strogas napsal:
Já se přidán,až podle toho v jakým stavu se probudí moje tělo,čas jsem zaregistroval 9:00 ale není tu kde (start)
Start doladime, tvoje telo se jiste probudi vporadku!!! Kali, kde ti zacina ta trasa, rikal jsi okolo Tremosny, Kaznejova?? Tak start dame nekde nad Plzni?
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Ahoj.
Já abych řekl pravdu, tak taky nevím jestli pojedu. Jsem celý týden v Říčanech za prací a v pátek dorazím domů na víkend. Doma se mně nemůžou nabažit, tak že jsem ještě nepodal ani návrh. Navíc mně Švára umyl motorku, vypadá to hrozně!
Večer se rozhodne. Kde a v kolik je sraz? V devět vím, ale kde?
Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
Kluci trasu nemam je to jenom pokus omyl. Jestli mate nejakou trasu co chcete jet muzem jet tu vasi. Chtel jsem to jenom zkusit ten kaznejov a okoli ale nic konkretniho tam neznam. Tak aby ste pak nebyli nastvany. Dneska sme byli okolo stribra a tam je to taky nadhera. Takze kam pojedem je na vas pokud mate neco svyho nebranim se pomud chcete zkouset tak taky muzem
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
sraz bych viděl v 9:00 v Chrastu na té malé pumpě - tady http://mapy.cz/#!...mp;c=R-t-c OK?
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
pro mě za mě se můžeme třeba motat a hledat cesty okolo Kaznějova (sám jsem tam už na nějaký turistický trasy koukal, kolem Střely jestli tam nebudou zákazy, tak to bude pěkný) a pak se stáhnout okolo Berounky na tu Javornici, tam dát buřtíky a kolem druhý hodiny jsme doma... takže kali, strogas, marty, tom, já, možná roman, na koho jsem zapomněl? Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Já znám lehkej offík od Dolního Hradiště do Kanějova, pak něco z Rybnice by se našlo, ale jinak v tomhle směru jsem OUT.....jezdím spíš na Plzeň sever....
Kdyžtak chvilku počkáme Mě to ukazuje, že by to počasí mělo být zítra pěkný a déšť teď jen cca max hodinu, tady u mě je krásně. Já zítra vyrážím tak v 8:15, abych to na pohodu stihnul do Chrastu na 9...
Hele a budem dávat ty buřty nebo ne?Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS