Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 1 z 2:   1    2  

Firma na pár facek
radosek
Přidané 06.08.2009 11:45

Registrace: 27.08.07
Navrhuji založit nové téma. Něco jako Černá listina firem BMW GS.
Zároveň se na Vás obracím s prosbou o radu, co se dá dělat.
Před odjezdem na letošní dovolenou jsem nechal opravit v AutoContu notebook, který byl ještě v záruce. Vysypala se integrovaná síťovka.
Oprava jim trvala tři neděle. Budiž, na to mají ze zákona právo. Co mě ale vytočilo doběla bylo, že mi vrátili notebook s úplně nefunkční baterkou. Ta moje pracovala ještě těsně před odevzdáním hodinu a půl. Potom znovu nabít a předat do opravy.
Včera hlášení, že zbývá 20% kapacity baterie. Nabíječka horká jako sviňa a baterie nic. Chvíli vybít. Zbývá 14%. Nabíječka zapojit, za chvíli horká jako sviňa a nic. Takže přezkouším noťas, jestli je všechno ostatní v pořádku a po obědě tam jedu ztropit výtržnost. Je mi jasné, že se mi vysmějí a řeknou, že mám smůlu, ale alespoň jim tu baterku metnu do vitríny, ať si zchladím vztek...
A pak že prasárny dělají automechanici, pche...

falcons
Firma na pár facek
Přidané 06.08.2009 11:56

Registrace: 03.07.08
to je hnus velbnosti!! zkusil bych se kouknout do papírů když jsem baterku kupoval, jestli tam neni náhodou napsaný výrobní číslo baterie. Pak to zkontroloval, s tou co tam máš, jestli ti to nevyměnili. Docela bych tomu věřilbugs
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.

machradek
Firma na pár facek
Přidané 06.08.2009 12:06

Registrace: 20.06.08
já bych tomu taky věřil, spíš ale bordel, než záměr...
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...

www.wildhogs.cz
hicks
Firma na pár facek
Přidané 06.08.2009 12:08

Registrace: 09.07.08
Radosek napsal:
Navrhuji založit nové téma. Něco jako Černá listina firem BMW GS.
Zároveň se na Vás obracím s prosbou o radu, co se dá dělat.
Před odjezdem na letošní dovolenou jsem nechal opravit v AutoContu notebook, který byl ještě v záruce. Vysypala se integrovaná síťovka.
Oprava jim trvala tři neděle. Budiž, na to mají ze zákona právo. Co mě ale vytočilo doběla bylo, že mi vrátili notebook s úplně nefunkční baterkou. Ta moje pracovala ještě těsně před odevzdáním hodinu a půl. Potom znovu nabít a předat do opravy.
Včera hlášení, že zbývá 20% kapacity baterie. Nabíječka horká jako sviňa a baterie nic. Chvíli vybít. Zbývá 14%. Nabíječka zapojit, za chvíli horká jako sviňa a nic. Takže přezkouším noťas, jestli je všechno ostatní v pořádku a po obědě tam jedu ztropit výtržnost. Je mi jasné, že se mi vysmějí a řeknou, že mám smůlu, ale alespoň jim tu baterku metnu do vitríny, ať si zchladím vztek...
A pak že prasárny dělají automechanici, pche...

tu baterku jsi kupoval novou, nebo byla puvodni z ntbk?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Maris
Firma na pár facek
Přidané 06.08.2009 12:12

Registrace: 14.04.09
No taky předpokládam že někdo z techniků potřeboval novou baterku..Smile
Právě z podobných důvodů jsem si koupil Della s tříletou next day zárukou a nemusím nic řešit..Technik přijede ke mě do práce nebo domů,vymění na míste a žádné posílání nebo odvoz do servisu..Wink

radosek
Firma na pár facek
Přidané 06.08.2009 12:28

Hicks napsal:

No právě... Mám Smolíka - Pacholíka... To víš, že byla původní z notebooku... Na novou bych měl doklad a sériové číslo. Ono by mě to asi ale bylo prd platný i tak, protože při převzetí mě nenapadlo baterku kontrolovat a jakmile si věc odnesu domů, mají mě z krku. Jo, dnes vím, že jim baterku dát nesmím, nebo jedině proti potvrzení o sériovém čísle té, která tam je. To má člověk z toho, že není parchant zlodějská. Naivně si totiž myslím, že mi věc někdo opraví a dá nazpět ve stavu lepším, než ji převzal do opravy. Ne ne, tak to není. Příště pěkně zákazníkovi vyměním rádio za nefunkční, ukradnu mu rezervu a vypustím palivo z nádrže. Možná bych mu ještě mohl místo nové originální spojky namontovat sjetou neznačkovou repliku... Potom bych byl "in" a podobné prasárny odjinud by mě nepřekvapily...
Bože, jak já jsem nasranej...

