JJj ten zakaz tam je uz dlouho ale porad se tam jezdi i pres nej , nam tam zrovna po vyjezdu nahoru zacalo chcat jak prase , ke hradu jsme si dali peknou sotolinu cca 10km
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
MikaKaco napsal:
včera návrat ze Slovinska a celý týden krásný počasí. Na Mangartu jsme byli 4.8. a průjezdný až nahoru, zákaz nad hořením parkovištěm kvůli sesuvu byl pořád. U hradu bylo pěkný vedro.
My jsme tam taky vyjeli,ale výhled moc pěkný nebyl.
(mám dojem,že jsme se tam museli potkat,jestli jezdíš na té motorce co máš v profilu)
Upravil PavelDR dne 11.08.2014 22:37
.
Zdarec Shreku hoď nějaký tip na spaní na divoko. Ty přeplněny kempy plny vřeštícich děcek už mi lezou dost do peněz ( rozuměj dostatečná dávka piva abych usnul) ...
Dik
MikaKaco napsal:
včera návrat ze Slovinska a celý týden krásný počasí. Na Mangartu jsme byli 4.8. a průjezdný až nahoru, zákaz nad hořením parkovištěm kvůli sesuvu byl pořád. U hradu bylo pěkný vedro.
(mám dojem,že jsme se tam museli potkat,jestli jezdíš na té motorce co máš v profilu)
Mám pořad stejný stroj a Bawošu jsme potkali mraky, takže jsme se někde potkat mohli, BMW tam snad dávají někde zadara.
MikaKaco napsal:
Mám pořad stejný stroj a Bawošu jsme potkali mraky, takže jsme se někde potkat mohli, BMW tam snad dávají někde zadara.
Srojů BMW je všude plno,no taky na čem jiném cestovat,že jo?Nejsem si jistej,ale barva tvého GSa není originální,že?Řekl bych,že jsem v protisměru někde něco v podobné barvě potkal,jen SPZ jsem už neregistroval.
.
...já potkal v kempu Trenta, BMW motorkáře z CZ (asi severní Morava) buď 8. nebo 9.7.14, zrovna ráno odjížděli, já šel ze sprchy a prohodili jsem pár slov, bylo hodně deštivo - zvláštní znamení - žlutí smajlíci na kufrech
www.jantruhlar.cz
MikaKaco napsal:
Srojů BMW je všude plno,no taky na čem jiném cestovat,že jo?Nejsem si jistej,ale barva tvého GSa není originální,že?Řekl bych,že jsem v protisměru někde něco v podobné barvě potkal,jen SPZ jsem už neregistroval.
už jsem to tak koupil, a zatím jsem stejnou barvu na GS nevidel, jen na specialu od TT
Trošku opráším tohle vlákno..letos by jsem se s mladou rád podíval do Slovinska.. Příjezd od Itálie a chtěl by jsem project západní část slovinska. Nemáte někdo náhodou trasy těch šotolinovejch cest?Nebo souřadnice kde na nějaké hezké úseky nejedu?
Díky.
per aspera ad astra
kubas napsal:
Trošku opráším tohle vlákno..letos by jsem se s mladou rád podíval do Slovinska.. Příjezd od Itálie a chtěl by jsem project západní část slovinska. Nemáte někdo náhodou trasy těch šotolinovejch cest?Nebo souřadnice kde na nějaké hezké úseky nejedu?
Díky.
kubas napsal:
Díky.
Letos se tam taky chystám.
Myslim, že už to tady někde je, ale hledat to nebudu.
cvrnda :
Perfektní tip chlape!!Moc díky. na ten třetí odkaz jsem koukal a asi je z té jedné strany zákaz vjezdu.. https://www.googl...6656?hl=cs Ještě je otázka jak řeší slovinci vjezd do zákazu..jestli to berou vážně nebo jim je to jedno..
per aspera ad astra
kubas napsal:
cvrnda :
Perfektní tip chlape!!Moc díky. na ten třetí odkaz jsem koukal a asi je z té jedné strany zákaz vjezdu.. https://www.googl...6656?hl=cs Ještě je otázka jak řeší slovinci vjezd do zákazu..jestli to berou vážně nebo jim je to jedno..
Tak to nevim jak se k tomu staví Slovinští policajti.
Ale spíš jsem si řikal, že by se tam dalo ject odtud https://www.googl...:0x0?hl=cs
Tu cestu mohu doporučit loni jsme tudy jely a je to pecka.
Lepší je ale najíždět od obce Sedlo, ten výjezd nahoru je dost kamenitej a jet to dolů by bylo horší.
[quote]sloon napsal:
Tu cestu mohu doporučit loni jsme tudy jely a je to pecka.
Lepší je ale najíždět od obce Sedlo, ten výjezd nahoru je dost kamenitej a jet to dolů by bylo horší.
Od toho Sedla je ten zákaz, takže se na něj vy... a project to?
Upravil cvrnda dne 13.03.2016 23:33