Máte někdo přehled o zvyšování výkonu na F 650 GS. Někdo mi tvrdil , že se dá zvýšit výkon z 25kw na 37kW výměnou compu. Pokud si všimnete některých inzerátů tak někde píšou 25kW někde 37. Dokonce to v jednom inzerátu borec psal, že má zvedlý výkon na zmiňovaných 37kW
Zdar pokud projdeš temata tak určitě něco najdeš a myslím si že to bude jen mechanická věc jen jinej doraz plynovejch lanek na klapce!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Je tam jinej doraz a myslim že se přehodí lanko na kladce do ty druhy drazky. Žádná výměna ŘJ to je snad u dost japonskejch motorek. V tomhle případě BMW simply clever jardajerman@seznam.cz
JardaGS650 napsal:
Je tam jinej doraz a myslim že se přehodí lanko na kladce do ty druhy drazky. Žádná výměna ŘJ to je snad u dost japonskejch motorek. V tomhle případě BMW simply clever
nemáš pravdu! je tam "plomba" v tvru "L" která má vytetovany svoje číslo Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
JardaGS650 napsal:
Je tam jinej doraz a myslim že se přehodí lanko na kladce do ty druhy drazky. Žádná výměna ŘJ to je snad u dost japonskejch motorek. V tomhle případě BMW simply clever
nemáš pravdu! je tam "plomba" v tvru "L" která má vytetovany svoje číslo
nevim teda co mas na mysli ale ja rikal ze je tam jinej doraz - ano, to je ten plisek tvaru L s vyrazenym poctem kw - a kladka na kterou se lanko uchyti ma dve drazky. Rekl bych ze je to proto aby si s 25 kw nemel kratsi chod plynu nez se 37 kw, kdyz je tam ten doraz. jardajerman@seznam.cz
není, máš pravdu že tam jsou dvě dírky na kolíbce ale když odděláš to "L"ko tak to máš otevřeny. veř mi!
Upravil lako dne 22.11.2010 20:41
Certified off-road instructor
TOLI napsal:
A kde ti pak bude držet bowden když odděláš Lko???
Diky zrovna sem chtěl reagovat, to eLko tam das zpatky jiny, takovy aby slo lanko primo do ty spravny drazky v kladce. Ver me !
Upravil JardaFGS dne 22.11.2010 20:57
jardajerman@seznam.cz
je tam druhej takovej bazmek kterej drží bovden a je na tech stejnejch dvouch šroubech! už sem to dělal tak mi nevykládejte že je to jinak!
je to práce tak na 20minut a máš otevřeno/zavřeno
Upravil lako dne 22.11.2010 21:07
v závěru to funguje tak že když to máš zavřeny tak otočíš rukojení jen tak do cca 2/3. mám to vyzkoušeny... sou tam eště takovy šrouby na hvězdičky co mají uprostřed takovej šušeň abys na to nenasadil normální torxy..
lako napsal:
v závěru to funguje tak že když to máš zavřeny tak otočíš rukojení jen tak do cca 2/3. mám to vyzkoušeny... sou tam eště takovy šrouby na hvězdičky co mají uprostřed takovej šušeň abys na to nenasadil normální torxy..
Sám seš šušen kuo si nějakou značkovou sadu a máš to tam jak normální torx tak ten dutej!! ... servis a diagnostika BMW Motorrad
lako napsal:
Sorry ale nevim o cem se hadas. Psal sem to uz v 1. prispevku akorat si myslim, ze kdyz jeste prehodis to lanko v ty kladce do jiny drazky, tak ti jde plynova rukojet v celym rozsahu i pri 25 kw a ne do nejakejch 2/3, aspon me to tak prijde.
jardajerman@seznam.cz
hoši asi máme pravdu všeci já mám model 2004 a mám tam uplně něco jinyho!!!Certified off-road instructor