randolf
Firma na pár facek
Přidané 06.08.2009 12:33

Registrace: 27.04.08
Radosek napsal:
Hicks napsal:

No právě... Mám Smolíka - Pacholíka... To víš, že byla původní z notebooku... Na novou bych měl doklad a sériové číslo. Ono by mě to asi ale bylo prd platný i tak, protože při převzetí mě nenapadlo baterku kontrolovat a jakmile si věc odnesu domů, mají mě z krku. Jo, dnes vím, že jim baterku dát nesmím, nebo jedině proti potvrzení o sériovém čísle té, která tam je. To má člověk z toho, že není parchant zlodějská. Naivně si totiž myslím, že mi věc někdo opraví a dá nazpět ve stavu lepším, než ji převzal do opravy. Ne ne, tak to není. Příště pěkně zákazníkovi vyměním rádio za nefunkční, ukradnu mu rezervu a vypustím palivo z nádrže. Možná bych mu ještě mohl místo nové originální spojky namontovat sjetou neznačkovou repliku... Potom bych byl "in" a podobné prasárny odjinud by mě nepřekvapily...
Bože, jak já jsem nasranej...

Pokud nahodou ten technik baterku totalne vybil a pak to nechal 3 tydny lezet, muze byt hin i bez toho aby ji menili. Docela bych sazel na nekompetenci, spis nez na umysl.

radosek
Firma na pár facek
Přidané 06.08.2009 12:33

Maris napsal:
Právě z podobných důvodů jsem si koupil Della s tříletou next day zárukou a nemusím nic řešit..Technik přijede ke mě do práce nebo domů,vymění na míste a žádné posílání nebo odvoz do servisu..Wink

Povídej mi o tom. AutoCont nikdy víc a pokud existuje to, co popisuješ, jdu do toho příště taky. Mě nes*rou ty peníze za notebook, opravu, baterku, prodlouženou záruku a kdoví, co ještě. Mě sere parchant, který mi ukradne baterku a teď má radost, jak levně pořídil a je na sebe hrdý, jak si umí poradit...

radosek
Firma na pár facek
Přidané 06.08.2009 12:39

randolf napsal:
Pokud nahodou ten technik baterku totalne vybil a pak to nechal 3 tydny lezet, muze byt hin i bez toho aby ji menili. Docela bych sazel na nekompetenci, spis nez na umysl.

Být totálně vybitá, máš pravdu. Ale měla dvacet procent kapacity, když jsem tam noťas zapínal. Teď "jedu" bez ní, protože by mi ještě shořela nabíječka, jak byla po půlhodině rozpálená. Teď je nabíječka OK.
Nechci se pouštět do odborných diskuzí o původu problému, nejsem v tom odborník. Jistě je nějaké procento možnosti, že odešla sama od sebe. Já jen vím, že baterka byla 100% a teď je v prdeli...

tiki
Firma na pár facek
Přidané 06.08.2009 13:00

Registrace: 24.01.08
No chybama se clovek uci.Nejlepši je si elektroniku vyfotit ze vsech stran pro pripad vylomeni mrizek nebo zamku.A opsat cisla ze vseho co jde.Ja vim ted je pozde,znam to jak to chodi ale na druhou stranu je i spousta lidi kteri zkousi dat elektroniku do servisu a pak tvrdi ze do ted to slo ,nebo prave ze jim nekdo vymenil soucastku.Je to boj.Preju ti at uspejes.Zdar.

www.jezdime.eu
Maris
Firma na pár facek
Přidané 06.08.2009 13:08

Radosek napsal:
Maris napsal:

Povídej mi o tom. AutoCont nikdy víc a pokud existuje to, co popisuješ, jdu do toho příště taky. Mě nes*rou ty peníze za notebook, opravu, baterku, prodlouženou záruku a kdoví, co ještě. Mě sere parchant, který mi ukradne baterku a teď má radost, jak levně pořídil a je na sebe hrdý, jak si umí poradit...

Já měl předtím Asus,sice servis v pořádku-odešla grafika a jedinej autorizovanej servis byl v Ostrave - musel jsem notebook posílat PPLkou,pak zas být doma až notebook přivezou..
Trvalo to 14 dní a náhradní notebook nemám..Tak taky proto jsem se rozhodl pro Dell..Jediný,nad čím bych případně uvažoval by bylo Lenovo (IBM).Nic jinýho bych v dnešní době nebral..IBM (hlavně Tčková řada (nevim jestli se pořád ještě dělají)) jsou velmi bytelný stroje a Dell to zase zachraňuje tím servisem..

hicks
Firma na pár facek
Přidané 06.08.2009 15:06

Maris napsal:
Já měl předtím Asus,sice servis v pořádku-odešla grafika a jedinej autorizovanej servis byl v Ostrave - musel jsem notebook posílat PPLkou,pak zas být doma až notebook přivezou..
Trvalo to 14 dní a náhradní notebook nemám..Tak taky proto jsem se rozhodl pro Dell..Jediný,nad čím bych případně uvažoval by bylo Lenovo (IBM).Nic jinýho bych v dnešní době nebral..IBM (hlavně Tčková řada (nevim jestli se pořád ještě dělají)) jsou velmi bytelný stroje a Dell to zase zachraňuje tím servisem..

a neni lepsi si dat vedle 15k do kasicky?

Kdyz se vysype, koupis novy.

Ten puvodni po oprave predhodis hladove rodine... vsad se, ze se novy veelmi stastny majitel se rychle najde Wink spis mi to pripomina krmeni piraňí

tak to delam ja.
Upravil hicks dne 06.08.2009 15:08
17 cm

Alda
Firma na pár facek
Přidané 06.08.2009 18:27

Registrace: 20.10.07
Urcite bordel a ne zamer, ale..
1) tezko svoji chybu priznaj
2) nechapu proc by tam davali jinou baterku

hicks
Firma na pár facek
Přidané 06.08.2009 19:01

Alda napsal:
2) nechapu proc by tam davali jinou baterku

obavam se, za podobne "podvudky" na nektere pocitacniky docela sedi Sad
17 cm

trautumberk
Firma na pár facek
Přidané 06.08.2009 22:25

Registrace: 30.06.09
Já jsem hlavně nepochopil podstatu tohoto vlákna: Jsme stále ta serveru BMW GS:Nebo tak já nevím kissprayklucííí todle je o motocyklechShock

hicks
Firma na pár facek
Přidané 06.08.2009 23:02

trautumberk napsal:
Já jsem hlavně nepochopil podstatu tohoto vlákna: Jsme stále ta serveru BMW GS:Nebo tak já nevím kissprayklucííí todle je o motocyklechShock

to uz jsme tu mnohokrat resili.

Ja zastavam nazor, ze bez jiste miry balastu neni ani hodnotny obsah.

Navic Radosek ma problem, ze.
17 cm

trautumberk
Firma na pár facek
Přidané 06.08.2009 23:11

Registrace: 30.06.09
Já mám taky problém a co? Mám to tady napsat aby to tady za mě vyřešil web to nechápu. Jinak trošku jsem přemýšlel není založen třeba jiný web protože tady těch BMW GS už je moc (já jen že už sem nechodí starý členové )GrinGrinGrin

radosek
Firma na pár facek
Přidané 07.08.2009 07:34

trautumberk napsal:
Já jsem hlavně nepochopil podstatu tohoto vlákna...

Napsal jsem to hned na začátek prvního příspěvku...helpless

trautumberk napsal:
klucííí todle je o motocyklech...

Já vím, že tento web je o motocyklech, ale napadlo mě, že jestli sem přispívají lidi, kteří se pohybují okolo PC a podobně, tak je napadne řešení.
Vlákno jsem založil v sekci "Volná diskuze". Myslíš si, že volná diskuze se týká jen motorek? Na to najdeš na tomto webu zase speciální sekce. A upozornění na to, že mi pravděpodobně v rámci záruční opravy někdo vyměnil baterku v noťasu za nefunkční se Ti může hodit taky a minimálně tomu můžeš předejít, když se na to připravíš...

trautumberk napsal:
Já mám taky problém a co?...

Já Ti za to slibuju, že až budeš mít problém s Fordem Focus, nebo Mondeo, klidně mi napiš a já Ti píchnu taky...

trautumberk napsal:
...že už sem nechodí starý členové...

Nezdá se mi, že by téma "Problém při záruční opravě" někoho urazilo natolik, aby sem na web přestal chodit...

hicks
Firma na pár facek
Přidané 07.08.2009 08:11

trautumberk napsal:
Já mám taky problém a co? Mám to tady napsat aby to tady za mě vyřešil web to nechápu. Jinak trošku jsem přemýšlel není založen třeba jiný web protože tady těch BMW GS už je moc (já jen že už sem nechodí starý členové )GrinGrinGrin

tvuj pohled na "komunitni web" se nejspis dost podstatne lisi od meho Wink
17 cm

Maris
Firma na pár facek
Přidané 07.08.2009 08:36

trautumberk napsal:

BMW GS už je moc? Takže založíme další web,dejme tomu bmwgs2.cz abychom ty členy trošku rozmělnili? Wink

Strana 1 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 85
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.34 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI