Emilio napsal:
Jo a jen tak mimochodem v novinách v Garmiši jsem taky i sklukama na titulní straně,přišel na to Bohumil a všem nám to ukázal,když si byl koupit noviny na poště
ja Bohumila neznam, ale ze by si sel v GAPA koupit noviny na postu mi neprijde uplne realne 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
..tak mě napadlo, nevím co tam píšou, ale když si představím Emilia s oholenou bradou a zúženým knírkem, tak věřím, že to může být idol některých němců
bmwivo napsal:
..tak mě napadlo, nevím co tam píšou, ale když si představím Emilia s oholenou bradou a zúženým knírkem, tak věřím, že to může být idol některých němců
Stojí tam: " Tenhle chlapec má o svoji motorkové orientaci jednoznačně jasno"
Že by tomu tak nebylo v i v partnerských vztazích..?
bmwivo napsal:
mne se libi ten labuznickej vyraz... ne, nas Emil nemuze mit jinou, nez nemeckou motorku... jista podobnost tam skutecne je 17 cm
Emilio napsal:
Jo a jen tak mimochodem v novinách v Garmiši jsem taky i sklukama na titulní straně,přišel na to Bohumil a všem nám to ukázal,když si byl koupit noviny na poště
ja Bohumila neznam, ale ze by si sel v GAPA koupit noviny na postu mi neprijde uplne realne
Hicksi,vihráváš bludišťáka.Nechápu jak mě to mohl Emil sežrat dyš ty noviny bili ve stánku s klobásama... Kupredu spatki ni krok...
bohumil napsal:
Hicksi,vihráváš bludišťáka.Nechápu jak mě to mohl Emil sežrat dyš ty noviny bili ve stánku s klobásama...
ja jsem neco takoveho tusil 17 cm
TomasTT napsal:
a kdo byl v té druhé partě?? Předpokládám že to byl oranžový tým.
Kdo tam asi tak mohl být...Oranžový zoufalci,kteří ale nakonec přiznali,že se jim to sere a to jsem dal klobouk dolu!První majitelé KTM,kteří mluvili pravdu,zvláštní...
Každá motorka má ale to svoje...
Já biju za BMW a na to snad už nemusím ani upozorňovat....
Tak v tom s tebou musím souhlasit, že KTM stejně jako jiné závodní stroje se serou.
Patřím sám mezi ty, co se málem ukousali nudou od toho, jak BMW né a né se posrat.
Tak se alespoň kochám přírodou, když mi klekne EWS Možná jsem přešel na nejvyšší levl předčasně
EDIT- teprve teď jsem dočetl v Motohouse ten velky test cestovnich endur. Takže gratuluju všem vrtulkám ke krásnému druhému místu.
Upravil Juan dne 12.07.2009 11:53
www.lc8adv.cz
Pročpak? Budme trochu nad veci....KTM na silnici dokaze skoro to samy co BMW(ale nema tele-para) a v terenu je o tridu lepsi,ale ma zas jiny nevyhody a me osobne se na nem nejezdi tak dobre jak na BMW,ale jeho kvality dokazu ocenit a kdybych nekdy se rozhod prodat 1150 GSA tak bych koupil taky KTM a ne novy GS. Ta nova 990 R je masakr, ale na moje jezdeni zbytecny a GSA je pro mne lepsi.
Upravil xavier dne 12.07.2009 21:28
Aktualne 1250 GSA HP