strogas napsal:
já se taky přidám k poděkování za krásnou neděli,zase jsem o něco zkušenější Kali,doufám,že ti nešla kamera když se mi ,,dařilo"
mam takovej pocit ze tvojepady tam asi nejsou protoze jsem se na tebe nikdy nedival takze jses tam uz rovnou na zemi. Promin
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
tak i já se přidávám s přáním všeho nej Hugitce
nápad s On/off a pak se někde slézt není špatnej, jen bude o tom trefit čas setkání, páč víte jak to v tom offu je, když zapadneš do bahna na půl hodiny...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
souhlasím....on road a nějaká polnacka, sotolinka k lesu na setkání no problem...ale velký brody atd. Už je moc...mám zakázáno odkládat motorku na zem
Upravil Carlos GS reVamp dne 12.05.2014 08:12
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
petrguss napsal:
nápad s On/off a pak se někde slézt není špatnej, jen bude o tom trefit čas setkání, páč víte jak to v tom offu je, když zapadneš do bahna na půl hodiny...
Mělo by to své výhody se zdržet - rozdělaný oheň a opečený buřty
Mobilní spojení +Intrecom nás zachrání Piju a kouřím za West UPS Bohemia
xHackerM napsal:
Komaxit - máte na to někdo někde známost, než to dám k Baumrukovi nebo k nádraží?
Mám v Tachově kamaráda ,teť jde o to jestli na to nespěcháš tak to tam o víkendu hodím a za týden z5. Jinak se to asi nevyplatí tam jet .Je to na tobě Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Maarty 82 napsal:
Mám v Tachově kamaráda ,teť jde o to jestli na to nespěcháš tak to tam o víkendu hodím a za týden z5. Jinak se to asi nevyplatí tam jet .Je to na tobě
No taky záleží kolik by za to chtěl.
Komaxit to na sobě už má, ten se musí otryskat a dát nový - originál rámy na kufry Touratech.
Jestli by to bylo za dobro, tak se mi vyplatí počkat, ale jinak to nechám udělat tady a je to bez starostí.
komplet rámy na kufry na ADV 350-500kč i s pískováním.Přesně si to nepamatuju :-( Bohužel je chudý podnikatel,tak mu kačky dávám ze slušnosti.Jinak hlavně si dávej bacha kam to dáš,některý komax. např z origo alu kol nejde moc dobře dolů ,tak jsou experti co to fláknou na oheň a opálí to!!!!grr přitom to stačí obalit hadrem namočeným do aceton ředidla a igelitu a do rána to změkne a jde to lépe na pískovačce dolů.
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Maarty 82 napsal:
komplet rámy na kufry na ADV 350-500kč i s pískováním.Přesně si to nepamatuju :-( Bohužel je chudý podnikatel,tak mu kačky dávám ze slušnosti.Jinak hlavně si dávej bacha kam to dáš,některý komax. např z origo alu kol nejde moc dobře dolů ,tak jsou experti co to fláknou na oheň a opálí to!!!!grr přitom to stačí obalit hadrem namočeným do aceton ředidla a igelitu a do rána to změkne a jde to lépe na pískovačce dolů.
No tak to je krásná cena. Podobnou mi napsal i Baumruk, ale už se mi nevyjádřil k tomu, jestli je to za rámy z jedné strany nebo komplet. Prý to potřebuje vidět. Když si za to řekne nesmysl, tak se na něj vykašlu a dovezu Ti to rovnou i s penězma pro kámoše.
Maarty 82 napsal:
No tak to je krásná cena. Podobnou mi napsal i Baumruk, ale už se mi nevyjádřil k tomu, jestli je to za rámy z jedné strany nebo komplet. Prý to potřebuje vidět. Když si za to řekne nesmysl, tak se na něj vykašlu a dovezu Ti to rovnou i s penězma pro kámoše.
Jasný buť mi to nech u Macka,nebo si dáme randevue v pátek
Piju a kouřím za West UPS Bohemia