
vlastimil napsal:
Chorvatsko není jen pobřeží a Plitvice...je to kus země mezi pěkným Slovinskem a pěknou Bosnou,takže není důvod,proč jenom tam by mělo být hnusně
JJ, tyhle výlety mimo sezónu miluju. Kolikrát člověk zjistí, že i vyložené turistické hnusy jsou mimo sezónu docela laskavé krajiny s příjemným obyvatelstvem a vstřícným četnictvem.
Ale třeba Slovinsko je takové "opomíjené" a má co nabídnout i v plné sezóně a v Chorvatsku se dají i v nejvyšší sezóně na Istrii najít pěkná zákoutí. Jen člověk nesmí brousit pořád kolem moře.
No,s tím spojením Chorvatska a příjemnýho obyvatelstva,bych slouhlasil velmi vyjímečně.To je tak pravděpodobný,jako miss universe z Anglie Servis motocyklů BMW Praha- východ
Medik - Slovinsko je skvělé a jsi tam za chvilku (pro mne je to stejně daleko jako na východní Slovensko), pojedeme tam třetí rok na lyže a vloni jsme tam byli na motorce. Je malé, ale dá se najít spousta šotolinových cest, tak se jen tak "neojezdí". Ale v březnu/dubnu budou ještě možná některé horské silnice nesjízdné...
vlastimil napsal:
Se stydím za svou neznalostzdá se že jsi tam jako doma.
jencekgs napsal:
Napíšu to vždy!!! tak jak to vidim já.Ani v budoucnu to nehodlám psát tak jak chceš Ty nebo někdo jiný.
vlastimil napsal:
Se stydím za svou neznalostzdá se že jsi tam jako doma.
Jako doma určitě ne.Ještě vloni jsem měl naprosto stejnej názor,jako ty a když jsem jenom slyšel Chorvatsko,tak se mě zvedal kufr,ale fakt je tam co vidět,jen člověk musí trochu řízeně bloudit nebo se předem dobře informovat kraje znalých lidí a rozhodně nejezdit v sezóně ...což březen určitě není a o tom je tady řeč Servis motocyklů BMW Praha- východ
jencekgs napsal:
Napíšu to vždy!!! tak jak to vidim já.Ani v budoucnu to nehodlám psát tak jak chceš Ty nebo někdo jiný.
Jestlize neuznavas nazor ostatnich a prosazujes jen ten svuj(coz je evidentni),pak je hodnota tvych prispevku nulova. Potom je na snade otazka-proc to delas?Buzerace ostatnich?Nejaka dusevni porucha?Pozerstvi?Sebeukajecstvi?Fakt nevim,ale souhlasim(castecne) s tim co mas napsane v profilu a to,ze vetsina lidi je blbych. Jenom ja vim minimalne o jednom
Mrkni, jestli v tomto období jeztí autovlaky z Rakous do Italie. Nejspíš ano. Hoď to na vlak, který tě proveze pod horama( v tuhle dobu budou pod sněhem) a pojezdi v Itálii. Toskánsko nebo Ligurie budou v tuhle dobu už motoredy. Toskánsko určitě. A v Evropě není moc oblastí který se na moto Toskánsku vyrovnaj.
co mě nezabije , to mě posílí
jencekgs napsal:
Jestlize neuznavas nazor ostatnich a prosazujes jen ten svuj(coz je evidentni),pak je hodnota tvych prispevku nulova. Potom je na snade otazka-proc to delas?Buzerace ostatnich?Nejaka dusevni porucha?Pozerstvi?Sebeukajecstvi?Fakt nevim,ale souhlasim(castecne) s tim co mas napsane v profilu a to,ze vetsina lidi je blbych. Jenom ja vim minimalne o jednom
Jestli tím jedním myslíš sebe tak s Tebou plně souhlasím
jencekgs napsal:
Nechápu. Vlastimil napsal svůj názor, napsal to slušně. Ty ho napadáš, bez zjevného důvodu. Je pravda, že Vlastovy odpovědi jsou někdy na hraně, ale alespoň se to tady trochu oživí. Za mě má Vlastimil 1+. (Musím být na jeho straně, mám od něj motorku...)
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."