Až pojedeš dej vědět,řeknu kámošce co tam dělá aby tě pustila ven,pozná tě ibez popisu,protože tam pacoši na bmw nejezděj,teda dokud jí nesebrou klíče,už tam je taky pár roků.A protialkoholní odělení tam maj taky.
Karlos1 napsal:
Až pojedeš dej vědět,řeknu kámošce co tam dělá aby tě pustila ven,pozná tě ibez popisu,protože tam pacoši na bmw nejezděj,teda dokud jí nesebrou klíče,už tam je taky pár roků.A protialkoholní odělení tam maj taky.
To ti závidím...aspoň ses vyspal,ikdyž špatně
Já jsem v Jeseníkách na Ovčárně a na pokoj jsem dostal týpka,co chrápe víc,než Kašák s Hasičem dohromady...a to přísahám,že nepřeháním...usnul jsem až v 6 ráno,když se on vzbudil...ještě,že se na to vykálel a jel po snídani domů Nikdy v životě jsem nic takovýho neslyšel a do dneška bych nevěřil,že tohodle je schopnej člověk Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Teď jsem tvůj příběh říkal bráchovi a on říkal,že by to nevydržel a zadusil ho polštářem...
Ale muselo to být fakt príma...věřim...
No,večer jsem s ním mluvil a byl to docela hodnej člověk a dopředu se přiznal a omlouval se,tak jsem ho uštřil ...ale tohle jsem fakt nečekal...měl jsem to nahrát na mobil...tohle mě nikdo neuvěří
Jeden spolubydlící v noci utekl ke známým na jinej pokoj a druhej se nevyspal,jako já a ráno utekl taky k nějakým svým kámošům...ale na furt,takže teď jsme tady jen dva Takže to stálo za to vydržet ...ale tohle byl fakt řev
Mr GS přiložený následující obrázek: