Tak doufejme, že to bude zatím report a po nějakém krátkém čase i fotoreport z cesty našeho admina a jeho společníků z jejich cesty po ose do Tunisu. Moc jim nezávidím počasí. Nevím jak kde je, ale tady docela silně chumelí a fouká. Jelikož jim stojí v cestě Alpy, tak jsem docela zvědav, jak se jim bude po cestě dařit. Myslím si, že když překonají velehory, tak už tam bude krásně a budou si užívat cestu i počasí. Takže zdar a sílu a hlavně štastnou cestu. Budem se těšit na zprávy z cest....
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Z domu až do Tunisu. Když vejlet, tak pořádnej. Jsem osobně taky tohoto názoru. BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal:
Z domu až do Tunisu. Když vejlet, tak pořádnej. Jsem osobně taky tohoto názoru.
tady je to uplna prazdninova atmosfera...
toz at dobre dojedou!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no tak jelikoš jsem je ráno potkal před pohořelicama na R 52 tak jim moc nezávidím pač fučelo jak prase tak snad to budou mít dál lepčí
tož štastnou cestu .z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Doplněny dvě sms od Miloše z včerejšího promrzlého a nezáviděníhodného dne. Obdivuji vás se v takový sibérii vydat na takovou cestu. Tady napadlo asi 5 cm sněhu a je -5°C. Ovšem obloha modrá a nefouká, takže sníh brzy sleze a bude krásně, pokud se svatý Petr opět nenaštve. No ale jelikož jsou už pod Alpama, tak si myslím, že tam mají ještě lepší počasí než my tady a ted. Štastnou cestu kluci. BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Tak jsem myslel že jedou kluci po ose až na Sicílii jak tu někdo psal,že jedou po ose.
Ale teď čtu že jedou trajektem z Janova.Tak to je pohoda.Nám už se to taky krátí
heč 2.4.2009 odjezd.To kluky určitě někde potkáme na cestě zpět.Nemáte na ně někdo telefon,že bych jim pak cinknul kde jsou?
Tak jsem dopsal další sms od kluků tuniskejch. Jsou v Janově (italským, ne v tom u Litomyšle a ani v tom v Litvínově teda aspoň doufám) Počasí je asi krásný nebo se jim začala líbit zima Víc ho Miloš nespecifikoval. Tak ať to tak frčí dál kluci jedni. BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Tak naši přátelé jsou už v Tunisu a začnou si užívat řádné pouštní duny.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Doplněna sms ze včerejšího večera. Spali nadivoko, tak jim zkusim napsat, jestli je něco nesžralo. BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Další sms z Tunisu. Kluci píší, že budou opravovat vykloubené rameno a jak jim je teplo. BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Zařazena další sms z Tunisu. Asi tam je hezky. Tiše závidím.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Zpára o průjezdu prvních větších dun z Tunisu zařazena.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
A klukům se duny už líbí a cítí se na nich jako ryba na sahaře. BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi