...osobně Remusa neznám, ani mu nechci dělat reklamu, ale když se jedná o obhajobu barev České republiky na Dakaru tak se tu určitě přidají další, kdo mu budou přát stejně upřímně úspěch a především plno zážitků ze závodu
To je ten, co vyrábí laďáky?
Dělám si p...l, viděl jsem něco v TV a držím palce!
Upravil hobr dne 02.01.2015 22:12
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Neco jsme se spolu s Ondrou nachlastali a jeste nachlastame... Budu mu drzet pesti az mi zbelaj klouby
Upravil Kubrt dne 03.01.2015 00:39
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Neco jsme se spolu s Ondrou nachlastali a jeste nachlastame... Budu mu drzet pesti az mi zbelaj klouby
Na zimní akci Přežití ve Svatém Jiří či kde to bylo ( v Orlickejch horách) jsme společně s Ondrou taky pěkně zapařili.. Tys tam Kubrte ( nebo kdo) jezdil na kole z výčepu ven , a pak jsme to zkoušeli ještě z dětské skluzavky.. děs běs.. Ať mu to fičí a tělo i mašina drží !!
Upravil bluesbery dne 03.01.2015 01:00
Jsem prohlídl to video i tu pasáž s Alešem Lopraisem -nevím proč nepustili tu Tatru (homologace široký pojem) ale tak si myslím že to už má blíž ke kategorii osobáků dyť je to malinký -vypadá to jako gazík v porovnání s kamionem s jakým jezdil Karel je to angličák ,co na tom váží 10tun nějaký kvichty na korbičce?Jinak mu samozdřejmě přeju úspěch jakožto všem našim i slovenským jezdcům
Tak hrrr na něěě!!! Držím palce a smekám jak před schopností připravit sebe tak stroj a veškerou agendu. Jsem rád, že i dnešní době se může ,,člověk z lidu" postavit týmům. Ať už dopadne jakkoli,
Waltr napsal:
Tak hrrr na něěě!!! Držím palce a smekám jak před schopností připravit sebe tak stroj a veškerou agendu. Jsem rád, že i dnešní době se může ,,člověk z lidu" postavit týmům. Ať už dopadne jakkoli,
Waltr napsal:
A čo to také ten "člověk z lidu"?
To je ten, který dokáže položit 1,5 mega, aby mohl jet Dakar (na moto)....
Upravil hobr dne 03.01.2015 13:39
Myslim ze ho znam dobře.Kdyz jsem jel poprve na 1100gs opravdu v terenu tak jsem jel s Remusem a Emilem.A kdyz jsem jel svoji prvni XL rally,tak to bylo s Remusem,Emilem a Tomasem 77.Remus se od nas tenkrat dost naucil,tak ted jede Dakar!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jsem prostě pořád v české republice. My si prostě nezasloužíme mít lépe hoši jsou tam ůvozovky (čo je to také uvozovky- to je, že význam je lehce přifouknut) jestli nevidíte rozdíl mezi stájí a týmem od Remuse...myslím, že je zbytečné vysvětlování.
Mimochodem, proč by člověk z lidu nemohl položit danou částku? Já mám hypo na barák, tenhle půjčku na auto, tamten na fabriku, jak prosimvás víte odkud je má a hlavně co vám je po tom....
Hoši dejme si víc uznání a podpory, jinak budeme přposraní čecháčci (tím myslím i moraváky atd.) fuj, že se nechám do takových pi...vin vtáhnout. Sory za OT
Waltr napsal:
Jsem prostě pořád v české republice. My si prostě nezasloužíme mít lépe hoši jsou tam ůvozovky (čo je to také uvozovky- to je, že význam je lehce přifouknut) jestli nevidíte rozdíl mezi stájí a týmem od Remuse...myslím, že je zbytečné vysvětlování.
Mimochodem, proč by člověk z lidu nemohl položit danou částku? Já mám hypo na barák, tenhle půjčku na auto, tamten na fabriku, jak prosimvás víte odkud je má a hlavně co vám je po tom....
Hoši dejme si víc uznání a podpory, jinak budeme přposraní čecháčci (tím myslím i moraváky atd.) fuj, že se nechám do takových pi...vin vtáhnout. Sory za OT
Waltr napsal:
Mluvis mi z duse..
Mi mluvíte také z duše,hlavně o těch čecháčcích jenže já jsem napůl Valacha napůl Rus
A já tipoval napůl hotentot a napůl maďar.... Vlasťiku vidíš to atd...určitě ano a já například prajzák a i tak nějak se do množiny čech počítám. Ne vážně, trochu uznání.
Waltr napsal:
A já tipoval napůl hotentot a napůl maďar.... Vlasťiku vidíš to atd...určitě ano a já například prajzák a i tak nějak se do množiny čech počítám. Ne vážně, trochu uznání.
Waltr napsal:
Jestli to bylo na mě, tak jsi trochu vedle. Nikomu nezávidím, naopak Remusovi přeji aby dojel ve zdraví do cíle.
Ještě k těm penězům - pro někoho 1,5 mega není moc, pro dalšího obrovská částka. Tuto sumu jsem zaslechl v TV, v rozhovoru s jedním naším "dakaristou". Dále tam sdělil, že Coma má rozpočet desetkrát větší... Každý máme jiné možnosti a limity.