logicky jdu 14.10. na enduro III školení a vím, že 1.11. - 4.11. budu v Tunisu. Tzn. buď v druhé polovině října nabo v půlce listopadu, ale to je asi už blbý počasí ne? Jo to taky budeme mít v tu dobu porod (štěňata).
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
No já uvidím co bude. Každopádně už není takový vedro a tak mě je hej. Uvidim jak se věci budou vyvíjet.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Doc napsal:
logicky jdu 14.10. na enduro III školení a vím, že 1.11. - 4.11. budu v Tunisu. Tzn. buď v druhé polovině října nabo v půlce listopadu, ale to je asi už blbý počasí ne? Jo to taky budeme mít v tu dobu porod (štěňata).
Pak mi řekneš,jak se ti jezdilo s ADV na enduro 3 školení a nějaká reportages + fotečky ja......F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
kluci kde je stranka o nekom, kdo boural v Rum s nejakou babou s Dacii a jak to resil? Prevoz do Ceska a pak nahr. dily a odkud?....nekde jsem to videl.....
diky
DOGu to byl kámoš Honza ,nebil sem tam snim zrovna,ale převoz řešil tak že přijel na jiný motorce s kámošem domu a sed do dodávky a jel si tam pro to,nechal ji tam u lidí kde bydleli a tam si proní dojel,no a co čert nechtěl já sem tam boural v červnu a tenhle velice dobrej kámoše Honza tam pro mě dojel tou samou dodávkou,převoz z rumunska byl teda vyřešen,ale je ještě potřeba mít papír od fízlů tam v rumusku aby si neměl problémy na hrnicích,já jsem ho měl ale nikde ho po nás nechtěli a ani motorku nikdo vidět nechtěl,jo afízlové v rumunsku jsou velice ochotní a vše sem snima vpohodě vyřešil a to često anglicko nemecky,a motorku si přijeli prohlídnout do kempu a dali mě tam rovnou protokol kuli převozu a vše bylo OK,jediný co v rumunsku vubec nedoporučuju je nemocnice to bylo šílený,jinak je rumunsko uplně supr!!!!příští rok jedu znova,leto sem to tam skurvil snad se to příští rok podaří
mam bouranou 1200 z leta, ted se doresuje otazka pojistoven a zkoumam, zda by se nevyplatilo ten vrak prevezt do Ceska a opravit ojetymi nahr. dily a znovu ji zprovoznit pro brachu, co je v Cesku. Nevim ovsem jak je jednoduche nebo neni shanet nahr. dily...
tady se to nevyplati urcite, nevim jak by to bylo v Cechach. vlastne jsem chtel vedet, jak dalece se Honza musel snazit sehnat nahr. dily, nebo je sehnal vcelku levne a rychle a bez velke snahy [novymi by se to totiz asi ani nevyplatilo]
no Honza něco poscháněl jetýho a něco dal nový a nevyšlo ho to nijak strašně,já sem dával novou pravou hlavu a víko a obojí mě kámoš vydražil na ebay za super cenu,kdybych to dával noví bylo by to strašně drahý,nová hlava na mojí R1100GS stojí 13000kč a tu na ebay se podařilo vydražit za 50Euro a byla komplet kdežto tu novou bych musel ještě osazovat ventilama a tak,takže myslim že díly se poschánět daj,ale je to na dlouho,a kolik je tam dílů na 12ctky to opravdu nevim
shimi diky, to by se asi bracha spojil i s tebou a Cyclim a poradil se co a jak a zda se vyplati
Docu hod sem foto staré 12tky po crash testu at víme jak vůbec vypadá a co bys na ni potřeboval sehnat.Mohl bych se případně zeptat Boba,jestli neví o nějakejch lacinejch věcech z DE.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
1/ to se musi postarat bracha, ja mu propravuji pudu, je stydlivej, cha cha
2/ je to velice jednoduche i bez fotky....cha cha
vem za vychozi stav to, ze moje motorka nahore zacina nadrzi, dole motorem. Co je predtim.......NENI. A to znamena vsechno kolem plexi, svetla, budiky, vidlice, kolo, blatnik, plastika, zaves, perovani, praskla i nahore ta vodorovna deska co jsou ulozeny vidlice, riditka, proste vsechno. Ale [aniz jsem si jisty, musim se podivat] napr. brzdovy system logicky bude v poradku a pouzitelny [celisti, hadice, mozna i disk]
kluci storno, dekuji za pomoc a rady, ale bracha se do toho nepusti...takze storno
A když se do toho pusí někdo jiný tak stornuješ storno?
Upravil Cycli dne 31.10.2007 19:00
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
cha cha, mas chut do prace?