Ahoj, jsem vlastník Honda CB 600 F Hornet rv 2002, bezproblémová, chtěl bych ale vyzkoušet i jinačí motorky, hlavně jsem zvědavý na jednoválec, může být Dakar nebo starší Funduro, ale samozřejmě to může být i boxer :-)
Takže kdybyste měli zájem projet se na Hornetovi a máte něco na protiúčet, pište PM. Jsem z Ostravy, zrovna po VŠ IT a práci zatím nemám, takže mám spoustu času. Jen rozumní lidé, nabízím totéž, díky za pochopení.
PS: povinné ručení a veškeré doklady samozřejmě doložím
Upravil Petr89 dne 14.10.2015 19:13
... a mate neco na protiucet...
Ty ses fakt srandista Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Petr89 napsal:
Ahoj, jsem vlastník Honda CB 600 F Hornet rv 2002, bezproblémová, chtěl bych ale vyzkoušet i jinačí motorky, hlavně jsem zvědavý na jednoválec, může být Dakar nebo starší Funduro, ale samozřejmě to může být i boxer :-)
Takže kdybyste měli zájem projet se na Hornetovi a máte něco na protiúčet, pište PM. Jsem z Ostravy, zrovna po VŠ IT a práci zatím nemám, takže mám spoustu času. Jen rozumní lidé, nabízím totéž, díky za pochopení.
PS: povinné ručení a veškeré doklady samozřejmě doložím
Ahoj jsem vlastník Škody Forman Greenline. Chtěl bych se projet ve Ferrari. Máte někdo něco na protiúčet? Mám sice čísla v depozitu,ale v případě zájmu je vyzvednu...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Ze všech možných motorkářských diskuzních for, které jsem kdy navštívil, se na bmwgs.cz shlukují ti největší ubožáci. Myslím že i na motorkari.cz takoví nejsou k vidění, a to už je co říct. Jak to děláte hoši?
Nabídka pořád platí, kdo má zájem zkusit 70kw závodní čtyřvál v náháčovi, ať se ozve, výměna za F650GS, možno i něco jiného
Petr89 napsal:
Ze všech možných motorkářských diskuzních for, které jsem kdy navštívil, se na bmwgs.cz shlukují ti největší ubožáci. Myslím že i na motorkari.cz takoví nejsou k vidění, a to už je co říct. Jak to děláte hoši?
Nabídka pořád platí, kdo má zájem zkusit 70kw závodní čtyřvál v náháčovi, ať se ozve, výměna za F650GS, možno i něco jiného
Už jsem v obraze - Ty jsi ten klučina, co chce půlit motor na 11tce"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
BIGR napsal:
Ahoj jsem vlastník Škody Forman Greenline. Chtěl bych se projet ve Ferrari. Máte někdo něco na protiúčet? Mám sice čísla v depozitu,ale v případě zájmu je vyzvednu...
Petr89 napsal:
Ze všech možných motorkářských dizkuznich for, které jsem kdy navštívil, se na bmwgs.cz shlukují ti největší ubožáci. Myslím že i na motorkari.cz takoví nejsou k vidění, a to už je co říct. Jak to děláte hoši?
Vaz slova mladej... Na takovyhle drsny "ajtaky" tu neni nikdo zvedavej. Uz tady par takovych jako Ty psalo a rychle si uvedomili, jak se slusne chovat...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Petr89 napsal:
Už jsem v obraze - Ty jsi ten klučina, co chce půlit motor na 11tce