Dobrý den.
Tak jsem to železo dovezl domů.Asi jsem se jak se říká na stará kolena zbláznil.Je to těžké drahé fouká na tom,ale když musíš tak musíš.Je to stříbrné
a máto označení 1150GS.Po dlouhém rozmýšlení jsem ty japonce raději vynechal a koupil něco tzv.na furt.Je mi 40 let.
JindraGS napsal(a):
Dobrý den.
Tak jsem to železo dovezl domů.Asi jsem se jak se říká na stará kolena zbláznil.Je to těžké drahé fouká na tom,ale když musíš tak musíš.Je to stříbrné
a máto označení 1150GS.Po dlouhém rozmýšlení jsem ty japonce raději vynechal a koupil něco tzv.na furt.Je mi 40 let.
JindraGS napsal(a):
Dobrý den.
nevím o čem mluvíš, na co narážíš a zda nás tady všechny chceš urazit úmyslně nebo Ti jenom tak uteklo?!?!
Jestli teda Ty jseš "stará kolena", to jako my ostatní jsme "omylem živí"???
Že ti je 40 je mi úplně fuk (kromě závisti..)!!!!!!
Viděl jsi někdy inzeráty:
"Koupím 15 let života za dobrou cenu, platím hotově"..?
nebo:
"Prodám 9 let, cena dohodou"?
Tak si to hodně užij a hodně a hodně dobrých kilometrů
Doc
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Nechtěl jsem tady nikoho urazit.Spíše jsem si posteskl jak ten čas letí.Motorku jsem koupil jako dovoz.Má najeto nějakých 38000 km.rok výroby je 2000.jestli ty kilometry odpovídají je ve hvězdách je bez servisky.Udělal jsem základní údržbu jako oleje,filry,svíčky,kompletní výměna destiček brzdovky a tak.Jo ještě jsem zapoměl na KN filtr a výfuk Leo Vince.Zatím to jezdí bez potíží takže u mě dobrý.
JindraGS napsal(a):
Dobrý den.
buenos kilometres! 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Teda chlape. Jak "na stará kolena"?? Jak "zbláznil"?? Loni jsem si k 42-tinám pořídila první motku v životě - 650gs a letos ji vyměnila za 1200. Na motce mám pocit, že mi život zase začíná a s každým najetým tisícem mládnu alespoň o rok
Letos najeto 14 tis. a jestli to takhle půjde dál, asi začnu brzy zase nosit plenky
Takže mladíku, přeju hodně pohodových kilometrů a někdy na cestě ahóóój
Co bychom si namlouvali,telo zacina starnout ve 27letech.To je lekarsky fakt!40 mi jeste neni,ale ty roky zacinam cejtit.Ze to staři clovek oddaluje jak muze je jedna vec,ze je to rok od roku trochu horsi je vec druha.Ale chapu,ze je tezke si to priznat.
Jinak ke koupy gratuluji a preju bezproblemove kilometry!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Mně teď zrovna tak bolej záda, že mám pocit, že si nechci představovat, co bude za těch deset let. A pak 20, 30 atd. Ne vážně, u nás v rodině všichni pracují tak do 80ti v plné síle, takže když nějaký "dědoušek" tvrdí v 60ti, že je starej, nevím jestli se mám smát nebo ho litovat. Prostě je to hlavně o nátuře, jak kdo svůj věk (vlastně jakejkoli) bere. Čili Jindro, jestli jsi to s těma starejma kolenama myslel vážně, tak teď už v sedle tý krásky (a ne žádnýho kusu železa) budeš jen a jen mládnout a k tomu a ke spoustě šťastných kilometrů Ti držím palce. Jo a VÍTEJ!
PS: hoď taky časem nějakou fotečku, jak Vám to klape Maiali nel Fango!
JindraGS napsal(a): Nechtěl jsem tady nikoho urazit.Spíše jsem si posteskl jak ten čas letí.Motorku jsem koupil jako dovoz.Má najeto nějakých 38000 km.rok výroby je 2000.jestli ty kilometry odpovídají je ve hvězdách je bez servisky.Udělal jsem základní údržbu jako oleje,filry,svíčky,kompletní výměna destiček brzdovky a tak.Jo ještě jsem zapoměl na KN filtr a výfuk Leo Vince.Zatím to jezdí bez potíží takže u mě dobrý.
Mno...... však si nás neurazil, ale trochu srandy musí být, aby se "novejm" trochu "stáhla prdelka" ....nic ve zlým, asi jako na vojně s rekruty..
vítej do party, tak to bylo myšleno...
P.S. myslím že na tom modelu se nemusíš tolik bát těch kilometrů, při rozumné údržbě vydrží opravdu mnoho, i kdyby Ti někdo přetočil tachák o sto tisíc (o dvě stě by to byla sviňárna, že ano...)
Upravil Doc dne 01.09.2010 07:13
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Já si pořídil Bobše po 40 a hlavně po 15 letech, co jsem neseděl na dvou kolech Zatím žiju A kilometery na tacháči beru jako informaci. Udělal jsem vlastní dathline a jedu na "své"
Upravil Medik dne 01.09.2010 08:15
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
svatunice napsal(a):
Teda chlape. Jak "na stará kolena"?? Jak "zbláznil"?? Loni jsem si k 42-tinám pořídila první motku v životě - 650gs a letos ji vyměnila za 1200. Na motce mám pocit, že mi život zase začíná a s každým najetým tisícem mládnu alespoň o rok
Letos najeto 14 tis. a jestli to takhle půjde dál, asi začnu brzy zase nosit plenky
Takže mladíku, přeju hodně pohodových kilometrů a někdy na cestě ahóóój
Ty plenky jednou budeme ZASE nosit všichni.
Jinak vítej ve společenství těch "divnejch" motorek u kterejch se můžeš za jízdy pokochat pohledem na motor a správnejch lidí. Který časem poznáš...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
JindraGS - Ty jsi z Olomooca? To se muzeme skocit projet az se v patek vratim z prace v Reichu.... pac jsem v Olomouci skoncil... manzelka nechtela z baraku do bytu, tak jsem se stehoval ja.
...gratulace k oblude...
EDIT: ...za rok a pul budu taky stary koleno.
Upravil Bubak dne 01.09.2010 10:08
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure