praskin napsal:
Kurna krtku,prodal si motorku f 650 gs,peníze(část) si investoval do auta na plyn,ale mohl si napsat,že máš ještě Jawu,nebo už nemáš ani tu?Podle mě máš na učtě,víc než já.
Jen tu napiš,co sháníš za práci(co zvládneš za práci) a co by si chtěl za motorku.Jen když se tu vážně sbíraj peníze,tak co od tebe můžemem čekat.seriozního.
mám omezení s koleny a tak i když mě někdo protlačí do firmy dr.voštěp mi ukáže dveře,ano něco mi z gs zbylo ale musím poplatit byt a jiné pohledávky a tak když to polepím co mi zůstane když jsi nezaměstnanej tak víš že jsou jiné přednosti kam odtíkaj rantále to snad vi každej že jo?mějte se mnou strpení a drže mi dnes palce v 16h at mám konečně štěstí a bude o de mě klid na vždy.krtek
Bob napsal:
Nemám slov a myslím si,že si Krtek z nás dělá srandu,to nemůže vymyslet a napsat 45letej chlap.
Dám ti malej návod nezapomenu na našeho kolegu zde z fora nemůžu ho jmenovat kterej mě vyprávěl na srazu u piva jak dělá ve státních službách a oni nesmějí mít vedlejšák,ale strašně chtěl 1200 gs a z 15000kč netto by si na ní nikdy nenašetřil,takže točil načerno 2xtýdně španělsko pro kámoše kterej ho vyplácel cash nespal 2 dny a pak šel rovnou do služby a nyní jezdí s náma a má jednu z nejhezčích 1200 gs tento známej má můj obdiv.
V dnešní době kdy není zádné omezení jako když jsem já chtěl jít dělat do rajchu,rakouska typu pracovní povolení apod pokud nejseš okurka a snažíš se tak práci a peníze vyděláš.
Jarda 900pro můj dobrej pocit hod mě do PM č.ú. něco ti pošlu
Podle mne o hodne horsi pristup,nez poslat nekomu penize na motorku.Pokud jsem penize poctive vydelal,tak nikomu neni nic do toho jestli je dam na charitu,poslu krtkovi nebo je propiju a prokourim.
Jestli nekdo dela ve statnim a ma tolik volneho casu,tak se nedivim,ze si to misto drzi i za ty prachy.Jestli se zavaze k tomu,ze nic jineho delat nebude a dela tak to urcite neni spravne.
Sami jsme v autodoprave meli problem s konkurenci,ktera zamestnavala ridice pouze na cerno a neplatila za ne socialni ani zdravotni.To se pak cenou tezko konkuruje.A samozrejme jsou na tom biti na vyplatach i radne zamestnani zamestnanci.A zrovna tak ten statni zamestnanec bere praci nekomu jinemu,protoze kdyz za nej pojisteni plati stat,tak je pro toho zamestnavatele samozrejme levnejsi.
Tohle je pouze podpora sede ekonomiky,podpora zamestnavatelu,kteri kurvi ceny ostatnim a poradne nikoho nezamestnaji.Ty penize vydelava nepoctive jak ten zamestnavatel,tak ten statni zamestnanec.A chvalit tenhle princip je spatne.Proto to u nas v republice funguje tak jak to funguje.
Proti tomuhle je poslani poctive vydelanych penez nekomu na motorku uplna malichernost.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Nikdy když někdo něco potřeboval jsem mu dal i peníze nebo benzin a nic jsem nechtěl zpět, jen aby to poskytl dalšímu až to bude potřebovat.Tět jsem potřeboval já, ale už od vás nic nechci pár lidi se našlo co jsou fér ti ostatní se mě asi bojí a bych na tom nezbohatl,je mi vás líto.
Upravil michal krtek dne 04.04.2013 07:55
Bob napsal:
Nemám slov a myslím si,že si Krtek z nás dělá srandu,to nemůže vymyslet a napsat 45letej chlap.
Dám ti malej návod nezapomenu na našeho kolegu zde z fora nemůžu ho jmenovat kterej mě vyprávěl na srazu u piva jak dělá ve státních službách a oni nesmějí mít vedlejšák,ale strašně chtěl 1200 gs a z 15000kč netto by si na ní nikdy nenašetřil,takže točil načerno 2xtýdně španělsko pro kámoše kterej ho vyplácel cash nespal 2 dny a pak šel rovnou do služby a nyní jezdí s náma a má jednu z nejhezčích 1200 gs tento známej má můj obdiv.
V dnešní době kdy není zádné omezení jako když jsem já chtěl jít dělat do rajchu,rakouska typu pracovní povolení apod pokud nejseš okurka a snažíš se tak práci a peníze vyděláš.
Podle mne o hodne horsi pristup,nez poslat nekomu penize na motorku.Pokud jsem penize poctive vydelal,tak nikomu neni nic do toho jestli je dam na charitu,poslu krtkovi nebo je propiju a prokourim.
Jestli nekdo dela ve statnim a ma tolik volneho casu,tak se nedivim,ze si to misto drzi i za ty prachy.Jestli se zavaze k tomu,ze nic jineho delat nebude a dela tak to urcite neni spravne.
Sami jsme v autodoprave meli problem s konkurenci,ktera zamestnavala ridice pouze na cerno a neplatila za ne socialni ani zdravotni.To se pak cenou tezko konkuruje.A samozrejme jsou na tom biti na vyplatach i radne zamestnani zamestnanci.A zrovna tak ten statni zamestnanec bere praci nekomu jinemu,protoze kdyz za nej pojisteni plati stat,tak je pro toho zamestnavatele samozrejme levnejsi.
Tohle je pouze podpora sede ekonomiky,podpora zamestnavatelu,kteri kurvi ceny ostatnim a poradne nikoho nezamestnaji.Ty penize vydelava nepoctive jak ten zamestnavatel,tak ten statni zamestnanec.A chvalit tenhle princip je spatne.Proto to u nas v republice funguje tak jak to funguje.
Proti tomuhle je poslani poctive vydelanych penez nekomu na motorku uplna malichernost.
Pavle kluk chtěl motorku tak jezdil ve svým volnu u kámoše ,vydělal si na moto a skončil nic víc nic mín byl to pouze muster,že to jde když se chce.
Probereme u pivka u legendárního Hanibala,Simonky,Božky
Bob napsal:
Proti tomuhle je poslani poctive vydelanych penez nekomu na motorku uplna malichernost.
Pavle kluk chtěl motorku tak jezdil ve svým volnu u kámoše ,vydělal si na moto a skončil nic víc nic mín byl to pouze muster,že to jde když se chce.
Probereme u pivka u legendárního Hanibala,Simonky,Božky
Neboj ja vim.Spis jsem chtel naznacit,ze ne vse co se zda spravne spravne je a naopak.Spis jde o to nemoralizovat a spolehat na to ze kazdy ma svuj rozum a at si dela co chce,pokud tim neskodi ostatnim.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To jsem mel na Brně jezdil sem s autoškoláckejma motorkama tady mužu akorat jedno nikoho tu neznám kdo by mi třeba jen pujčil třikolku
Upravil michal krtek dne 04.04.2013 20:28
michal krtek napsal:
Nikdy když někdo něco potřeboval jsem mu dal i peníze nebo benzin a nic jsem nechtěl zpět, jen aby to poskytl dalšímu až to bude potřebovat.Tět jsem potřeboval já, ale už od vás nic nechci pár lidi se našlo co jsou fér ti ostatní se mě asi bojí a bych na tom nezbohatl,je mi vás líto.
Jojo,závist je vlastnost v čechách hojně rozšířená to u nás KLDR si nic nezávidíme.protože nic nemáme
michal krtek napsal:
Jojo,závist je vlastnost v čechách hojně rozšířená to u nás KLDR si nic nezávidíme.protože nic nemáme
Jestli máš v KLDR internet, tak musíš minimálně leštit Kimovi jeho žlutej klacík.H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
michal krtek napsal:
To jsem mel na Brně jezdil sem s autoškoláckejma motorkama tady mužu akorat jednonikoho tu neznám kdo by mi třeba jen pujčil třikolku
Hele Haviři-Valciři četl jsem to 3x můžeš mě to prosím přeložit do češtiny co si tím myslel???
Upravil Bob dne 04.04.2013 08:23
michal krtek napsal:
taky jsem se k tomu nechtěl vyjadřovat, neboť jsem si myslel, že nehulíš...teď jsem si myslím, že jo. Není potřeba, aby každý napsal větu, která dává smysl, ale chovaní by se dalo změnit. Chodí k mé práci jeden bezdomovec a vždy začal větu ,, pana prosím nemohl by jste mi dát cigáro ? ,, vždy ho dostal. Teď jednou za týden zametá co mu řekneme a dostává celou krabičku. Nikdy nezačal takto :
potřebuju rantále asi tak 50.000tkč
ještě mám návrh : 1. v TT hledají spolupracovníka...a ještě na tobě můžou postavit reklamu. 2. přijeď sem, domluvím ti ve třech autoškolách, že ti půjčí motorku a ještě si uděláš u nich průkaz učitele. Jezdit pak můžeš od jara do podzima a zezadu se dívat na mladý holky.
ps. vše je pod podmínkeou, že přestaneš HULIT
Upravil pepanek1150 dne 04.04.2013 08:34
všude dobře.....doma GSA
michal krtek napsal:
já sem abtinent nekuřák a na tvé p**o s**u
Na oběšence jsi tedy dost ukecanejLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz