Přes aliexpress je to jednoduché. Zaregistrovat se a pak nakupovat (platba kartou).
Ještě k tomu teploměru, neni to odolné vůči vodě, provizorně jsem to utěsnil a uvidim co to vydrži. Velkou vyhodou je napajeni 12V a je to vidět i v noci.
BMW R 1100 GS
prosim tebe, jak je to vidět na slunci.. ja si koupil taky podsvícený a jakmile na něj svítilo sluníčko nebylo vidět nic .. tak jsem ho zase vyhodil a dal obyč nepodsvícený.
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
Na slunci i v noci je vidět dobře protože je to technologie v kvalitě multimetrů a měřících přístrojů. Podsvícení je bílé tak že nebije do očí a zatím jsem nezaznamenal problém. Využívám hlavně teploměr a občas dobíjení a po zapnutí klíčku naskočí, při vypnutí zhasne, připojení + - a spínaný +. Vyšší cena ale nelituji. J.C.
prosim tebe, jak je to vidět na slunci.. ja si koupil taky podsvícený a jakmile na něj svítilo sluníčko nebylo vidět nic .. tak jsem ho zase vyhodil a dal obyč nepodsvícený.
Zatím jsem to pořádně neotestoval, čekám až přestane sněžit.
BMW R 1100 GS
Tento teploměr jsem si už dříve také objednal, ale nevím jestli je to závada nebo jeho vlastnost, ale když ho zapojím tak ukáže sice správnou teplotu, ale když se okolní teplota mění tak na displeji se teplota změní až když ho odpojím a znovu hned zapojím. Při zapojení se nechce aktualizovávat.
Máš to taky tak ? Nebo mám vadný kus.
Dík
Zatím jsem to pořádně neotestoval, čekám až přestane sněžit.
Já dal tento palubní kompjutr
Hodiny, napětí, 2x in a out. Má to dlouhý káblík na konci s čidlem který si můžete strčit za trenky
Napájení přes klíček 2 barvy podsvětlení.
[img][/img]
Soldier napsal:
Já dal tento palubní kompjutr
Hodiny, napětí, 2x in a out. Má to dlouhý káblík na konci s čidlem který si můžete strčit za trenky
Napájení přes klíček 2 barvy podsvětlení.
[img][/img]
Tu teplotu In měříš kde?
Napájení je spolu s přídavnými světly přes klíček. Původní přívod na zapalovač jsem amputoval. Stav baterie ukazuje správně, musím ji nabít sotva jsem nastartoval. Teplota 16 C je OK . Čidlo nebylo momentálně zavedeno