„U olejové skvrny zasahovali hasiči. Kvůli jejich zásahu zůstal průjezdný jen jeden jízdní pruh a ihned se vytvořily dlouhé kolony v okolí,“ popsala vznik problémů mluvčí pražské policie Iva Knolová. Místo je již zasypáno a doprava je obnovena.
Doplnila, že olej vytekl z motocyklu KTM před sedmou hodinou ráno. „Olej se vylil v délce asi 200 metrů,“ uvedla Knolová. Kolony se rychle vytvořily v širším okolí a nervózní řidiči začali bourat na různých místech.
Jedna z řady nehod se stala v pomalu popojíždějící koloně na Náměstí Míru nedaleko Vinohradského divadla. Řidič osobního vozu BMW se střetl s nákladním míchačem KTM. Průjezdný zůstal jen pravý jízdní pruh, kolona stála na celém náměstí Míru, ve Francouzské, Žitné, ale také na příjezdu od Slezské ulice.
Remus511 přiložený následující obrázek:
To Remus: , To Emilio: pukám smíchy... "vykakat" jsem už dlouho neslyšelKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Remus511 napsal:
Dnes 8:42 - Praha
(Aktualizováno: 10:12 )
Doplnila, že olej vytekl z motocyklu KTM před sedmou hodinou ráno. „Olej se vylil v délce asi 200 metrů,“ uvedla Knolová. Kolony se rychle vytvořily v širším okolí a nervózní řidiči začali bourat na různých místech.
cheche :))
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no nevim myslim,ze kdo na ktm jel uz na bmw moc nechce..teda pokud mu neni na 60 let a nema nad 100kg pac i ta malinka malilinkata ma o 13 koniku vic nez ja a trha ruce a ten medovy chod...hnus bmw forever
WILL RACE FOR FOOD
ant napsal:
no nevim myslim,ze kdo na ktm jel uz na bmw moc nechce..teda pokud mu neni na 60 let a nema nad 100kg pac i ta malinka malilinkata ma o 13 koniku vic nez ja a trha ruce a ten medovy chod...hnus bmw forever
trha ruce tim myslis jako treba tu lampu kterou trefil minulou sobotu kamarad na svoji R1 (o mnoho koniku vic nez moje BMW) a ktera mu utrhla ruku?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ant napsal:
trha ruce tim myslis jako treba tu lampu kterou trefil minulou sobotu kamarad na svoji R1 (o mnoho koniku vic nez moje BMW) a ktera mu utrhla ruku?
Tak to asi myšleno nebylo, ale divím se, že si ant troufne tohle napsat na fóru o BMW, navíc, když sám má BMW
Koně nejsou všechno a na KTM jsem neslyšel nic dobrýho... a nejen tady na fóru
Ale kdyžjí někdo fandí, tak proč ne
Upravil Thomasson dne 19.05.2009 01:39
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Petře máš pravdu. A hlavně to jsou pořád jedni a ti samý jedinci. Prostě mají komplexy. Můžeš jim to řikat, můžeš jim to psát , ale je to jak když hrách na stěnu házích. Prostě jejich inteligence jim nedovolí aby jim došlo něco aspoň trochu. A kdo tím trpí nejvíc? Členové těchto stránek a ti co se je snaží tvořit.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Petře a Cycli, já jen řekl, co se ke mě doneslo, ani jsem nenapsal, že by to byl můj osobní názor,
naopak - jak jsem napsal: když jí (KTM) někdo fandí, proč ne
Byla to jen reakce na antův "rýpanec"
Upravil Thomasson dne 19.05.2009 08:49
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Cycli napsal:
Petře máš pravdu. A hlavně to jsou pořád jedni a ti samý jedinci. Prostě mají komplexy. Můžeš jim to řikat, můžeš jim to psát , ale je to jak když hrách na stěnu házích. Prostě jejich inteligence jim nedovolí aby jim došlo něco aspoň trochu. A kdo tím trpí nejvíc? Členové těchto stránek a ti co se je snaží tvořit.
Co mašina dokáže stejně nejvíc záleží na té součástce mezi stupačkama a řídítky...
Thomasson napsal:
Petře a Cycli, já jen řekl, co se ke mě doneslo, ani jsem nenapsal, že by to byl můj osobní názor,
naopak - jak jsem napsal: když jí (KTM) někdo fandí, proč ne
Byla to jen reakce na antův "rýpanec"
Myslel jsem spíš ty příspěvky výš.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Cycli napsal:
Cycli, dle tvého uvažování jsi zřejmě studovaný psycholog. Proto mě docela zajímá jaký pohled na psychologii zastáváš... Dokážeš si utvořit teorii o člověku potažmo lidech svým vlastním svébytným způsobem aniž by jsi s pacientem či pacienty hovořil... Zajimavé
Cycli, dle tvého uvažování jsi zřejmě studovaný psycholog. Proto mě docela zajímá jaký pohled na psychologii zastáváš... Dokážeš si utvořit teorii o člověku potažmo lidech svým vlastním svébytným způsobem aniž by jsi s pacientem či pacienty hovořil... Zajimavé
Hmm...Remusi...a jak jsi si Ty vytvořil tuto teorii o Cyclim?
Nevím proč se pořád hádáte, KTM je taková sračka, že na rozdíl od BMW jezdí v mnohem větším počtu všechny tvrdší soutěže, asi chtějí závodníci pořád jen spravovat. Konečně jeden s velkou motorkou