Určitě - na objednávku cokoliv. 100% se domluvíš. Nedávno přivezl kamarádovi kamaráda krásnou zachovalou "bondovku" R1200C z roku 1999 s najetými necelými 6000km - jako novou. ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Přitáhne ti co chceš, mě přitáh BMW a pak i KTM a to pro BMW to bylo pěkně daleko. Moto jsem měl vybrané sám, takže naúčtuje km a hotovo.
Aktualne 1250 GSA HP
SpeeGo napsal:
No BMW by to bylo ale S 1000 RR, takže trochu z jiného soudku.
Ahoj p.Bohuslave jsem taky Bohuslav tak se určitě dohodnem.
Přivezl jsem již 3 RR není problém je to jako s GS pěkná se servisní dokumentací,hlavně nebouraná,u těchto RR je důležitý aby to nelítalo po okruhu,ale pěkně se Helmut kochal a pak ho to přestalo bavit to jsou nejlepší kaufy.
Ahoj Bobe.
Mel bych narocnejsi vyzvu.
Co nejaka roztomila vylozene holcici zalezitost, treba Vespa? By byla zvladnutelna nejaka krasavice do kvetna?
Pája
paja1 napsal:
Ahoj Bobe.
Mel bych narocnejsi vyzvu.
Co nejaka roztomila vylozene holcici zalezitost, treba Vespa? By byla zvladnutelna nejaka krasavice do kvetna?
Pájo co jsem viděl tak nevím proč,ale ty 125 at už malé varadero,crf nebo co chtěli kluci přivézt tak jsou v rajchu dost drahý a sehnali jsme levněji c č.r. je potřeba sledovat inzerci a počkat na náhodu někohoto to přestane bavit a prodává.To samé s malejma skůtrama nemám tam páky a odběry abych dostal lepší cenu než na GS,kde jsem si Helmuty za 15 let rozmazlil plzní a můžu s nima při odběrových paketech jednat o ceně.
Danovec napsal:
A co 650 GS Bobe? Pokud bude mít manželka rameno v pohodě, tak budu jedno potřebovat...
.. asi se časem také přidám Moje "nová" přítelkyně si chce na jaře dělat řidičák na motorku a budeme pravděpodobně shánět nějakou pěknou F650GS s jedním hrnkem rotax
(ch)stepan
No a Bob nevozí jen BMWačky ale i Hondice
Vybral jsem si ji sám na mobile.de a Bob zařídil převoz a papíry. V Pátek jsem pro ni jel k Bobovi a až na pár drobností, kdy helmut neutáhl to co měl bylo vše v cajku. Voňavka jako prase, kdo byl na Radarce mohl vidět
Takže Bobe ještě jednou díky
No a může se začít tunit
Upravil swat dne 10.04.2018 11:17
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Nový Kanárek do ČR od Boba. Co říci, na doporučení od bratra jsem jednoho dopoledne navštívil Bobovi WWW stránky. Byla tam. Klasika R1100GS (97, kanárková). Po krátké komunikaci večerní návštěva a večer už byla moje.
S Bobem bezproblémová komunikace. Dokumentace k moto po pár dnech od Boba připravena v takovém stavu, že Kanárek měl po týdnu SPZ. Moto vrčí, jezdí, bliká, svítí a já nemám co více k obchodu dodat. Díky Bobe
Metuje přiložený následující obrázek:
Taky se pridavam ke spokojenym zakaznikum boba. všechno v klidu a v pohode. Dokumenty pripraveny jak bylo potreba takze i prihlaseni moto taky bez jedineho problemu.
super komunikace, bob mi vysel vstric i casove(zrovna jsem odjizdel na par dni pryc kdyz jsem moto kupoval, takze to se mnou nemel lehky). Fakt super. Díky moc!
Re4DeR přiložený následující obrázek:
Také se musím připojit k chvále Boba. Loni mi přivezl moc pěkné F650GS, motorka v pohodě, jednání super, dovezl mi ji až domů, udělal u ní servis a připravil všechny papíry k přihlášení. Stačilo dojít na úřad pro značky a celou sezónu bez problémů jezdit.