Honza_BMW_VW napsal:
...tak se ukažte místní montéři/kutilové/servisáci (neplést s panem Servisákem)
Jakou mi pls doporučíte univerzální gola sadu do garáže na takové amatérské využití, tzn. nejen s torxy, ale i běžnými ořechy a ostatním příslušenstvím z rozumného materiálu a především spolehlivé/vyzkoušené/osvědčené. Hledám/poptávám takový lepší střed, co se týká kvality/materiálů/vybavení apod. a ne nějakou kvalitu ala china.
Díky za tipy.
Já jsem ohledně gola sady rozhodnutý. Až se mi bude chtít ji pořídit, tak to bude v Louisovi. Už dlouho je tam sleduji, často jsou v akcích a několikrát jsem měl možnost to vidět fyzicky. Myslím, že pro motorkáře je to dobrý poměr cena/výkon.
Honza_BMW_VW napsal:
...tak se ukažte místní montéři/kutilové/servisáci (neplést s panem Servisákem)
Jakou mi pls doporučíte univerzální gola sadu do garáže na takové amatérské využití, tzn. nejen s torxy, ale i běžnými ořechy a ostatním příslušenstvím z rozumného materiálu a především spolehlivé/vyzkoušené/osvědčené. Hledám/poptávám takový lepší střed, co se týká kvality/materiálů/vybavení apod. a ne nějakou kvalitu ala china.
Díky za tipy.
Já jsem ohledně gola sady rozhodnutý. Až se mi bude chtít ji pořídit, tak to bude v Louisovi. Už dlouho je tam sleduji, často jsou v akcích a několikrát jsem měl možnost to vidět fyzicky. Myslím, že pro motorkáře je to dobrý poměr cena/výkon.
pánové, všem díky, toto mi asi stačí
ta sada od Servisáka má ořechy ne obyč šestihran, ale dvanáctihran (nebo jak to specifikovat správně), ale sakryš je to o kousek víc, než jsem tak nějak myslel. Od Jaryse/Michala, Toliho, to jsem si asi představoval, Zetor to už jsem koukal, že je to takový víc profi a Servisák, to když si ty vole koupím, tak tě připravím o živnost jakej budu montér ;o))
tak díky, mějte pohovečer
www.jantruhlar.cz
Emane, na připevnění doplňku z Modletic mi bude stačit ta sada jak má Servisák, to dá přeci rozumn né kuwa drát
ale jinak na wurth jsem už koukal
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
Emane, na připevnění doplňku z Modletic mi bude stačit ta sada jak má Servisák, to dá přeci rozumn né kuwa drát
ale jinak na wurth jsem už koukal
jooo taaaak.....
to ti bude stačit yzolacka....
jasný, ale nevím jestli bude stačit ta od Wurtha a nebo mám jít do nějaký lepčejší
hele, v Liberci normálně regulérně chčije, se nedá nic dělat, se na to můžu taky vykakat. Je u vás taky všude tak hnusně?
www.jantruhlar.cz
Kasak napsal:
Tlačenka,prdelačka a jitrnice jaké svět neviděl.
Jo, pěkný Kašáku - to jste si asi hezky bužírovali.
My na tom taky nebyli špatně http://tonda1200....2.11.2013/
Já byl teda "bohužel" v roli řidiče...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tondo,neboj,taky si za týden dáš. Do Němčiček jsme taky jezdili,ale ke Stávkovi. Bohužel víno pít neumím,chlastám ho jako vodu a po těhle zájezdech pak nesmím čuchnout ani ke špuntu. Chutná mi,ale moc.Pak to taky vypadá. Mám po něm hroznou žízeň,tak pořád lemtám a nemám klapku. Brrrrr.
Když je hlad,je i husa dobrá.