13,5,2010 mi kdo si ukradl motorku: R 1100 GS spz 3P0063 stribrne barvy,na terenich pneu,na motorce byli nosice bocnich a zadniho kufru,mela vyrazne dva pary pridavnych svetel a mrizku pre hlavni svetlo,rozdilne predni a zadni blinkry,zadni blinkry a zadni svetlo byli LED domaci vyroby,mela natoceno 98 000tis a z motoru mirne prosakoval olej.Kdyby nahodou nekdo narazil na motorku ci dily z ni a da info k nalezeni mtorky ci aspon k nalezeni pachatele i bez motorky, nabizim odmenu 10.000 Kc.doufam tel 722493655 email: warulf7@seznam.cz
warulf7 přiložený následující obrázek:
Snad se najde.takovej stroj nejde přehlídnout.Kéž by ten co to ukradl chíp! Takovejm zmrd*m přeju ze srdce jen to NEJHORŠÍ.
Otevřu oči a budu taky pátrat.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No ty vole, já si dycky řikam gdo by to kradl taký starý krám... takže řetaz pěkně vozit sebů a né ho nechat viset v garáži jako ozdobu
Kupredu spatki ni krok...
2 warulf7: Ahoj, já jsem taky z Plzeňska, takže se ještě více zaměřím na moto a když bych ho někde viděl, okamžitě ti volám... Snad už není odvežena nikde daleko...
Zmrdi zasraný netahavý:sleduj inzerci na motorkáři,motoride.sk.aukro,také aukro. pl,dále ebay jak je tam verkäufer standort bude CZ zbystři,držím palce.
Možná by bylo dobrý trochu přiblížit okolnosti a způsob krádeže.Myslím jako jestli na ulici,v garáži,u pumpy a nebo tak něco.Myslím že by to mohlo být poučný pro nás ostatní abychom podobným případům mohli předcházet.
AHOJ, ted se dívám na ty ukradeny KTM co je na ně odměna 50 000, ten borec je z Písku sem se díval na mapy a je od tebe 1:30hod cesty. Bestak to sou stejny čorky...?! Kur_ám bych sekal hnáty!!!
Over than 250k km on BMW GS bikes
Držim palce ať se najde! Švárovi ukradli před pár lety v Praze K 1200 RS a za pár měsíců mu někdo volal, že jí viděl na moravě a někdo na ní vesele jezdí (poznali jí podle nálepky na levý kapotě, která částečně chyběla). Nakonec jí má zpátky. Určitě okolnosti a markanty rozepiš, protože jestli jezdí po ČR, tak by se najít mohla.
Přivázat za rám a protáhnout Zbytek zahrabat Měl jsi to v garáži nebo venku?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
no rozepisovat se neni moc o cem.....vecer byla a rano ne....detaily.....chromy na vyfuku byli posety malyma teckama jakoby od asfaltu nevim od ceho to bylo...kdyz se vylestilo tak zustavala maly male jakoby vpichy do chromu.ty hlavno poznavaci znaky jsem uz napsal co se daji najit beznou prohlidkou...jeste me napadlo...docela zasadni...ten malej radoby zadni blatnicek na kole byl prodrenej a nasledne varen ale je to videt ze je takovej nepravidelnej a ze byl opravovanej....taky na nem bylo nalepeny znak BMW ktery byl i vpredu na zobaku.cestovni plexi (vyssi nez normalni) a pres nej nalepena cerna izolacni paska protoze pod ni je to odrene od pridavne palubovky ktera je mezi plexi a puvodni palubovkou(tri spinace s vyraznym napisem On a OFF.to plexi taky bylo lepene na leve strane.to je asi vse.
Tak jen nejake info nove ...ke starému vlaknu :-)....motorku ukradli...a ejhle po 4 mesicich volaji policajti ze ji asi nasli...jedu se podivat jo...je moje.....cela ocesana (doplňky, drzaky na kufry,top-case...atd vse pryc...uplne zakladni varianta a ještě cela omlacena...asi jim několikrát padla).....za 4 mesice na ni najezdily 3 t km!!!!! a byla asi 30 km ode me. Vybrousene VIN....musel jsem delat nove a ještě cekal asi 4 mesice nez me ji policajti vydali....naslu ji u jednoho na zahrade...ten ji pry mel půjčenou ....a ten co mu ji pujcil ji koupil od jednoho a ten další uz nevi od koho....a jezdili na SPZ co patrila na CBR a byla ukradena v praze i s motorkou.
Tak jsem chvili jezdil , nejakou chvilku ,ale dali ji zabrat a umřela me převodovka....tak jsem ji dal do staje a nez jsem se dostal k oprave ubehl skoro rok (nebyl cas rekonstrukce baraku atd.) ....no a uz mam zase vse opraveno...technicky pohoda jen je holka trochu neesticka (odrena a tak) ,ale zacinam na tom delat...tak mam v inzerci ze koupim nejake doplňky atd.