Polovina úspěchu zvednutí je vědět, za co chytit (nejen u motocyklů).H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
No jo pravej gentleman. Filmuje aby ostatní o ten nevšední zážitek nepřišli.
Chudák holka...
Upravil BIGR dne 30.10.2008 07:28
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Když spadne ideálně a ne na sněhu, tak ji zvednu. Ale totok byl led pod sněhem a nožičky se smekaly a hlavně to byl můj první pád, motorku jsem měla asi měsíc Baforský fdoleček forever....
Lucie napsal:
Když spadne ideálně a ne na sněhu, tak ji zvednu. Ale totok byl led pod sněhem a nožičky se smekaly a hlavně to byl můj první pád, motorku jsem měla asi měsíc
To jsi vážně ty? Tak to se povedlo...Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
"Něco jako ,,Co si nepostavíš, to si nezasloužíš? " Tak to je můj výběr motorek docela omezený "
Možná je to na tebe krapet větší, ale když už to stojí,tak se na tom zase dokážeš parádnicky vydovádět a a a vo vo vo tom to je.
Upravil Hrabe_X dne 30.10.2008 10:01
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
"Něco jako ,,Co si nepostavíš, to si nezasloužíš? " Tak to je můj výběr motorek docela omezený "
Možná je to na tebe krapet větší, ale když už to stojí,tak se na tom zase dokážeš parádnicky vydovádět a a a vo vo vo tom to je.
Jojo, teď je GS na prodej. Chtěla bych na zimu Pragu 250, v březnu jdu na operaci s těma čelistma, budu tak 2-3 měsíce neschopná natáhnout helmu, takže je blbost, aby mi motorka kejsla v garáži. A pak prikupit Dakárka Baforský fdoleček forever....
S čelistma? Asi nemyslíš brzdovejma. Sis užívala s něčím hodně velkým?
Tak ať to dobře dopadne a jsi na jaře po generálce připravená na další sezónu. H.
Hrabe_X napsal:
Tak ať to dobře dopadne a jsi na jaře po generálce připravená na další sezónu.
Pripojuji se.. Jeste jsem nemel cest, tak doufam, ze pristi rok budu mit moznost te videt jak se prohanis na BMW
Hrabe_X napsal:
Tak ať to dobře dopadne a jsi na jaře po generálce připravená na další sezónu.
No, tak nějak Tu mi něco uříznou, tu mi něco přidají...budu krasavice! 6 týdnu se sdrátovanou hubou a hlavou jak pátrací balon...aspoň pod okénko byste mohli přijet zavrkat plynem...Baforský fdoleček forever....
No, tak nějak Tu mi něco uříznou, tu mi něco přidají...budu krasavice! 6 týdnu se sdrátovanou hubou a hlavou jak pátrací balon...aspoň pod okénko byste mohli přijet zavrkat plynem...[/quote]
Dobrovolně k doktorovi? NIKDY!!!!!
Doufám,že mám zase na dlouho vybráno.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
V březnu to bude přesně 3 roky, co mám rovnátka. Tohle bude finiš léčby, jiná cesta k dokonalému úsměvu halt nevede. Ale stojí to zato! Poprvé v životě budu moci jíst i tenkou pizzu, aniž by mi projela mezi zubama Baforský fdoleček forever....
Lucie napsal:
V březnu to bude přesně 3 roky, co mám rovnátka. Tohle bude finiš léčby, jiná cesta k dokonalému úsměvu halt nevede. Ale stojí to zato! Poprvé v životě budu moci jíst i tenkou pizzu, aniž by mi projela mezi zubama
Že ty jsi měla být původně kluk,ale pak si to matka příroda rozmyslela? A ty to teď musíš napravovat. Já taky měl nosit rovnátka,ale vyprd jsem se na to a teď už je to jedno...
Jen ty motorky zůstaly. Na to je matka příroda krátká...Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS