docela by mě zajímalo jestli máte někdo už vymyšlenou a namontovanou nějakou výstuhu podsedadlovky,já bych na svou R1100GS nějakou tu výstuhu rád udělal jelikož stoho o dovolenejch dělám kamion a dost to přetěžuju,tak bymě zajímalo jestli už to někdo řešil abych to nemusel vymejšlet a jen to někde pěkně obšlehnul no a navíc sem si tam vymyslel že tam dám hliníkový kufry aby se mě tam toho vešlo ještě víc chudák hroch
Upravil Milos dne 07.08.2007 10:55
Muzes si vzit inspiraci, jak to ma udělané Cyril (http://www.cyrilm...rislus.htm) u 1150. Já to jestě nemám dořešené, v první fázi to chci řešit přes lepší uchycení nosiče kufrů.
no viiš něco takovýho sem potřeboval vidět,hned to obšlehnu protože ty ceny za to jsou strašný na to že je to půl hodiny práce,děkuji za inspiraci pane
Výztuha podsedlovky je jistě dobrá věc, zejména u prvních ročníků 1100GS, pak už to bylo řešeno lépe. Na druhou stranu, pokud jezdí někdo sám, byť naložen, a v terénu nejede jako prase, asi nemá důvod nic praskout. Nicméně pro klid duše...
jo tak já to taky dělámspíš pro klid duše,už sem udělal výstuhy na převodovku tam je to prej udajně duležitý vystužit,no a ještě bych právě chtěl ten podsedlák,nechce se mě nekde v rumunsku shánět svářečku,jako je janý že naloženej a v terénu jezdim uplně v klidu,je o strašn přeložený a každou dírou to dost trpí,je jasný že na motorce bez bagáže je to pohoda a je to na to postavený,ale určitě nepočítali stim že tam někdo naloží do kufrů 50kg a ještě si na to sedne ve dvou ale když těch věcí sebou je tolik
shimi napsal:
jo tak já to taky dělámspíš pro klid duše,už sem udělal výstuhy na převodovku tam je to prej udajně duležitý vystužit,no a ještě bych právě chtěl ten podsedlák,nechce se mě nekde v rumunsku shánět svářečku,jako je janý že naloženej a v terénu jezdim uplně v klidu,je o strašn přeložený a každou dírou to dost trpí,je jasný že na motorce bez bagáže je to pohoda a je to na to postavený,ale určitě nepočítali stim že tam někdo naloží do kufrů 50kg a ještě si na to sedne ve dvou ale když těch věcí sebou je tolik
Nemas nekde fotky jak jsi tam dodelal to vyztuzeni te prevodky uz dlouhou dobu o tom premyslim
no ještě sem to nestih vyfotit,už to mam na motorce dodělaný z obou stran převodovky,výstuhu na levý straně sem udělal 4X jednu pro sebe a jednu pro kámoše a dvě mě ještě zbyli,tak za rozumnou cenu ti ji nechám aby ses tim nemusel trápit,na tý pravý straně je problém pokud máš ABS tak tam vedou tak divně trubičky,já ji mma udělanou ale nemam ABS a tu jsem udělal jen jednu,je ktomu ještě potřeba dát dolší ten hlavní inbus,fotky udělám o víkendu
OK tak tu levou stranu 100 % vemu cenu si nahod ty nevim jak moc to bylo náročné na výrobu.ABS tam bohužel/buhodik mam ale kdybys udelal foto i z te druhe strany tak budu taky rad kdyztak ty fotky hod do mailu filip.rehor@seznam.cz nebo tady to je jedno