No jasně, co konkrétně?
Za mě za ty prachy paráda. Je to pákistán (jak jinak) ale kvalita zpracování a materiálů => nemám co vytknout. Střih sedí dobře, chrániče polohovatelné, měkčené. Odnímatelné vložky, "zimní" vložka fakt v moc pěkném zpracování = nechá se použít jako lehká bunda na chození po kempu atp..
Celkově promyšlený komplet za dobré peníze. S tím, jak vystřelilo cenově nahoru šití na míru, tak člověk, kterému sedne tato konfekce absolutně nemá potřebu nechat si šít.
Jediné co bych SUBJEKTIVNĚ vytkl, tak je u pískové barvy ten maskáčový vzor (proto jsem musel zvolil šedou), přijde mi blbé při cestování na východ (kde třeba probíhal v nedávné době nebo stále probíhá vojenský konflikt) stylizovat se do podoby vojáka.
Jako že se to nešije tady u Hubika? Tak si zakládají na tom jak jsou česká firma. Nikde jsem nečetl že by si nechávali šít jinde - jsem zklamán.Když začínali nechali jsme si tam ušít pro celý tým bundy na trial a bundy stále drží pohromadě. Tak jsem je chtěl zkusit znovu. Právě tento týden jsem si tam toto oblečení chtěl nechat ušít v jiné barvě ale bohužel. Ušijí mi v jiných barvách, ale jiný model kde bunda začíná na 19000 Kč. To už si můžu koupit jakoukoli kvalitní bundu ( Klim,BMW,Rukka a pod).
Co se týká toho maskáčového provedení, tak ti musím dát za pravdu. Před mnoha lety jsem vyrazil do Bosny v motomaskáčových kalhotách. Vůbec jsem si to neuvědomil. Pak mi to vysvětlil kolega co byl s náma a ukazoval nám kde se a jak bojovalo v době nedávné války, které se zúčastnil. Zbytek dovolené jsem měl na sobě už jen obyč rifle. Ty maskáčové už nepoužívám a vlastně je už ani nemám.
.
Pákistán? To jsem taky nikde neslyšel že by si nechali šít někde jinde. Tomu moc nevěřím. Jako drahej už je dávno ale že by si nechával šít jinde to si nemyslím. Ale jestli je to kvalitní to nevím. Jediný co jsem od nich měl tak to bylo 2 klasický trička a ty stály za hovno. Obě. Tak jsem to dál ani nezkoušel. Vždycky jsem jim fandil a líbilo se mi že jsou český a že to celý vymakal z ničeho. Ale cenové už jsou na úrovni nejdražšího oblečení. Jediná výhoda že Ti to ušijou na míru.
Mě právě ten komplet přijde propracovaný a za relativně rozumné peníze protože zakázková výroba to je raketa.Zajimalo mě jak funguje ventilace v létě a jestli ty vložky na podzim poslouží jak mají a ješte upravení rukávu u rukavic jestli se to dá nějak stáhnout a celkové zpracování .Chci ho v šedé takže pohoda ale nikde jsem ho ještě neviděl naživo to bych se někoho optal.Mají prodej v Jinačovicích tak to tam omrknu jestli vyberu z konfekce nejsem zrovna střízlík.
Upravil cepik dne 06.12.2020 15:55
Racek napsal:
Pákistán? To jsem taky nikde neslyšel že by si nechali šít někde jinde. Tomu moc nevěřím..
Je to tak, když mi nevěříš stačí zapojit kritické myšlení. Bundu za 8 tisíc v této kvalitě v Česku neušije (a byl by proti sobě, nač vytěžovat své švadleny, když zakázkovou výrobu za úplně jiné peníze nestíhají?)
Navíc tím, že je to Pákistán, to není nic proti ničemu. Spíše mi napište jaké značky tam nešijí z větší části svoji produkci? Vím o Klim a Rukka. A ty jsou cenově jinde, určitě nemají bundu za 8k. Takže nad tím, že je to Pákistán bych se vůbec nepohoršoval. Chrániče tam jsou nějaké měkčené made in italy a kompletují se až v česku.
Za mě je to nejlepší poměr cena/kvalita co je k dostání. Komplet jsem vybíral snad přes rok.
Taky jsem tenhle oblecek mel v merku. Ze ho za tu cenu nedelaji na miru vim, ale to mne netrapi. Spis jestli na to pak existuje alespon servis u nich? Myslím napr. roztrzenej sev, nebo když spadnu a nekde to odru??
Aktualne 1250 GSA HP
Mám od nich nějaké věci a naprostá spokojenost....Dokonce mi opravili a i ve slušném čase lisovaný šev na nemoku kalhot SCOTT.Oprava u nich žádný problém.Spíš opak.
xavier napsal:
Taky jsem tenhle oblecek mel v merku. Ze ho za tu cenu nedelaji na miru vim, ale to mne netrapi. Spis jestli na to pak existuje alespon servis u nich? Myslím napr. roztrzenej sev, nebo když spadnu a nekde to odru??
To je prave ta vyhoda, ze servis neni problem, samozrejme.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Ono dostat se na takovou cenu jde nekolika zpusoby. Treba vzit neco, co pakos vymysli a nasit na to sve logo(praktiky rychlokvasek).
Pak vymyslet svou konstrukci, materialy, chranice a zadat sesiti jinde, kde je levnejsi prace. A toto je prave tento pripad.
Tady to za tuto cenu udelat nejde. "Kazdy" chce vydelavat jak na zapade, ale ta matika pak moc nevychazi kdyz je potreba zaplatit ceskou vyrobu....
Toto je krom rifli a rukavic prvni pripad vyroby na vychode, proto jdou jen konfekcni velikosti.
Kdo chce cokoliv navic (velikost, vybavu, design) ma samozrejme moznost jako kdykoliv drive, s vyrobou v cechach, ale i s odpovidajici cenou.
Co hanit na tomto kompletu nevim. Sedi dobre, variabilita pouziti a nabidka vybavy je velka. Material je Cordura, chranice Betac (italie) a Sastec (nemecko), vyjimatelna membrana, softshellova "mikina" namisto hamatne termovlozky. Hromada kapes, vetracek. A moznost servisu, apod.
Picovat na to ze ceska firma outsourcuje (ale zaroven nijak neorezala nabidku siti jak si clovek preje, v Čr - jako jedini) aby vysla zakaznikum vstric v cenovem segmentu kde drtiva vetsina zakazniku nakupuje, je snadne.
Kdo o tento cenove dostupny, propracovany a neosizeny produkt nema zajem, muze prijit a objednat si na sebe nakonfigurovany produkt, a podporit tak fungovani jedine ceske vyroby motoobleceni.
A nebo jit jinam, a myslet si, ze si kupuje treba Made in Finland
Upravil Ero dne 06.12.2020 20:13
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Me trochu zklamali tím, že tvrdí, že k oblečení i nepromok. Pokud se něco nezměnilo, není to pravda. Mám 192 cm k tomu 80 kg, což není úplně konfekční velikost a nepromok neušijí. Pak pro mě celé šití postrádá smysl.
Pákistán si myslím, že není problém, pokud si PSI ohlídá kvalitu. Proč by měly být pákistánnské šičky horší, než ty české?
Pistolnik napsal:
PSÍ z Pakistánu??? Ofoť cedulku. Jinak tomu neuvěřím.
Tak na motorkari.cz mají PR článek z roku 2019, kde přiznávají výrobu rukavic v Pákistánu. https://www.motor...40925.html
Tak možná část výroby přesunuli. Ta cena levnějších bund tomu bohužel odpovídá Pořád si ale myslím, že prémiové modely šijí v ČR. Viz. třeba toto: https://www.psihu...y-model-1/
Ovšem tam už je cenovka 19 000 Kč.
Upravil Fojtik Design dne 07.12.2020 10:22
Pánové tak dnes potvrzeno u prodejce šití mimo ČR ale kvalitativně je na tom nejlépe z dosavadních pokusů o levnější model.Dnes to jdu omrknout a vyzkoušet tak uvidíme realitu.
cepik napsal:
Pánové tak dnes potvrzeno u prodejce šití mimo ČR ale kvalitativně je na tom nejlépe z dosavadních pokusů o levnější model.Dnes to jdu omrknout a vyzkoušet tak uvidíme realitu.
Takže se Vám potvrdilo to co tu píši od začátku jen někteří tomu přes vlhké sny o české kvalitě nechtěli věřit...
A znovu opakuji, když bych vybíral znovu bundu v ceně okolo 8-9 tisíc, tak bych šel do Hubíka. Kvalita je opravdu super a hlavně si uvědomte kde šijí ostatní značky....? Takže hospodské kecy o tom jak to stojí na hovno jsou úplně mimo. Můžete tam šít za litr nebo za 8 obrazně řečeno.
Poslední můj poznatek. Sjeďte si někdy na EICMU. Minulý rok bylo vyhrazeno tak půl vystavovací haly hadrám převážně z pákistánu a Asie a teda čuměli jsme všichni jak krásný komplety dokáží produkovat. Poslední den v neděli to dokonce téměř všichni vystavovatelé z Asie pod pultem prodávali za směšné ceny. aby to nemuseli táhnout domů...
Ty si taky vlhkej sen. O nic nešlo jen jsem tomu nechtěl věřit že ten kterej si zakládá na tom že to šíje v Cz k tomu svolil a začal šít jinde. Tak holt taky musel aby byl konkurenční. Ono všechno bude tam odsud zachvilku. To asi neuděláme nic. Ono spíš jde stejně o to vybrat to správné oblečení které je funkční a neváží tunu. Já měl Rallyčko od BMW designové hezky ale bunda vážila asi 10 kg a nepromokavou vložku uvnitř bundy jsem dodneška nepochopil. Takže jestli někdo píše že je to kvalitní a super tak já s tím nesouhlasím a to že ta bunda stála asi 20 tis tak to je druhej nesmysl. Jo je to značkový ale to je tak asi vše.
Oživím téma. Má někdo už vyzkoušený tento komplet? Rozhoduji se mezi tímto a rockway škorpion. Tak třeba to zpracování o proti rockway, nebo jestli je to na stejno?
doctor napsal:
Oživím téma. Má někdo už vyzkoušený tento komplet? Rozhoduji se mezi tímto a rockway škorpion. Tak třeba to zpracování o proti rockway, nebo jestli je to na stejno?
Zrovna o víkendu jsem si ho zkoušel, bunda mi sedla skvěle, ale kalhoty, tam mi něco chybělo, přijde mi, že jsou to tak trochu "bokovky", ocenil bych vyšší část zad, a taky by mohl být zip na spojení s bundou, tak o pět centimetrů výš.. To mě od nich trochu odrazuje, ale jinak zpracování super.