Už chápu to křesťanské ďábel má mnoho podob!
Kdy se pojede ? Sudety lákají!
Jel bych asfaltový offroud .
Teď v sobotu jsme jeli s princeznou...Plzeň,Domažlice, furth im Wald,lohberg,lam,žel. Ruda, Klatovy, Plzeň.... Mám sice nejradši nějakou třetí třídu mezi vesnickama, ale tohle bylo taky fajn....kolem toho lohbergu nádherný cesty...
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Teď v sobotu jsme jeli s princeznou...Plzeň,Domažlice, furth im Wald,lohberg,lam,žel. Ruda, Klatovy, Plzeň.... Mám sice nejradši nějakou třetí třídu mezi vesnickama, ale tohle bylo taky fajn....kolem toho lohbergu nádherný cesty...
Ja Ja das Bayern natyrlich!
taky jezdíme a paráda.Většinou skončíne v Rudě v Cafe Charlote
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
Jo na germánský straně je to super ,utažený zatáčky pěkný asfalt,jen těch lidí v týdnu je to super,tahal jsem tam ještě xx1100 za plyn jinak ze železný to vem na Hamry nebo na Hojsovku,ale nevím jak to tam vypadá z asf ? už jem tam dlouho nebyl .Joo až tě to přestane bavit leštit ,tak se ukaž na lehounkým ofíčku rád tě taky poznám Piju a kouřím za West UPS Bohemia
...pěkný polnacce bez obřích koleji se nebráním, to jezdím i s batuzkem. Leehounkymu offu se úplně nebráním...ale fakt lehkymu, byla by škoda házet reVampa na zem ale vidím to až příští sezonu....v zimě chci koupit karoo3. Jinak na setkání se chystám s vámi už dlouho, ale je to těžký s časem. Klidně někdy přijedu na místo srazu a pak se oddelim na on road kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Tam je to fakt parádní. Jezdím tam moc rád. Zatáčky v okolí "Velkého Javoru" jsou super. Zrovna tam jedu teď o víkendu (každoročně za kamarády do Všerub na sraz BMW "K" modelů). Ona celá ta německá strana Šumavy je skvělá.
Ten nedělní výlet mně moooooc zajímá. Hlavně ta trasa kde se padá! Viděl jsem tu jedinou fotku, doufám že není poslední a že bude i nějaké video? Určitě bych si jí s někým projel, kdyby byl doprovod? Velké brody doslova lákají, zatím jsem projížděl až na bahení vijímky samou mělčinu, co vy na to (Martine a Petře)?Není špatné počasí!! Je jen špatně oblečený motorkář!
romanhavlon napsal:
Ten nedělní výlet mně moooooc zajímá. Hlavně ta trasa kde se padá! Viděl jsem tu jedinou fotku, doufám že není poslední a že bude i nějaké video? Určitě bych si jí s někým projel, kdyby byl doprovod? Velké brody doslova lákají, zatím jsem projížděl až na bahení vijímky samou mělčinu, co vy na to (Martine a Petře)?
Jdu si koupit šnorchl a potapěcký brejle :-D
Brody pojedem příště,ale to bude chtít Toma ,aby nás tam ještě protáhl :-) Jinak to byla dost dobrá cesta Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Jo na germánský straně je to super ,utažený zatáčky pěkný asfalt,jen těch lidí v týdnu je to super,tahal jsem tam ještě xx1100 za plyn jinak ze železný to vem na Hamry nebo na Hojsovku,ale nevím jak to tam vypadá z asf ? už jem tam dlouho nebyl .Joo až tě to přestane bavit leštit ,tak se ukaž na lehounkým ofíčku rád tě taky poznám
No to abych si do vejfuku narval bramboru jinak dam za flastr víc než za podvozek Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
romanhavlon napsal:
Ten nedělní výlet mně moooooc zajímá. Hlavně ta trasa kde se padá! Viděl jsem tu jedinou fotku, doufám že není poslední a že bude i nějaké video? Určitě bych si jí s někým projel, kdyby byl doprovod? Velké brody doslova lákají, zatím jsem projížděl až na bahení vijímky samou mělčinu, co vy na to (Martine a Petře)?
Jdu si koupit šnorchl a potapěcký brejle :-D
Brody pojedem příště,ale to bude chtít Toma ,aby nás tam ještě protáhl :-) Jinak to byla dost dobrá cesta
No koukam, že další hadry na moto co budem kupovat budou neoprény (Milan už je doma má.)
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
romanhavlon napsal:
ja bych ten zacatek (tam jak Tom parkoval ve krovi) asi trefil
To aby jsme opravdu zacali resit sani nad nadrzi Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Jenze nas to bavi zrovna na tech nasich tezkotonaznich hrosich My totiz chceme jezdit a ne opravovat nejaky jednovalec Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
xHackerM napsal:
Hele, to Vás to na těch boxerech fakt baví? Si pořiďte nějaký starší střepy do terénu, aby to mělo značky a vyblbnete se líp a levněji...
starší střepy? už máme néé ,
Takhle při offu funguje skvěle týmová práce při zvedání tlačení a tahání ,to by odpadlo Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Tak kluci, až na hlídání si stravy jsem ready a připraven :-) Takže příště se připravte i na moje blbý kecy Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Macek01 napsal:
Tak kluci, až na hlídání si stravy jsem ready a připraven :-) Takže příště se připravte i na moje blbý kecy
Tak parada! To uz by to mohl mit v kupe i Michal ne?
No a kdy teda bude to priste?? Hm?
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS