MilKal napsal:
Hlásim smrtelnou rýmičku! Tak asi nic . Možná v neděli on.
Jak je Marcel?
Zdar no to si taky dopad :-), já se tak nějak zotavuju a pokud to půjde tak na to v neděli vlezu, akorát by ste museli bejt ve střehu, protože jí už sám neuzvednu. Ty voe já bych sežral krávu i s chlupama a zapil to litrem pořádnýho kafe Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Tak dnes mám díky Milanovi do zásoby novou zadní Karoo T a dle informací od něj a informací z webu metzelera tyhle pneu končí resp skončili a běží doprodej. Kdo má z vás zkušenosti s TKC ? jaké jsou v porovnání s KarooT nebo jít do něčeho uplně jinýho?
K Mitasu mam nějak psychickej blok, do toho jít nechci.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Macek01 napsal:
Tak dnes mám díky Milanovi do zásoby novou zadní Karoo T a dle informací od něj a informací z webu metzelera tyhle pneu končí resp skončili a běží doprodej. Kdo má z vás zkušenosti s TKC ? jaké jsou v porovnání s KarooT nebo jít do něčeho uplně jinýho?
TKC najedou víc, ale nečistí se tak dobře a nevedou tak dobře stopu a to hlavně předek....
Jinak zadek TKC když taháš tak taky umí zmizet před očima....mě se osvědčila dopředu TKC80 a zadek Mitas....je tvrdá a neubejvá...
Tom
Macek01 napsal:
ty hade jeden jak to porát děláš,samá sleva a akce asi tě ujedu
Upravil Maarty 82 dne 07.05.2014 11:14
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Macek01 napsal:
To víš s Mackem jsem se pároval
Jinak gumy jsou za normální cenu z Megamoto .Pouze jsem měl cestu kolem.
Příští týden jedu znova, tak jestli potřebujete gumy, tak je přivezu!
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Macek01 napsal:
To víš s Mackem jsem se pároval
oki. Tak mi pisni do Pm číslo ?čtu a cenu. Vzal bych dvě na zadek ty Tčka co Macek dekuji uctivě Piju a kouřím za West UPS Bohemia
oki. Tak mi pisni do Pm číslo ?čtu a cenu. Vzal bych dvě na zadek ty Tčka co Macek dekuji uctivě [/quote]
objednáno Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Ja to Milanovi na vyjizdce rikal, ze to nebyl dobrej krok s tema jeho ostrejma karoo davat je pryc (tada pro nej)
Zitra teda jen ja a Kali?? A v nedeli bych to videl od 9,10 sraz? Kde?
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
petrguss napsal:
Ja to Milanovi na vyjizdce rikal, ze to nebyl dobrej krok s tema jeho ostrejma karoo davat je pryc (tada pro nej)
Když jsem tě viděl , jak na těch gumách válíš Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
petrguss napsal:
Když jsem tě viděl , jak na těch gumách válíš [/quote]tak jsi zamackl slzu v oku a zavzpominal jak to bylo krasny ))
Heled jedes zejtra s mladasem??
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
2 Kali: Odkaz na ty kufry: http://www.bgv.wz...page6.html Hugitka má ten model BGV5, ale Tvojí motorce by slušela i ta verze BGV4 a navíc jsou levnější. No a někomu se třeba líbí víc hranatý rohy, takže mrkni na to. Já když se jich dotazoval na ceny topcase, tak mi udělali lepší cenu, než je na webu a hlavně pro ně není problém udělat jakýkoliv rozměr.
MilKal napsal:
znamenám si Michal 1xBreneke
To nekupuj, mám je doma...
Upravil xHackerM dne 07.05.2014 20:22
petrguss napsal:
Když jsem tě viděl , jak na těch gumách válíš
tak jsi zamackl slzu v oku a zavzpominal jak to bylo krasny ))
Heled jedes zejtra s mladasem??[/quote]
Jo dost jsem si nadával
Jinak zítra nejedu (rýmička)!
Dnes proběhla léčba teplým rumem (Penny za 129,-) a začínají se projevovat vedlejší účinky.Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
xHackerM napsal:
2 Kali: Odkaz na ty kufry: http://www.bgv.wz...page6.html Hugitka má ten model BGV5, ale Tvojí motorce by slušela i ta verze BGV4 a navíc jsou levnější. No a někomu se třeba líbí víc hranatý rohy, takže mrkni na to. Já když se jich dotazoval na ceny topcase, tak mi udělali lepší cenu, než je na webu a hlavně pro ně není problém udělat jakýkoliv rozměr.