xHackerM napsal:
Proč ne, ale všechno má své meze...
Za sebe si myslím,že lepší 10x lehnout do bláta než 1x na silnici !!!
V lese tě nesestřelí víkenďák co tě nevidí skrz zaprášený sklo proti slunku Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Však já proti tomu nic nemám. Ale jezdit raketu, válet motorku z boku na bok a sčítat škody mě jaksi nebaví. Běžně jezdím off ve dvou a nedělá mi to výrazné problémy. Na mokru nejezdím, nemám na to obutí.
Neblázni raketu nikdo nejezdí,a škoda po třech víkendech .Prasklý svár na padáku ,který byl už cca 90% zlomený už když jsem to koupil .Povolené zrcátko Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Maarty >> konec kecání, jde se kroutit preclíkem právě jsem se dohodl s tvým šéfem, zítra jedeš pod štěpkovač Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
xHackerM napsal:
Však já proti tomu nic nemám. Ale jezdit raketu, válet motorku z boku na bok a sčítat škody mě jaksi nebaví. Běžně jezdím off ve dvou a nedělá mi to výrazné problémy. Na mokru nejezdím, nemám na to obutí.
O tom to není...
To je o:
- Adrenalinu
-překonávání výzev
-překonávání sám sebe
-zlepšení svých jízdních dovedností
-a jsem v přírodě
- + o tom, že kolem komína na asfaltu mě to nebaví...
+ spousty dalších věcech. nicméně to určitě není o tom huntovat motorku a mít z toho radost, alespon tedy pokud mluvím za sebe
xHackerM napsal:
O tom to není...
To je o:
- Adrenalinu
-překonávání výzev
-překonávání sám sebe
-zlepšení svých jízdních dovedností
-a jsem v přírodě
- + o tom, že kolem komína na asfaltu mě to nebaví...
+ spousty dalších věcech. nicméně to určitě není o tom huntovat motorku a mít z toho radost, alespon tedy pokud mluvím za sebe
Hele chlapi je to prostě jasný, doufam ve vaší účast první tyden v červnu na grilovačce u mě a napadlo mě vážně probrat jednu věc.
Jsou tu lidi, který ví, že off pro ně neni z jakých koliv důvodů, pak jsou tady hodně načnutý (Milan je příklad za vše) a pak ti, co to prostě musej mít a baví je to.
Co takhle pokud by jste souhlasili a hlavně ty co zmínim:
1. Uspořádat parádní dnen pro offáky a nebo nalomený kdy by se jezdilo za asistence Tomáše a třeba Petra někde v lomu či jinde a nalomení by si zkusili natrénovat co s tou motorkou lze a co ne a jak kdy reagovtat a prostě postupně odbourat ten stres a co může za spousty pádů. Což by bylo přenesení zkušenosti ze silnějších na slabší
2. Ti kteří ví, že na ať z jakýhokoliv důvodu nechtěj, tak by se udělalo nějakej den cvíčo v duchu Krotitelů, tady to vidim na Michala a zase by se bylo co přiučit.
Já myslim, že by to byla moc velká sranda, kterou by sme mohli jakkoliv zpestřit a hlavně by to bylo jen pro nás.
Hlavně si myslim, že pak se prostě každej nalomenej rozhodne jak bude motorku používat.
Klidně mě pošlete k šípku, ale mě by to přišlo fajn a partu ztmelující, myslim, že sme si všichni dobře sedli a byla by škoda, aby se to vytratilo.
Nakonec, se mi hodně líbí nápad jízdy On a Off se společnými průsečíky na odpočinek buřta atd., to si myslim, že by mohlo bejt moc fajn aspoň zkusit.
No vkládam to k promyšlení a určitě se u pivka o tom musíme pobavit a hlavně pokud počítáte s tím grilčem tak OK a pokud by do toho někomu něco vlezlo hned dát vědět, ať nás tam je co nejvíc klucíí.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Dobrej nápad :-)
Jen to bude chtít na ten off tréning najít to správné místo .To bude oříšek
Dobrovolně se svěřím do rukou Statného ošetřovatele Piju a kouřím za West UPS Bohemia
Já bych tu Tvojí grilovačku spojil s návštěvou Vidžína, kde potřebuju domluvit West. Tím pádem společnou vyjížďkou a zakončením u Tebe u grilu.
Děláš to v sobotu nebo v neděli?
Jinak znalosti z Krotitelů Vám s Hugitkou samozřejmě rádi předáme, není problém. Dokonce i tuším, kde jsou na to vhodné prostory. A možná se bude letos konat ještě jednou.
Co se týče Tvé zmíňky o tom, kdo je a kdo není nalomený k offroadu, tak to jsem asi způsobil já, ale vůbec to nebylo myšleno tak, že kdo bude a kdo nebude jezdit off v rámci naší skupiny. Já jezdím obojí, všechno jsem se naučil sám, trošku si troufám říct, že mi to i jde jak na silnici, tak v offu. Přeci jen jsem vyrůstal ve Stříbře a za barákem jsem měl tankodrom, kde jsem byl pečenej vařenej.
Off neodsuzuji, ale jen jsem chtěl naznačit, že z Vašich posledních příspěvků je zřejmé, že na velkých endurech jezdíte nesmysly a de facto si tu čtu jen to, že padáte jak hrušky do bažiny. Což mě osobně jako prožitek z pěkného offroadu nepřijde. Ale je to věc názoru a taky toho, jakým stylem to sem píšete. Pro absenci motorky jsem se ještě nemohl účastnit žádné off vyjížďky. Co jsem mohl vidět na videích, tak to zase tak strašné není. Tak buď při psaní přeháníte a nebo jste netočili ty kritické úseky.
Za nápad chválím, jen to dotáhnout. Kdykoliv mě kdokoliv požádá o něco z Krotitelů, vyjdu vstříct.
Good idea!! Zatim bych zacal tim naplanovanim on/off dne kde by jsme se vsichni potkali, pokecali a tam by jsme si o tom popovidali. Protoze pro kazdyho je off neco jineho, pro nekoho polnacka, pro jineho brod a pro dalsiho treba metrovy koleje po vyvazecce Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
xHackerM napsal:
Já bych tu Tvojí grilovačku spojil s návštěvou Vidžína, kde potřebuju domluvit West. Tím pádem společnou vyjížďkou a zakončením u Tebe u grilu.
Děláš to v sobotu nebo v neděli?
Jinak znalosti z Krotitelů Vám s Hugitkou samozřejmě rádi předáme, není problém. Dokonce i tuším, kde jsou na to vhodné prostory. A možná se bude letos konat ještě jednou.
Co se týče Tvé zmíňky o tom, kdo je a kdo není nalomený k offroadu, tak to jsem asi způsobil já, ale vůbec to nebylo myšleno tak, že kdo bude a kdo nebude jezdit off v rámci naší skupiny. Já jezdím obojí, všechno jsem se naučil sám, trošku si troufám říct, že mi to i jde jak na silnici, tak v offu. Přeci jen jsem vyrůstal ve Stříbře a za barákem jsem měl tankodrom, kde jsem byl pečenej vařenej.
Off neodsuzuji, ale jen jsem chtěl naznačit, že z Vašich posledních příspěvků je zřejmé, že na velkých endurech jezdíte nesmysly a de facto si tu čtu jen to, že padáte jak hrušky do bažiny. Což mě osobně jako prožitek z pěkného offroadu nepřijde. Ale je to věc názoru a taky toho, jakým stylem to sem píšete. Pro absenci motorky jsem se ještě nemohl účastnit žádné off vyjížďky. Co jsem mohl vidět na videích, tak to zase tak strašné není. Tak buď při psaní přeháníte a nebo jste netočili ty kritické úseky.
Za nápad chválím, jen to dotáhnout. Kdykoliv mě kdokoliv požádá o něco z Krotitelů, vyjdu vstříct.
Ne to není kvůli tvé reakci, jen to prostě vidím a taky to v halvě furt řešim, jak kdo k tomu přistupuje a z čeho má či nemá obavy. Hele upřímě, třeba Enduroškola na Radarce? nic to klukům nedalo a pro Milana to nebylo a přitom byl hodně odhodlanej se něco přiučit, ale 40 lidí ? to bylo prostě na všechny až až a nešlo si toho moc odnést. Všechno se dá zkusit a naučit sám, ale rada služebně staších je opravdu někdy lepší než něco dělat furt blbě a nebo na to přicházet celou sezonu - viz práce se spojkou na bahně atd. atd.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
No jo, ale Enduroškola na Radarce byla jen v rámci té akce tak velká. Když se podíváš na jejich stránky, tak Milan má omezené počty, právě, aby se mohl každému více věnovat. Tamní enduroškolu chápu jen jako nějaké zpestření, vyzkoušení.
Nejlepší jsou komornější akce nebo rozdělení na skupiny, kdy se jeden člověk může věnovat celou dobu lidem, kterým má něco předat.
YanekR napsal:
Nemáte někdo fotky z údolí Javornice u Zvíkovce? Psali jste že jste tam byli a rád bych se koukl jak to tam vypadá a na průjezdy brodem atd...
jukni na stranku c.41 tohoto vlakna, tam je asi 6 videii co jsme jeli podel Javornice...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS