Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Tuzemsko
Strana 8 z 19:   1  ...  5    6    7    8    9    10    11  ...  19  

Jarni sraz příznivců BMW GS v Machově
Kubrt
Přidané 11.05.2010 18:04

Registrace: 24.09.07
Já ,Remus , Servisák a Starosta vyrážíme v pátek po 13hod. z Valů... Stavíme se někde na žraso a trochu se pošouláme krajem a pak to rozjedem ve smrtelným víru alkoholového opojeníGrin
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

Tonda
Přidané 12.05.2010 07:52

Registrace: 16.02.07
Tak mi ta účast konečně letos vyjde. Po 15-té hodině "zavřu krám" a okolo 16-té vyrazím směr Kuřim, Svitavy, Česká Třebová, Náchod, MachovCool

http://tonda1200.rajce.idnes.cz/Dilna/
Hrabe_X
Přidané 12.05.2010 08:01

Registrace: 31.10.07
Kubrt napsal(a):
Já ,Remus , Servisák a Starosta vyrážíme v pátek po 13hod. z Valů... Stavíme se někde na žraso a trochu se pošouláme krajem a pak to rozjedem ve smrtelným víru alkoholového opojeníGrin

Přidal bych se, ale do tří dělám, ve čtyři budu doma, než najdu motoku, stan, kufry, pak zjistím, že mám suchou nádrž, prázdný gumy, obléknu se, nenastartuju, svléknu se, rozhejbu to, obléknu se, 3x vyběhnu pro peněženku, klíče, gps atd...
= do tmy tam jsem, když pojedu pořádnou palici. Nebudu večeřet, abych Vás psychicky dohnal. Grin
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

Medik
Přidané 12.05.2010 08:21

Registrace: 04.05.08
stepan napsal(a):
xavier napsal(a):
Neco mi na vikend taky odpadlo,tak bych se docela i prijel na vsechny podivat. V patek to ale nestihnu,neplanuje nekdo odjezd z Prahy a okoli v sobotu?

Jedu s pár kámošema, máme sraz v 9:00 na Benzině v Horních Počernicích, klidně se přidej, jestli ti to vyhovuje časově a místně Smile

Pokusím se to vystíhat a přidat se. Taky jedu v sobotu, ale musím ráno pro Bobše do Benátek, nabalit a valit. Asi budu brzo vstávatreal sad Inu co, stejně trpím nespavostíGrin
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
randolf
Přidané 12.05.2010 13:36

Registrace: 27.04.08
Tonda napsal(a):
Tak mi ta účast konečně letos vyjde. Po 15-té hodině "zavřu krám" a okolo 16-té vyrazím směr Kuřim, Svitavy, Česká Třebová, Náchod, MachovCool

A nechces to radsi dat dokupy? Viz. prispevek vyse:
randolf napsal(a):
Tak co, domluvime cestu, ne? Kdo chce jet v Patek z jizni moravy, navrhuju (= davejte klidne protinavrhy) sraz v Brne u prehrady zde, kolem druhe, odjezd ve14:30:

http://www.mapy.c...47808@z=17

Maji tam tocenou kofolu a zlutou limonadu Smile

Predstava o ceste je mimo hlavni tahy a spis scenicka jizda nez abychom tam byli brzo. Pokud nekdo ma GPS s moznosti volby "na kole", taky by to mohlo byt fajn. Wink

Kubrt
Přidané 12.05.2010 19:38

Hrabe_X napsal(a):
Kubrt napsal(a):

Přidal bych se, ale do tří dělám, ve čtyři budu doma, než najdu motoku, stan, kufry, pak zjistím, že mám suchou nádrž, prázdný gumy, obléknu se, nenastartuju, svléknu se, rozhejbu to, obléknu se, 3x vyběhnu pro peněženku, klíče, gps atd...
= do tmy tam jsem, když pojedu pořádnou palici. Nebudu večeřet, abych Vás psychicky dohnal. Grin

Tak si to připrav už zítra ty Vávro jeden poblázněnej Grin

hlavně vopatrně a hlavně zdravíčko Grin a hlavně se vokaž,musim Ti říct něco moc ohavnýho o RemusoiGrin
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

vevis
Přidané 12.05.2010 21:21

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Tak pocasi asi nebude zadnej zazrak.Ale trvale prset by snad nemelo.Tento vikend taky melo prset a u nas bylo docela pekne.thumbs upSedet se navic nemusi pouze venku.V hospode je pekny sezeni a krb.Ale snad to nebude potreba.Pred prijezdem se moc neprejidejte.Kolem 5 hod. by mela byt hotova kyta a bude ji dost.Plus par dalsich jidel.Kdo prijede v sobotu pozdeji a bude chtit na vyjizdku,tak tam bude nekdo kdo bude mit itinerare nebo budou u obsluhy.V pripade fakt seredneho pocasi mam na sobotu i jiny program,pouze s kratsim svezenim a malym zpestrenim.
Vyjizdku jedu najet a zakreslit az zitra odpoledne,doted nebyl cas.V patek rano to jeste projedu jestli to sedi.Louka na stany je v celku pekna a rovna,presto pri desti doporucuju neco pod stojanek.Ja spim kazdopadne ve stanu(levny,jednovrstvy,bez predsinky,proste jak to ma byt).Tak doufam,ze nikdo nevymekne (neni to zadny LT sraz ala hotel)a dorazite!thumbs up
Motorku si radsi dejte dal od stanu a fakt neco pod stojanek!At nedopadnete jako dole na fotce!Angry
vevis přiložený následující obrázek:

[110.44Kb]
Upravil vevis dne 12.05.2010 21:25
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

bystricke
Přidané 12.05.2010 22:03

Registrace: 04.11.07
možná bych se v sobotu ukázalpray,je to tak na 99,91%
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
Ludo46
Přidané 12.05.2010 22:07

Registrace: 22.04.09
Nejede někdo v pátek od Plzně?
BMW R 1250 GS Exclusive

vevis
Přidané 12.05.2010 22:12

Moderátor
Ludo46 napsal(a):

Od Plzne by mel jet Petr Proch,cislo ma tusim v profilu.Ten uz to tu zna.thumbs up

Kubrt
Přidané 12.05.2010 22:14

Ludo46 napsal(a):

od Pardubic tongue

Kubrt
Přidané 12.05.2010 22:16

vevis napsal(a):
Tak pocasi asi nebude zadnej zazrak.Ale trvale prset by snad nemelo.Tento vikend taky melo prset a u nas bylo docela pekne.thumbs upSedet se navic nemusi pouze venku.V hospode je pekny sezeni a krb.Ale snad to nebude potreba.Pred prijezdem se moc neprejidejte.Kolem 5 hod. by mela byt hotova kyta a bude ji dost.Plus par dalsich jidel.Kdo prijede v sobotu pozdeji a bude chtit na vyjizdku,tak tam bude nekdo kdo bude mit itinerare nebo budou u obsluhy.V pripade fakt seredneho pocasi mam na sobotu i jiny program,pouze s kratsim svezenim a malym zpestrenim.
Vyjizdku jedu najet a zakreslit az zitra odpoledne,doted nebyl cas.V patek rano to jeste projedu jestli to sedi.Louka na stany je v celku pekna a rovna,presto pri desti doporucuju neco pod stojanek.Ja spim kazdopadne ve stanu(levny,jednovrstvy,bez predsinky,proste jak to ma byt).Tak doufam,ze nikdo nevymekne (neni to zadny LT sraz ala hotel)a dorazite!thumbs up
Motorku si radsi dejte dal od stanu a fakt neco pod stojanek!At nedopadnete jako dole na fotce!Angry

Myslím že horší než loni v řijnu to nebudeSmile
A já jdu taky do stanu,akurát nevim,koho k sobě nakvartýruju...Asi Remuse Grin
Hele Vevisi,a co nějaký bábofky? Budou ? yummyGrin

vevis
Přidané 12.05.2010 22:39

Moderátor
Pekna,nezadana slecna bude s pani vevisovou vybirat vstupny.Tak muzes zkusit udelat dojem!thumbs upMyslim na tu nezadanou slecnu!Grin

stepan
Přidané 12.05.2010 22:54

Registrace: 05.06.07
vevis napsal(a):

Vevis, jako ti vidíš s jídlem na sobotu? Bude taky něco na rožni? Nebo, jestli ta kejta zbude? Frown
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black

http://kouzelnyzi...
https://www.faceb...zelnyzivot

http://kouzelnyzivot.cz
bluesbery
Přidané 12.05.2010 23:00

Registrace: 01.06.08
Kubrt napsal(a):

Přátelé, já bych místo bezbřehého konzumování různých alkoholických nápojů navrhoval založit BMW čtenářský kroužek a na palouku mezi stany si nahlas předčítat něco z našich nebo světových klasiků..Namátkou mě napadají Boženka Němcová, J.Š. Baar,Dostojevskij, atd.. Třeba Babičku, bych mohl vzít sebou. Jo a beru sebou taky šachy, věřím že se během dlouhé noci při táboráku najde řada z Vás, kteří s radostí a se zaujetím zapřemýšlí nad šachovnicí a zkušenou radou poradíte tápajícím kolegům . Tož, ať už je pátek... Wink

www.temax.cz
vevis
Přidané 12.05.2010 23:12

Moderátor
stepan napsal(a):

Vevis, jako ti vidíš s jídlem na sobotu? Bude taky něco na rožni? Nebo, jestli ta kejta zbude? Frown

Jo s kytou se pocita i na sobotu!Ale je fakt,ze jsem mu na sobotu nerekl na kolik hodin.Tak nevim,jestli az po vyjizdce,nebo mam rict,aby byla uz v poledne,pro ty co prijedou v sobotu,tak pred vyjizdkou?helpless

Pavel GS vyletnik
Přidané 12.05.2010 23:17

Registrace: 19.11.07
Zdar Vevis. Beru vše potřebné a zhruba v 5 jsem tam jak na koni teda jak na bávu.
Bude hospoda fachčit i po ránu ? Na ranní čajík a tak.
P
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku.
www.diodky.cz

www.diodky.cz
vevis
Přidané 12.05.2010 23:17

Moderátor
bluesbery napsal(a):

Přátelé, já bych místo bezbřehého konzumování různých alkoholických nápojů navrhoval založit BMW čtenářský kroužek a na palouku mezi stany si nahlas předčítat něco z našich nebo světových klasiků..Namátkou mě napadají Boženka Němcová, J.Š. Baar,Dostojevskij, atd.. Třeba Babičku, bych mohl vzít sebou. Jo a beru sebou taky šachy, věřím že se během dlouhé noci při táboráku najde řada z Vás, kteří s radostí a se zaujetím zapřemýšlí nad šachovnicí a zkušenou radou poradíte tápajícím kolegům . Tož, ať už je pátek... Wink

Bluesbery co blaznis,tady jsi v kraji Aloise Jiraska!thumbs upHronov je 9km.Je fakt,ze Ratiborice jsou necelejch 30km.A aby toho nebylo malo,tak primo v Machove se v byvale kovarne natacel serial F.L.Věk.Az pojedes smerem od Hanibala ke kukulde,tak asi po 1 km po leve strane.

Pavel GS vyletnik
Přidané 12.05.2010 23:20

Registrace: 19.11.07
Ty jo tady je to samý noční pták Shock
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku.
www.diodky.cz

www.diodky.cz
vevis
Přidané 12.05.2010 23:21

Moderátor
Pavel GS vyletnik napsal(a):
Zdar Vevis. Beru vše potřebné a zhruba v 5 jsem tam jak na koni teda jak na bávu.
Bude hospoda fachčit i po ránu ? Na ranní čajík a tak.
P

Notebok mam zajistenej a asi bude i platno.Uvnitr hospody je dokonce komlet projekce nainstalovana.Ale to jen za extra spatneho pocasi.
Snidane mam slibene formou svedskeho stolu za 60kc,vcetne caje a dzusu.Pouze kava se plati.Ale jak ten stul bude bohatej netusim?Grin

Strana 8 z 19:   1  ...  5    6    7    8    9    10    11  ...  19  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Tuzemsko :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 72
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,714
Nejnovější člen: Mickey313

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.37 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI