Chci prodat malé géeso rv:2000 a garantuju opravdové km 71000. Cítím se jako blb. Když koukám na inzeráty tak převážná identická motka má najeto max 30000?? Všichni nakoupili tyto ročníky, zakonzervovali je do stodole a po deseti letech je vyštourali. Nemám stodolu.
bubak
No on spis resi jak je mozne, ze to vsichni maji tak malo najeto. Asi tak bych napsal, muze se stat, ze nekdo ma masinu a najede treba jen do 2000km za rok znam hodne takovych lidi. Osobne mame ve firme treba dve auta uplne od nova stejnej rocnik stari 6 let jedno mam 180tis druhy jen 32tis. Nekdy to tak je
Upravil schrek dne 10.02.2015 10:13
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
No podle mne to tady nedal jako inzerát.Dal to jako námět k diskuzi o tom jak málo mají motorky najeto když jsou zrovna na prodej.Je to fakt zvláštní ale na všech fórech lidí vypisují jak jezdí denně a jak cestují a kde všude byli a pak prodávají motorku jako Xtý majitel s pár tisícema na tacho....
na druhou stranu si to potencionální kupci dělají sami páč volají na moto staré např.10 - 20 let a když jim je popravdě sděleno kolik to má najeto tak jsou zklamáni.Čekali že to bude leštěnka po dvaceti letech s 25000km na tacho a že všichni předchozí majitelé až na toho co jim to nabízí starší pánové nebo ženy ,nejlépe ročník 1940.Tak ať se nikdo nediví že se najde spousta lidí kteří jim chtějí udělat radost.Sám vím o čem to je páč nabízím již delší dobu R100GSPD s 278000km a vidim to nadšení případných zájemců....Asi budu muset ubrat jednu nulu aby byl někdo štastný jak dobře koupil
Sharki napsal:
Chci prodat malé géeso rv:2000 a garantuju opravdové km 71000. Cítím se jako blb. Když koukám na inzeráty tak převážná identická motka má najeto max 30000?? Všichni nakoupili tyto ročníky, zakonzervovali je do stodole a po deseti letech je vyštourali. Nemám stodolu.
To nikdo nekoupí...vždyť je to po smrti!
Stočit nebo zahodit Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Věřím že na 99% to mají všechny bazarysti stočený protože většinou to má najeto 30 až 60 tisíc, pokud k tomu není servisní knížka a když tam je víc tak ji raději vyhodí. Kamarád takhle koupil Intrudra a našel pod sedačkou servisní knížku s 70 tisícema km ale v bazaru měla najeto 24 tis. Náhodou to uznal a dal slevu ale jsou to kur.. a slovo slušnost neznají. Voškubat vojeb.. a vyholit prachy. O to jediný jim jde. Chce se mi zvracet. J.C.
vlastimil napsal:
Sám vím o čem to je páč nabízím již delší dobu R100GSPD s 278000km a vidim to nadšení případných zájemců....Asi budu muset ubrat jednu nulu aby byl někdo štastný jak dobře koupil
Pokud vím,tak na PD se ta nula ubírá sama,tak jen ukazuj tacho a mlč Servis motocyklů BMW Praha- východ
vlastimil napsal:
Sám vím o čem to je páč nabízím již delší dobu R100GSPD s 278000km a vidim to nadšení případných zájemců....Asi budu muset ubrat jednu nulu aby byl někdo štastný jak dobře koupil
Pokud vím,tak na PD se ta nula ubírá sama,tak jen ukazuj tacho a mlč
No jo ale vono to nejdeSpousta lidí to ví a navíc jsem to napsal i tady do nějakého vlákna o najetých kilácích...Asi mi to zůstane doma.Bába zrovna tuhle povídala že mi to zabetonuje na hrob jako pomník.
vlastimil napsal:
Pokud vím,tak na PD se ta nula ubírá sama,tak jen ukazuj tacho a mlč
No jo ale vono to nejdeSpousta lidí to ví a navíc jsem to napsal i tady do nějakého vlákna o najetých kilácích...Asi mi to zůstane doma.Bába zrovna tuhle povídala že mi to zabetonuje na hrob jako pomník.
No tak vidíš...já bych si to taky nechal A jako pomník to bude hezký Servis motocyklů BMW Praha- východ
Mam motorku 3 roky a mam najeto 12800km. Prvni rok 6000, druhy 4000 a loni 2800.
Duvody : barak, hypoteka male dite a letos druhe na ceste. Nekdo proste neme penize ani cas na to sebrat se a jet na tyden pryc.jeli by jsme s manzelkou hrozne radi nekam do Alp na tyden apod. Ale proste mame male dite.
Ono se stačí mrknout na mobile...levný dvanáctky mají najeto uplně normálně 150 tisíc...Takovou tu ale v bazaru nenajdete,samý voňafky dovezený z venku bez servisky s 70 tisícama.Moje LT má 160 tisíc a je to 2002...To není žádná hrůza,navíc motorku znám už jako dvouletou takže sem do ní v klidu šel.Na stk koulel očima kolik to má najeto tak povidam že to mám od kamoša tak to nemohl stočit tak sme se pobavili...
Kupredu spatki ni krok...
niki-xy napsal:
Na motorkari.cz byla nějaká anketa "kolik najedeš za sezónu" a snad kolem 60% hlasujících uvedlo do 6.000 km.....
Tomu věřím..ono totiž hodně záleží na čem jezdíš.Když jsem ještě jezdil na supersportech,tak to chtělo sucho,teplo tak akorát a vyjížďka měla obvykle cca 200km..Člověk je z toho utahanej a za ten rok se toho opravdu zas tak moc nenajde.S gs je to něco úplně jiného..když kamarádi na silnicích končily sezónu tak já nasadil do bundy teplou vložku a jezdil vesele dál..
per aspera ad astra
Hanes napsal:
Mam motorku 3 roky a mam najeto 12800km. Prvni rok 6000, druhy 4000 a loni 2800.
Duvody : barak, hypoteka male dite a letos druhe na ceste. Nekdo proste neme penize ani cas na to sebrat se a jet na tyden pryc.jeli by jsme s manzelkou hrozne radi nekam do Alp na tyden apod. Ale proste mame male dite.
To ma taky neco do sebe, ja byl naposled s jawou pred 3 rokama na stk...letos ju ale vytahnu a budu na ni drandit do kyjova a zpatky v tricku a monterkach...
Kupredu spatki ni krok...
niki-xy napsal:
Na motorkari.cz byla nějaká anketa "kolik najedeš za sezónu" a snad kolem 60% hlasujících uvedlo do 6.000 km.....
Tomu věřím..ono totiž hodně záleží na čem jezdíš.Když jsem ještě jezdil na supersportech,tak to chtělo sucho,teplo tak akorát a vyjížďka měla obvykle cca 200km..Člověk je z toho utahanej a za ten rok se toho opravdu zas tak moc nenajde.S gs je to něco úplně jiného..když kamarádi na silnicích končily sezónu tak já nasadil do bundy teplou vložku a jezdil vesele dál..
To je pravda
O to víc je pro mě nepochopitelný,proč si někdo,kdo evidentně nemá čas,peníze ani nějak zvlášť chuť jezdit,koupí GS nebo jakokoukoliv jinou cestovní motorku
Já najezdit ročně 2tkm,tak nesuším v garáži nejnovější GS,ale leštím tam nějaký chromový trubky nebo veterána,na kterým si udělám 3x do roka hezký nedělní odpoledne...ale někdo prostě musí být "in" za každý situace Servis motocyklů BMW Praha- východ
niki-xy napsal:
To je pravda
O to víc je pro mě nepochopitelný,proč si někdo,kdo evidentně nemá čas,peníze ani nějak zvlášť chuť jezdit,koupí GS nebo jakokoukoliv jinou cestovní motorku
Já najezdit ročně 2tkm,tak nesuším v garáži nejnovější GS,ale leštím tam nějaký chromový trubky nebo veterána,na kterým si udělám 3x do roka hezký nedělní odpoledne...ale někdo prostě musí být "in" za každý situace
tak to asi mluvíš o mne, já tuhle motorku vždycky chtěl a chi dál pořád mít v garáži něco k čemu přijdu, naložím bagáž a jedu jen za barák na sraz bez nijakýho udržování. Ne že bych nejezdil, na tereňáku dám i 300mth ročně, něco na čtyřkolce a něco na ostatním. Na GS dám 1 - 2 tisíce ročně. nejsem žádnej pracháč, dělám 250hodin měsíčně, ale prostě ji chci. tak proč ne?
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Přátelé, jsem vlastně rád že za 59tisíc ji nikdo nechce. Vím co mám doma a jít do BMW 1150Rt nebo 800st a pak dělat to co už mám uděláno, je vlastně výhra.
Všem děkuji za reakce.
bubak