Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina
Strana 8 z 11:   1  ...  5    6    7    8    9    10    11  

Dominika s trabantama do australie
Mr GS
Přidané 02.12.2014 12:02

Moderátor
Registrace: 18.12.08
vlastimil napsal:
Mr GS napsal:

Jsem chudáček z rozpadlé rodiny,nikoho nemám protože rodina je rozpadlá doslova.
Celý život dřu,abych splnil výhradně jejich přání vidět celý svět.Teď jsem se rozhodl,že jejich přání splním a cestu absolvuji na motocyklu.Rodinu beru s sebou v Topcase.Vrámci úspory místa nebudou v urnách,ale v rozsypu,alespoň po cestě dosáhnou společného usmíření cry
Vás,protože jste moji nejoblíbenější a nejmilovanější ušáčkové,pusinky a miláčkové,s veškerou úctou žádám o malinkatou účast na mém projektu.
Samosebou nechci nic zadarmo a podle výše vaší účasti si můžete vybrat i odměnu.
za
123,- na vás budu celou cestu myslet
234,- se mi o vás bude zdát
345,- se mi budete zdát i na vás budu myslet
456,- pošlu z cesty obal od snědeného expresmenu
567,- pošlu z cesty obal od snědeného adventuremenu
678,- pošlu kamínek z Araratu
789,- pošlu ve šprcce vodu z Bajkalu
890,- pošlu tričko s logem mého projektu: pi.čus na cestě
999,- pozvánka na uvítací party(1x coca cola v ceně)
1234,- mikina s logem pi.čus na cestě
2345,- tričko pi.čus na cestě + pozvánka na coca colu
3456,- mikina pi.čus + pozvánka
4567,- mikina a tričko pi.čus
5678,- mikina,tričko,pozvánka na pi.čusa s colou
6789,- všechno pi.čuský oblečení + dvd
7899,- až 12345,- vaše jméno na kufrech za nápisem TITO LIDÉ NEZÁVIDÍ,PROTO PŘISPÍVAJÍ PIČUSŮM NA CESTU (pořadí a velikost písma v závislosti na výši příspěvku)
23456,- vaše jméno na bundě místo nápisu Rockway
65789,- vaše jméno na bundě místo nápisu compaňero
99999,- tak to už je osobní,to se budeme muset před cestou setkat in love

Všem vám mocinky děkuji miláčkové moji a posílám sluníčkovýho hudlánka na hubánka...tak šupity do banky s heslem:kdo přispěje nezávidí thumbs up

Přečetl jsem velmi pozorně ale nenašel jsem číslo účtuhelplesszajímá mne hlavně ta poslední nabídka,očekávám PMblushing

jsem chudák-účet nemám helpless Nešlo by to poštou v obálce?pray
adresa
České Dementice
Absurdistánská 123
555 55
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

vorel
Přidané 02.12.2014 12:15

Registrace: 03.05.07
pukaňu máš?
říkám si hurikán

TomasTT
Přidané 02.12.2014 12:41

Registrace: 15.03.07
Mr GS napsal:
vorel napsal:
rád bych poprosil pana mistra o možnost přispívat na cokoliv a důvody, ať už jsou jakékoliv, si nechat pro sebe a nevkládat mi do úst smyšlené důvody. děkuji

Máš ho Smile
...a díky thumbs up
Vzhledem k množství vztahovačných a útlocitných ufňukánků,už je mi jasný,proč dominičina chudáčkovská taktika má takový úspěch.
To by mě dřív nenapadlo.Mylně jsem vsázel na vagínu a ejhle...
Takže zaměřovat se na city(ideálně v kombinaci s vagínou) a později,až je člověk trochu známej,tak na latentní závistivce má největší úspěch.

Takže všechno beru zpět a začínám znovu,jo? Wink

Jsem chudáček z rozpadlé rodiny,nikoho nemám protože rodina je rozpadlá doslova.
Celý život dřu,abych splnil výhradně jejich přání vidět celý svět.Teď jsem se rozhodl,že jejich přání splním a cestu absolvuji na motocyklu.Rodinu beru s sebou v Topcase.Vrámci úspory místa nebudou v urnách,ale v rozsypu,alespoň po cestě dosáhnou společného usmíření cry
Vás,protože jste moji nejoblíbenější a nejmilovanější ušáčkové,pusinky a miláčkové,s veškerou úctou žádám o malinkatou účast na mém projektu.
Samosebou nechci nic zadarmo a podle výše vaší účasti si můžete vybrat i odměnu.
za
7899,- až 12345,- vaše jméno na kufrech za nápisem TITO LIDÉ NEZÁVIDÍ,PROTO PŘISPÍVAJÍ PIČUSŮM NA CESTU (pořadí a velikost písma v závislosti na výši příspěvku)

Všem vám mocinky děkuji miláčkové moji a posílám sluníčkovýho hudlánka na hubánka...tak šupity do banky s heslem:kdo přispěje nezávidí thumbs up

Konečně pozitivní příspěvek Wink
Jsem rád, že jsi to pochopil, jak to celé je a jak to funguje.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
sved63
Přidané 02.12.2014 13:05

Registrace: 03.08.11
Moc to hrotíš.
Prostě někdo má na to jiný názor ... a vo vo vo tom to je SmileSmile
Svět není jenom černobílej.
Upravil sved63 dne 02.12.2014 13:07

Pardal
Přidané 02.12.2014 13:06

Registrace: 08.04.07
posílam 23456,- :-D
Kompletní výbava motocestovatele
www.rockway.cz výrobce
www.klim-cz.com-oficiální dealer
www.twalcom-czech... - výhradní dovozce
http://www.facebo...ockwayShop
Revitshop.cz

http://www.rockway.cz
sved63
Přidané 02.12.2014 13:09

Registrace: 03.08.11
Božínku asi pošlu 99 999 ,- možná i 2x Smile

zetor
Přidané 02.12.2014 13:14

Registrace: 09.11.10
Já chci to za 345,- ...že na mne bude Páťa myslet ve dne v noci je krásná představa...Grin Grin

3axap
Přidané 02.12.2014 13:27

Registrace: 23.01.10
sved63 napsal:
Božínku asi pošlu 99 999 ,- možná i 2x Smile

Jsi v pořadníku na druhém místě,já jsem napsal dřívShock možná se s MrGS dohodneme že to zatáhnu celé a pojedeme spolublushinga vzal bych i Emanamusic

raptor
Přidané 02.12.2014 13:39

Registrace: 19.06.13
chlapi... vám tuším chýba pukaňa !! Grin
live fast, die young
be wild, have fun

www.motoraptor.sk
tobig
Přidané 02.12.2014 13:52

Registrace: 22.11.09
raptor napsal:

+1 thumbs up
tobig

vojta
Přidané 02.12.2014 13:57

Registrace: 10.04.11
tobig napsal:
raptor napsal:

+1 thumbs up

+3
jel jsem kolem koule
www.jedemkolem.cz

www.nomadist.cz
jencekgs
Přidané 02.12.2014 13:58

Registrace: 27.12.08
Mr GS napsal:
vorel napsal:
rád bych poprosil pana mistra o možnost přispívat na cokoliv a důvody, ať už jsou jakékoliv, si nechat pro sebe a nevkládat mi do úst smyšlené důvody. děkuji

Máš ho Smile
...a díky thumbs up
Vzhledem k množství vztahovačných a útlocitných ufňukánků,už je mi jasný,proč dominičina chudáčkovská taktika má takový úspěch.
To by mě dřív nenapadlo.Mylně jsem vsázel na vagínu a ejhle...
Takže zaměřovat se na city(ideálně v kombinaci s vagínou) a později,až je člověk trochu známej,tak na latentní závistivce má největší úspěch.

Takže všechno beru zpět a začínám znovu,jo? Wink

za

Diky za pobaveni. Hodne jsem se nasmal: -))))
Splněný sen moje 1100GS

Ivan
Přidané 02.12.2014 14:10

Registrace: 10.02.07
Prokousal jsem se všemi příspěvky, i stěžejními od TomášeTT a Mr GS, které udávají směry a za kterými jde příslušný dav příznivců. Přesně jsem pochopil oba názorové proudy a nesouhlasím s Mr GS, naopak souhlasím s Tomášem.
Vyčítat se dá neplnění závazků (účast na přednáškách, články, dohodnutá propagace sponzora na cestě atd.), používání nezákonných metod a možná ještě něco. V zásadě ale nechápu, proč by kdokoliv nemohl žádat kohokoliv o VŠECHNO na splnění svého snu (v tom jediném nechápu Mr GS - zdůrazňuje, že nekritizuje Dominiku, ale ty, co dávají peníze jí, zatímco jiní by si to třeba zasloužili víc, vzápětí ale napíše, že "Nikdo nemá právo žádat od cizích na splnění svého snu všechno"Wink? Jde o dvoustranný vztah a pokud obě strany souhlasí s poskytnutými službami (mohou mít desítky podob včetně neuchopitelných pojmů jako sympatie), proč ne? Vždyť je to stejné, jako když si jdu do banky půjčit peníze a přitom nemám ani korunu -banka mi sdělí, jakou ode mne požaduje protislužbu ve formě podmínek a pak mi prostě peníze na splnění mého snů půjčí a já nemusím hnout prstem, mít ani korunu, jen musím plnit závazky. Nemorální a neseriozní začnu být až když je neplním. Za svého života jsem se setkal s různými formami žádosti o pomoc, od "sluníčkových" přes emotivní (soucit, atraktivita apod.) až po pragmatické (za xxx Kč bude samolepka o rozměrech AxB cm na motocyklu/automobilu, hned pod logem generálního sponzora apod.). Obvykle neměli žadatelé nic, popř. měli část získanou podobnou cestou, někteří nechtěli do projetku vůbec investovat vlastní prostředky. Žádného jsem za zvolenou metodu neodsuzoval, spíš naopak, což neznamená, že všichni uspěli ale všem jsem popřál úspěch a držel palce.

tobig
Přidané 02.12.2014 14:15

Registrace: 22.11.09
Kluci, pište kratší příspěvky, kdo má ty dlouhé elaboráty číst...? Shock
tobig

3X
Přidané 02.12.2014 14:51

Registrace: 07.03.09
tobig napsal:
Kluci, pište kratší příspěvky, kdo má ty dlouhé elaboráty číst...? Shock

bo Pfft

Mr GS
Přidané 02.12.2014 14:57

Moderátor
Ivan napsal:
.... V zásadě ale nechápu, proč by kdokoliv nemohl žádat kohokoliv o VŠECHNO na splnění svého snu (v tom jediném nechápu Mr GS - zdůrazňuje, že nekritizuje Dominiku, ale ty, co dávají peníze jí, zatímco jiní by si to třeba zasloužili víc, vzápětí ale napíše, že "Nikdo nemá právo žádat od cizích na splnění svého snu všechno"Wink?....

nekritizuji ji zde,protože o tom tady debata nebyla,ani se mi do toho nechce a fakt je to,že jezdit může kdokoliv kamkoliv.Proto jsem zdůrazňoval,že nekritizuji ji(myšleno teď a tady)...ovšem názor na ni mám taky svůj a pozitivní není,což se samo,dřív nebo pozděj,do těch řečí dostat muselo.

Za názorem,že na splnění snu si nezaslouží 100% podílu dostat nikdo,si absolutně stojím a to z mnoha důvodů,na jejichž vysvětlování tady už rezignuju.Myslím si,že každej rozumnej člověk,by aspoň na jeden takovej důvod mohl přijít sám a na zbytek lidí se.u.
Navíc to stále spadá více méně pod kritiku dárců...žádat totiž ještě neznamená dostat Wink

Ať si každej dělá,co chce,ale ať nikdo pak nebrečí,že si ho za to někdo vezme do huby,protože to spadá do stejný kategorie - dělání si co chci Wink
To není nic proti tobě.Tvého názoru si vážím.
Upravil Mr GS dne 02.12.2014 14:58

raptor
Přidané 02.12.2014 15:26

Registrace: 19.06.13
Za názorem,že na splnění snu si nezaslouží 100% podílu dostat nikdo,si absolutně stojím

mnohí z nás majú napríklad sen - cestu na motorke okolo sveta
väčšine z nás sa to nikdy nepodarí lebo napríklad peniaze...
keby prišla ponuka na 100% finančné krytie takejto cesty koľkí z nás by dokázali opustiť svoje rodiny, vzťahy, prácu a kariéru a ísť na takúto cestu? s tým že keď táto cesta skončí tak si ideš ďalej za vlastné...

čím chcem povedať iba toľko že dostať 100% penazí na cestu nie je 100% toho čo do toho cestovateľ vkladá Smile
live fast, die young
be wild, have fun

www.motoraptor.sk
Mr GS
Přidané 02.12.2014 15:57

Moderátor
Raptore,to já chápu.Tady se však bavíme o konkrétní osobě a to je studentka a jela na dobu svých prázdnin.
Ale ikdyby to bylo,jak říkáš,tak to nic nemění na tom,že si to prostě nezaslouží nikdo...tím míň takhle mladej a zdravej člověk.O určitý ochotě a "touze ke splnění snu" takovýho člověka to vypovídá taky svoje Wink
A když mi někdo mezi řádky vzdělí...pojedu kamkoliv,ale za tvoje,tak říkám ...middle finger jeď wait

Vikec
Přidané 02.12.2014 16:25

Registrace: 13.06.12
Mr GS: A fšiml sis,že první cestu jela sama,za svoje, někam do španělska nebo kam,napsala někde pár řádků na motorkářích a lidem se to líbilo a chtěli,aby příště až zase někam pojede neco napsala. Tak jela rok na to,pořád ještě za svoje, cestu kolem skandinávie,opět napsala cestopis na motorkáře.cz nebo kam a lidem se to líbilo natolik,že po ní chtěli další a další cesty s tým,že ji klidně podpoří,protože ona řekla,že tím její cesty prozatím končí z důvodů financí,což se ani nedivím. Takže ona nezačala svou motokariéru rovnou jako nějaká hvězdička,ale pěkně od píky a nemusí nikomu dokazovat že ji ježdění na motorce baví a že to nedělá jako zaměstnání.
A to,kama jede,nebo co cestou navštíví je jen její věc,není přece nikde žádná šablona pro to,kam se má nebo nemá člověk podívat když někam přijede. A pokud myslíš že jo,tak seš právě Ty zblblej masáží lidí,co jezdí posvětě a dělají z různých míst střed pozornosti a pak fšichni "světoběžníci" mají fotky z cest focený na těch samejch místech pořád dokola.
Ok,tobě nesedí,nikdo ti ji nenutí,jinejm třeba sedí a to natolik,že sou ochotní pustit nějakou tu kačku a je to opět jen jejich volba.
Pak je ještě možnost,že ji tu pič.u fakt závidíš a to pokud by byla pravdy by bylo fakt k zamyšlení:-)

http://vikecb12.rajce.idnes.cz/
radovant
Přidané 02.12.2014 16:36

Registrace: 30.08.12
Jen uvaha: Pokud moje prace je vlastne muj sen a nekdo mi za to plati, tak je to taky spatne?
Ja mylism ze jde proste o to ze pokud to dokaze prodat, tak proc ne? Pro nekoho je prace zaroven plnenim snu. Pokud by mi nekdo nabidl: "Hele Rado, vis co, sedni na traktor, zpalatime ti cestu kolem mnichova, napises nam o tom knizku a nebude te to stat nic jen tvuj cas", tak bych jim urcite nerekl: "se*ru na to, dejte mi jen 50 procent a ja dalsich 50 dam ze sveho"

Taky mam pracu ktera nekomu muze prijit jako blbost a muze si rict ze nechape jak mi za to muze nekdo platit Wink

Strana 8 z 11:   1  ...  5    6    7    8    9    10    11  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 45
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,717
Nejnovější člen: vasfire

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.36 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI