makec napsal:
Jojo řeším to já , už je z abs plastu prototyp, ale bude se v nejbližší době dělat z plastu odolného uv záření . Až budu vědět víc tak to sem dám .
Ještě to nemám u sebe, dělá to pro mě známý . Řešíme co bude nejlepší,jestli tisk nebo jestli mi udělá formu a třeba karbon nebo laminát. Jak něco budu vědět dám to sem, nechtěl jsem tu plašit. Už to řeším pomalu rok.
Ja si rikal, ze to nemuzu na netu nikde najit. Ze se to prestalo vyrabet, jsem netusil. Kolik byla cena za par od TT si nepamatujete. 2tis?
Upravil milanosor dne 03.02.2020 13:13
I pád na hubu je pohyb kupředu
Poslední cena byla na stránkách TT 2.600,- CZK. Kupoval jsem jako jeden z posledních v dubnu roku 2018 a jelikož již TT neměl skladem v ČR, putovala ke mě sada krytů přes rakouskou pobočku. Zaplatil jsem i s dopravou 3.002,- CZK. Přesto jsem i za tuto cenu vzal, jednoduše proto, že jiná možnost už nebyla Věděl jsem, že už nepůjde koupit a udělal jsem si tedy také 3D scan pro strýčka příhodu a pro případ poškození a následné potřeby nového krytu.
Upravil MaO dne 03.02.2020 14:02
Pokud by to pasovalo na tu zvětšenou HOMEBASTL, ak bych se jich také ujal, ale to chtělo napřed zkusit "přiložit"
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Taky bych jeden pár zakoupil, až to budete hotové.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Tak cca do 14 dní budu mít doma první kusy na kterých udělám i samodomo nějaký crash test , aby se to nerozpadlo pohledem a nebylo to jen na ozdobu. Cena by mohla být cca 1500-1800.Pak sem přiložím fotky jak to vůbec bude vypadat. Rovnou už řeším snížení zadních stupaček z duralu o cca 60 mm, což by pak mohlo být opět k mání za samozřejmě lepší cenu.